Magic the Gathering
Magic the Gathering34892 medlemmar 654 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Imperfect Blossom B/W/R Vintage / Casual
Av: puKKa
02:18, 31/5 -07

puKKakommenterar :
Gravlek som går ut på det vanliga, pumpa ut fetingar. Kontrolla lite med Orim's chant och angel of despair, behövs det så finns det kul saker mot zerglekar i sidbordet.

ragged veins kommer nog åka ut snart och så tar jag terror eller nåt istället, dom funkade bättre i tidigare versioner av leken, kanske blir nåt me 1 veins 3 terror. vi får se

Skulle gärna ha lite tips på gubbar som annars kan användas.

Update:
Slängde ur Ragged Veins och drog in 4 Putrid Imp istället. La in en Damnation och en hell's caretaker och plockade ur volrath.

Funderar på att plocka ur entomb och yawgmoth's will och slänga in 3 till petaler och göra leken till en legacy lek istället. Har också tankar på att ta bort reya också..

Update 2:
Tog bort reya, caretaker, avatar of woe. La in en extra living death, en stuffy doll och två guilty conscience. Dollkombon är kul men vi får se om den stannar.
Fixade brädan lite också.

Kategori: Casual
Format: Vintage Storlek: 63 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
3237:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]12477 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 5 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 5 st.


puKKa
 
Dralnu, Lich Lord är också ett alternativ istälelt för yawgmoth dock så jawgmoth mycket enklare att få ut även fast dens effekt är mycket kortare.

Skriven: 20:28, 31/5 -07

puKKa
 
Impen är ju ganska fin om man vill disca dock så brukar jag inte alltid ha den varelsen jag vill ha på handen men den är iaf intressant.

Jag har lite problem med att få ner varelser ibland ja. Normalt brukar jag köra:
1. disca kort
2. land. (ritual/lotus + animering)
3. land. animering


Jag kommer dock inte splasha blått, det är jobbigt nog med svart och vitt då jag inte har några bättre länder för nåt sånt i dagsläget och jag känner inte för att lägga pengar på dom riktigt imbaländerna just nu. Sen så gillar jag svart/vitt, vill inte bråka in nå mer egentligen endå :P

Har funderat på det där med legacy, det är ju bara yawgmoth och entomb som är bannade i leken så det är ju en möjlighet.


Det som skulle behövas ändras är ju egentligen:

4 Ragged Veins
1 Avatar of Hope
1 Volrath the Fallen

Det man skulle kunna ta istället är ju typ:

1 Reanimate
1 Hell's Caretaker
3 Putrid Imp
+?
Dralnu, Lich Lord, Adarkar Valkyrie, Spirit of the Night är några kort som jag funderat på.
Dralnu är grym om matchen skulle dra ut vilket den inte ska göra så den kan vara ett sånt där kort som inte alls är nödvändigt. Valkyrien är ju ganska söt och samma med Spirit of the Night.. Phantomen är dock nice som du postade..

Skriven: 20:24, 31/5 -07

OrC_MeD_StiL
 
Om du gör leken Legacy så kan du inte möta inf squirrels (eftersom Earthcraft är bannad där), och så kan du spela med 4 petals och sånt kul för att göra leken lite snabbare.

Om du reanimatar en fet ängel med haste (genom reanimate) så lever nog din motståndare farligare än du, men du kan ju slänga in Phantom Nishoba eller nåt om du vill kunna få lite liv.

Förresten: Har du inte svårt att få ned dina gubbar i graven när du praktiskt taget bara kan använda buried alive till det? Du kan alltid splasha blått istället för vitt och lira Careful Study och liknande kort som hjälper dig discarda. Putrid Imp kan vara lite kul på den fronten också.

Skriven: 19:50, 31/5 -07

puKKa
 
nej, jag menar Ragged Veins, tidigare körde jag med fler volrath och generellt fler creatures i leken.
Då var det grymt att få volrath blockad, boosta honom och slänga en ragged veins på det som blockade honom ^^
Just därför kortet är tveksamt i den nuvarande leken då dens funktion är nästan värdelös då mina nya main dmg-dealers är änglar.


Jag animerar Akroma med exhume eller stitch together.
Dock så har jag planer på att slänga in en caretaker i leken, buried alive(caretaker + 2xdespair), animate på något vis på caretakern och en ängel sen bara sitta och plocka upp och ner dom varje runda.


Reanimate tycker jag bara är jobbig då man tar så mycket skada och jag har inge lifegain alls vilket gör att det kortet är farligt.


Skulle nog kanske behöva lite mer kort för att få ner varelser i gravhögen skulle jag tro..


Avatar of hope är ganska värdelös må jag hålla med om, men när det kommer en squirrel arme på infinite utan trample och du har en reya och en avatar of hope i spel så blir dom ganska patetiska :P

Skriven: 19:23, 31/5 -07

OrC_MeD_StiL
 
Menar du Delirium Skeins med Ragged Veins!? Förresten så är det kinda crappy att ha Akroma i leken om du vill reanimera med dance of the/animate dead. Sen är Avatar of Hope typ sämst. Btw, var är Reanimate?

Skriven: 19:14, 31/5 -07


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!