Magic the Gathering
Magic the Gathering34881 medlemmar 653 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Sniping Vengeance
Ej legal i Standard längre!
Standard / Casual
Av: blacky
18:53, 20/12 -12

blackykommenterar :
Casualidé jag började fundera på. Tänkte det var lika bra att sätta den på pränt =)

Är själv skeptisk/funderande kring:
1. Snappy? Egentligen finns det ju bara 4 mål (Searing Spear) för den. Rewind med, förvisso, men då snackar vi sex mana på bordet utan Goblin Electromancer ute. Känns sent.
2. Rewind. Är den för seg? Lär ju kunna va sjukt kul i denna lek dock. Varje Goblin Electromancer på bordet gör i praktiken att man får en extra mana såvida man har tillräckligt med land ute.

Kategori: Casual
Format: Standard Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
1331:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]122892 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 6 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 6 st.


meanberry
 
Jag spelar Både rift och morotarer i min lista :) Blistercoil Weird Lider nog sniper syndromet ger bara massa temporär skada och sen blir den en mes igen men i en egen lek kan den nog passa :p Sen är det ju viktigt att listan blir din så som du vill ha den jag ger bara förslag då jag har spelat leken lite för mycket för mitt eget bästa och blir glad när jag ser andra ge BV lite kärlek.

Skriven: 19:12, 21/12 -12

blacky
 
Tack för tipsen.

Har varken hunnit fundera igenom dem djupare eller testa leken något vidare ännu (mitt i julstädningen ;) ), men input är alltid nice.

Det lilla jag kommit fram till vid lite speltest på modo inatt var väl just att snappy kändes stendöd, guttersnipe gjorde på tok för lite nytta och rewind i många lägen var för långsam och i andra helt underbar...

Rewind och Guttersnipe får nog stryka på foten.

Nivmagus Elemental skall helt klart testas, vilket osökt får mig att återigen börja klura kring Blistercoil Weird och Dual Casting, men det är en helt annan lek så det släpper vi just nu =)

Cackling Counterpart hängde ihop med Guttersnipe snarare än Snapcaster Mage, så den faller i princip tillsammans med den förstnämnde.

Mizzium Mortars var en besvikelse i den standardlek jag normalt sett kör, men den kanske visar sig bättre här. Sorcery är dock sorcery. Nästan så jag hellre skulle trixa med Cyclonic Rift då just iom att den är instant.

Forbidden Alchemy kanske är en tanke, nog fan sätter det fart på saker och ting iaf. Manan bör ju inte vara några större problem heller (rent speltekniskt alltså, korten har jag...).

Aja, det blev mycket blaj om ingenting, men alltid kul när nån vill bolla, så då vill man ju inte dröja med svaret. Nu skall jag återgå till städningen ;)

Skriven: 16:41, 21/12 -12

meanberry
 
Kan du tänka dig att lägga pengar på svartmana duals är forbiden alchemy ett göttigt 2-3off också som hämtar nyckel kort och fyller graven. Kan se den över kort som cackling som kommer göra mycket mindre om du tar ut snappy

Skriven: 23:20, 20/12 -12

meanberry
 
anfalla och blockera*

Skriven: 23:18, 20/12 -12

meanberry
 
Har spelat BV sedan scars kom ut och blev väldigt exalterad över guttersnipe. Han gick ifrån 4off till 2off till att cuttas helt. Han gjorde för lite tyvär. Nivmagus elementar däremot är HELT galen. Spela spells vanligt och exila på flashbacken. Sen har man typ 1000 instanser i leken så motståndaren får alltid svårt att anfalla och atackera.

Morotars som kom i RTR är MYCKET bättre än searing spear då den funkar som sweeper i lategame och tar större killar. Overload funkar även bra emot hexproof

Sen gillar jag izzet charm över Rewind.

Skriven: 23:18, 20/12 -12

blacky
 
Guldfisken säger mig att:
1. Snappy är dödens död.
2. Leken skulle tycka om fler länder.
3. Iom det låga antalet creatures, vilket blir sjukt lågt om även Snappy ryker, behövs mer sätt att hålla snabba lekar i schack tidigt. Vad vill man göra åt det? Essence Scatter? Syncopate? Har funderat på Izzet Charm som har flera trevliga aspekter, bl.a. tidigt bränn mot småttingar, men känns så sjukt fel att köra något utan varesig flashback eller färglös mana i kostnaden i denna lek.

Funderar på något i stil med...
-3 Snapcaster Mage
-1 Rewind
+2 Essence Scatter
+1 Syncopate
+1 Mountain
...men pallar inte ändra nu. Får bli lite mer guldfiske och speltest på mtgo först.

Skriven: 20:28, 20/12 -12


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  2. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!