Magic the Gathering
Magic the Gathering34897 medlemmar 639 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Coalition of the Abyss Booster Draft / Casual
Av: unibet1
12:40, 10/5 -07

unibet1kommenterar :
Pillade ihop en lek som ser ut så här. Tyckte den var skojj att lira med, skulle uppskatta ifall någon kunde ge lite synpunkter.

Syftet är simpelt; få ut Abyss och nog med gubbar för att mätta honom, medan motståndaren förhoppningsvis är tom på kreatur. Sengir är riktigt gó, nog en av de billigaste resurserna till massa klena snubbbar. Tillsammans med Teysa så räcker de ännu längre.

Korlash har jag nog bara med för att jag har fyra prelle-foils, men hans grandeur funkar rätt fint, då denna lek är rätt hög vad gäller manakurva. P.g.a. denna manakurva, samt Korlashs fatness så har jag bara 4 plains (iofs 4 shockländer) och några mana-genererande artifakter. Street och Minions' är bra för det välbehövda tempot de tillför.

Som wincons gäller det bara att veva med din armada av skitgubbar mot motståndarens tomma slagfält. Ifall du möter någon saproling-lek eller något annat äckligt som spammar ut fett med gubbar, eller om du vill att dina gubbar ska veva ihjäl motståndaren lite fortare, satte jag in Orzhov Pontiff.

Funderade också på att sätta in Endrek Sahr, Masterbreeder, men leken kändes nog så långsam som den var.

Kategori: Casual
Format: Booster Draft Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
1208:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]11927 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 6 Kommentarer | Dölj
Betyg: - ingen har röstat :( - | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 6 st.


unibet1
 
Savanth? Inte Chronosavant hoppas jag :P Proclamation är ju lite ball, dock är martyren den enda cmc 1 i leken, inte riktigt lönt, va? Finns det någon annan fin 1 mana gubbe med fräsig sacc. ability?

Skriven: 17:13, 10/5 -07

Granen
 
nää, tror inte det, det bör räka med martyren, de borde ge dig tillräckligt med liv för att få igång din combo senare. Ett tips om du lirar med martyrerna är att spela några proclamation at rebirth och en savanth i brädan då du kanöveraska motståndaren med en helt ny lek =)

Skriven: 17:08, 10/5 -07

unibet1
 
Jao, kom att tänka på den, men den känns faktiskt inte helt optad i denna lek, då han bara kommer välja att offra den enchantade gubben med min Abyss. Är den ändå värd?

Skriven: 16:53, 10/5 -07

Granen
 
möjligtvis fatih fetters

Skriven: 16:43, 10/5 -07

unibet1
 
Har leken hos en polare, glömde skriva in urborg, den är guld.

Ghostcouncil har jag velat lite fram och tillbaks med, men ska prova slänga in honom och se om han är för manaspecifik eller nå.

Martyren hade jag däremot glömt, den skulle nog fungera rätt bra, med tanke på att leken är segstartad och Minions' Murmurs kan svida ganska ordentligt vid tillfällen. Wraithen och shockländerna gör även de en del smisk på en. Finns det några fler lifegains som är värda att ha med?

Skriven: 16:42, 10/5 -07

Granen
 
om du spelar Korlash måste du ju lira urborg, annars har väl ingen dött av Ghost-council of Orzhova eller kanske tom maryr of sands för att få bättre matchup mot aggro...

Skriven: 14:21, 10/5 -07


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!