Magic the Gathering
Magic the Gathering34892 medlemmar 655 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Jund Midrange
Ej legal i Standard längre!
Standard / Turneringsspel
Av: elite099
12:22, 18/10 -12

elite099kommenterar :
Detta är vad jag tänkte börja grinda med på MODO närmsta tiden :)

Kategori: Turneringsspel
Format: Standard Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
2112:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]118454 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 6 Kommentarer | Dölj
Betyg: 1 | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 6 st.


elite099
 
Jag förklarade rollerna jag vill att korten ska fylla rätt bra tycker jag. I standard atm vill du helt enkelt kunna vinna mot BG/RB Zombies, UWR Miracle, Jund Midrange och Reanimator som det ser ut nu.

Skriven: 19:09, 18/10 -12

unfhampus
 
ville mer veta dina tankar om varför korten du hade. Så man får en aning lite om standard igen. Är lite borta nu med tanke på studier

Skriven: 18:54, 18/10 -12

elite099
 
Vad exakt tycker du är annorlunda?
Jag har ett paket mot kontroll som består av Vraska, Liliana och Underworld Connections för att kunna ta en route runt deras sweepers och attackera dem från en annan vinkel. Supreme Verdict för inte så mycket mot Liliana tex, möjligt att jag ska ha en Vraska till också. Entreat the Angels har jag redan gott om svar mot i Mortars och Sever the Bloodline. Rakdos Return, Dreadbore och Vraska borde tillsammans ta hand om deras planeswalkers :)
Mot Zombies så har jag Deathrite Shaman, Dead Weight, Abrupt Decay och Curse of Death's Hold mot. Dead Weight enbart för att jag behöver en till removalspell att kunna spela på Cackler eller Diregraf/Highborn Ghoul så jag kan spara Pillars till Messengers, Abrupt Decay fyller samma roll men den kan även förstöra kort som Underworld Connections dock kan du inte casta den runda ett eller från en nyspelad Rakdos Keyrune. Curse of Death's Hold är så jag inte ska behöva struggla mot tillbakakommande Gravecrawlers, Lotleths Troll eller Aristocrats. Ska möjligen ha en till Curse. Deathrite förklarade du ju själv ^^
Sen i mirrorn vill jag helst bara grinda dem ut med bra removal, Connections och Vraska. Inte helt säker på att det är min stabilaste gameplan men jag vill testa det.
Reanimator tror jag är en jobbig matchup även fast jag har så mycket removal. Hade först Grafdigger's Cage men ändrade sedan till Cremate då jag tror att de bara kan grinda ut dig rätt bra med Thragtusk och Angel of Serenity även utan sina Unburial Rites men att du dock kan vinna gamesen när du får casta Cremate på det de targetar med Rites för att timewalka.

Golgari Charm vet jag inte vad den är där för men alla spelar den, bra mot Lingering Souls+Supreme Verdict-lekar I guess.

Skriven: 18:35, 18/10 -12

unfhampus
 
Kan du motivera din SB. Tyckte den såg intressant ut.

Skriven: 15:56, 18/10 -12

elite099
 
Jag är inte heller övertygad om Underworld Connections men jag tänkte att en sådan kan vara sjukt stark att ha i mirrorn och mot kontroll plus att den öppnar upp slots i sideboarden, hjälper än även eftersom leken består av så mycket mana att dra action lategame men verkligen ett kort som behöver testas :)
Jag är inte heller övertygad om att Vampire Nighthawk, helst av allt vill jag nog ha något för två mana som kan fylla samma roll att antingen vara aggresiv eller hålla fortet, kanske Nighthawk bara är bäst på det.

Jag har funderat på att maina en Deathrite Shaman och jag kommer absolut göra det om jag möter mycket reanimator men jag gillar inte direkt att spela fler eftersom de inte är så bra att dra flera earlygame.

Garruk Relentless kostar fyra och där har jag redan sjukt många drops och den fyller inte riktigt en funktion som jag är ute efter direkt så jag tror jag klarar mig utan dem ^^

Bra idé, det skulle jag faktiskt kunna göra!

Skriven: 13:38, 18/10 -12

unfhampus
 
Jag tror Underworld Connections är lite långsam om du möter en hel del Zombies osv men det ska bli intressant att se vad du får fram för resultat ^^

Jag pillat själv på Jund men ville då hellre ha 3-4 Deathrite Shaman i Main istället för den är bra mot Snapcaster, Zombies och frites.

Samt att jag aminade 2 Garruk Relentless. Men det var jag det. Hoppas du skriver en artikel efter speltestningar osv. Kommer bli intressant

Skriven: 13:12, 18/10 -12


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. Gloomy Painter
    av prinsallan
  2. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  3. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!