Magic the Gathering
Magic the Gathering34891 medlemmar 689 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LEKLÅDAN
Format: |
Sök 

Sökresultat

Dovescape/Glare
Ej legal i Standard längre!
Standard / Turneringsspel
Av: Granen
13:10, 24/2 -07

Granenkommenterar :
Leken ser mer random ut en vad den är.

GLare Of Subdual: Tappa lås motståndarens Creature å vin :) Selesnya Guildmage är till stor hjälp här när han gör token som du sen tappar. Supply är oxå rätt så mysigt.

Många undrar varför jag lirar Wood evles och inte tex Yavimaya Dryad: Dryaden kostar GG1 å avlen G11. Leken är 3 fägad å jag har ännu inte så många länder så jag vågar inte riskera det. Men den ska bytas ut så snabbt som möjligt.

Dovescape äger nästan alla kontroll lekar, iaf många eftersom det bara finns 2 svar på den: Ronom Unicorn och Indrik Stomphowler.
Tänk dig själv sitta på din kontroll lek med Ca 4 creature Och inte kunna attackera när Glare är i Spel, Inte kunna spela ut ngt annat eftersom Dovescape finns. OCh ha en otargetbar 6/6 flygande trampare som tickar ner ditt liv^^

Silklash Spider hjälper till och dödar alla tokens man får av dovescape, fungerar väldigt bra tillsammans.

Hierarch å sky swallower gör skadan. Kan tas fram med CaD, CoC eller Demand.

Grand Arbiter, Stomphowler å Faith's Fetters säger sig själv :)

Brädan är rätt så normal med CoP :red å aggro svar.

Ge gärna lite konstruktiv kritik på leken, det uppskattas mycket :)

Kategori: Turneringsspel
Format: Standard Storlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
1096:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska ! [lek]10041 [/lek]
Köp leken ! Proxa leken!
Kommentarer: 6 Kommentarer | Dölj
Betyg: 3 | Hade du varit inloggad hade du kunnat rösta här :)

KOMMENTARER 6 st.


halibabadoom
 
Najs lek, tummarna upp :D

Skriven: 12:51, 26/2 -07

curryboy
 
skulle göra så här.

+ 2 teferi's moat
+ 4 yawimaya dryad istället för wood elves

Skriven: 18:01, 25/2 -07

Granen
 
Tack för alla tipsen :) Silklash spider tycker jag ändå om, tex om nån kontroll lek får för sig att vinna på tokens från dovescpae ^^ Men grand arbiter tror jag att jag ska ta ut. Den gör inte så mycket, men va<d ska tas in, Fler Glare lr Dovescape? Kan få upp båda 2 med Demand å det är rätt onödight att ha 2 st dovescape på start handen iom att den kostar rätt mycket.

Egentligen var det tänkt att Palliation Accord och Gad skulle tas fram med Demand när de behövdes. Fast ingen av dem är så jätte bra... VIsst Palliation gér dej liv. Men mot tex aggro så är den rätt seg, då tar du hellre fram en Hierarch.

CaD kan var rätt så fin ändå, mot ngt jobbigt enhantment lr artifact kan man använda demand på CaD å sen ta fram Indrik Stomp Howler ^^
men jag gillar nog mer CoC.

Skriven: 15:14, 25/2 -07

Necrophorus
 
Singleton betyder att man har 1 av ett kort i leken. En del lekar bör bara ha 1, i en del lekar är det ganska riskfyllt, eller onödigt. Tillexempel, du har 1 congregation at dawn, vilket är ett extremt konditonellt kort i denna leken. Antingen behöver man det eller så gör man inte det, beroende på hur motståndaren spelar. Kan ge lite toolbox känsla, men som sagt det finns ju bara 1. En annan är Palliation Accord, i mina speltest var den kopian väldigt rolig, och den kom ofta ut rundan efter glare, då jag hade lite nertappare ute. Synergin mellan palliation och glare är galen, men man får ju splasha blått vilket du har löst ganska bra. Andra saker jag tänkt på, vad gör augustin och silklash spider i leken?. Jag vet att augustin drar ner manan, vilket kan vara bra, och att silklashen stoppar tokens från dovescape eller från andra flygande, men som jag ser det tar dom upp platser för glare och dovescape.

Lite doktors avhandling här, men jag är långt ifrån en expert, och min 'diagnos' kanske är långt ifrån bra. Hoppas jag gav dig lite att tänka på iaf :)

Skriven: 15:03, 25/2 -07

Granen
 
SIngeltons, vad är det?
Jo leken kan vara rätt seg, men tex mot aggro då seghet är ett minus så har den rätt mycket lifegain. Hierarch å Fieth's fetters.

Skriven: 07:55, 25/2 -07

Necrophorus
 
Vad jag upptäckte när jag testade leken var att det var lite mycket singeltons, men annars tycker jag att leken är ganska skön att spela med. dock lite svår och kan tyckas vara lite seg :)

Skriven: 21:04, 24/2 -07


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera leken här.

 


TOPPLISTAN Allt

TOP 10 DENNA MÅNAD
  1. 2+ CMC Taxes
    av Caps_lock
  2. Deadguy ale
    av Bulton

Format:
Kategori:

 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!