Magic the Gathering
Magic the Gathering30308 medlemmar 1069 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Förbundet SvenskaMagic Start | Info | Stadgar | Protokoll | Kassan | Styrelsen 

Policy för personuppgifter för föreningarna

Allmänt

Vi utför all insamling och behandling av personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning. Vi strävar alltid efter att minimera de uppgifter vi behandlar och vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon annan om vi inte måste göra det. Syftet med denna personuppgiftspolicy är att på ett så tydligt och transparent sätt som möjligt beskriva hur vi samlar in och använder personuppgifter och vad du som medlem har rätt att begära av oss när det gäller den hanteringen.

Dina rättigheter

All den information vi samlar in om dig har du direkt tillgång till och du kan själv justera dina personuppgifter som finns på hemsidan om de skulle vara felaktiga av någon anledning.

Du kan när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. För att ta del av dessa kontaktar du Kassören i föreningen.

Du kan om du så önskar avsluta ditt medlemskap och kontaktar då Kassören i föreningen om detta. Om du vill avsluta ditt konto på hemsidan kontaktar du Admin

Vi vill göra dig uppmärksam på att om det av någon anledning finns andra lagar och regler som gör att vi inte kan ta bort uppgifterna, så döljs de och visas enbart för de som måste få ta del av uppgifterna.

Du har alltid rätt att framföra klagomål om vår behandling av dina personuppgifter till en tillsynsmyndighet som i vårt fall är Datainspektionen. För kontaktuppgifter, se www.datainspektionen.se.

Personuppgiftsansvarig

Det är styrelsen i föreningen som är personuppgiftsansvarig och du finner kontaktsätt till styrelsen via föreningens infosida.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är varje upplysning som direkt eller indirekt kan knytas till en fysisk levande person. Exempel på personuppgifter är namn, adress, person- eller annat identifikationsnummer, telefonnummer och e-postadress.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och för vilket ändamål?

Vi samlar in följande uppgifter om dig och har gett en beskrivning efter varje uppgift om varför vi samlar in just den uppgiften:
  • Namn - för att veta vem du är
  • SvM-alias - För att veta ditt unika namn på hemsidan
  • Personnummer - för att kunna identifiera dig
  • Adressuppgifter - för att veta vart du bor
  • Telefon - för att kunna kontakta dig via telefon
  • E-post - för att kunna kontakta dig via internet
  • Startdatum för medlemskap - för att veta när du blev medlem

Vilka får ta del av dina uppgifter?

Alla som sitter i styrelsen och de av styrelsen utsedda personer som granskar dina uppgifter får ta del av dina uppgifter.

Sverok får information om dig för att vi ska kunna söka bidrag för de medlemmar vi har som är under 26 år.

SvM Community AB (hemsidan) får ta del av våra uppgifter om dig, då det är de som tillhandahåller den plattform som vi befinner oss på.

VoteIT är en avknoppad del av Sverok och tillhandahåller den plattform som vi använder oss av för våra årsmöten. De får ta del av din e-post för att vi ska kunna skicka ut en inbjudan till årsmötet till dig.

Lagringstid

De uppgifter vi samlar in om dig lagras i 10 år. Efter det lagras uppgifter om dig om du fortfarande är medlem i föreningen för att historiskt kunna veta hur länge du varit medlem.

Ändring av personuppgiftspolicyn

Denna personuppgiftspolicy kan komma att uppdateras från tid till annan. Den senaste versionen hittar du alltid på denna sida. Vid uppdateringar som är av avgörande betydelse för hur vi hanterar dina personuppgifter och som kan vara av avgörande betydelse för dig, kommer vi meddela dig via e-post.





Medlemsvillkor föreningarna
Japp, jag förstår vad jag läst och vill bli medlem! Jag godtar avdelningens stadgar och inser att jag även blir medlem i Föreningen SvenskaMagic och godkänner dess stadgar. Jag godkänner att Föreningen SvenskaMagic, SvenskaMagic AB och Sverok får ta del av min personuppgifter.
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!