Magic the Gathering
Magic the Gathering32475 medlemmar 814 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
LINCON 2019 CENTER Start  

Lincon 2019 Center
Uppdaterad: 09:18, 16/12 -19

Här samlar vi all information om den magic vi kommer ha på Lincon 2019 (29 maj - 2 juni). Har du några frågor om saker vi glömt ta upp än är det bara att skicka ett internmail till Discus

ARTIKLAR
- Lincon 2019 med Magic SM och BuM 2019, av Discus, 12:59, 14/5 -19

NYHETER
Juryns motiveringar till årets Svemmy pristagare
20:28, 9/6 -19, av Discus
LIFE-TIME ACHIEVEMENT: Johan “Disen” Disenborg
Life-Time Achivement delas ut till en person som genom sitt stora engagemang har varit drivande för den SvenskaMagic-scenen under en längre tid.

Johan “Disen” Disenborg, har varit en drivande figur inom den svenska Magicscenen sedan dess start. Som spelare medverkade han på den allra första Pro Touren, samt en
uppsjö av andra stora internationella turneringar. Han hjälpte till att ta foton och bidra med material till tidningen Centurion som hade en enorm påverkan på den tidiga utvecklingen av Magic i Sverige. Som butiksägare och Tournament Organizer på Dragon’s Lair har Disen fortsatt driva på utvecklingen av Magic i Sverige med sin alldeles egna prägling fokuserad på att utveckla och utvidga Magiccommunityn. Detta innefattar bland annat återkommande satsningar på nybörjare och stöttning och utbildning av domare och den lokala Dragon’s Lair-föreningen. Disen har dessutom hjälpt till att leda Dragon’s Lairs butikslag till vinst år efter år i Butiksmästerskapen, vare sig det varit som en av spelarna eller som chaufför och mentor. Vi vågar lugnt påstå att utan Disens bidrag hade den svenska magicscenen idag varit betydligt fattigare

ÅRETS ELDSJÄL: Danny Porter
Årets Eldsjäl delas ut till en person som genom sitt engagemang, intresse, och hårt arbete gjort mycket för sitt lokala Magic-community, eller för Magic i stort i Sverige.

Danny fungerar som spindel i nätet för spelföreningen Västerås Äventyrssällskap (V.Ä.S.) och arbetar för att föreningens verksamhet ska tilltala en så stor publik
som möjligt – alla från ”rävarna” till nyare casualspelare har behållning av de evenemang som Danny anordnar på veckobasis. Ovanpå det håller Danny intresset uppe för Magic mellan spelträffarna genom informativa och intressanta diskussioner på V.Ä.S. forum på nätet. Juryn anser att Danny därför är en integral del av den Västeråsiska Magicscenen och att Danny kvalificerar sig som en eldsjäl i ordets allra verkligaste bemärkelse. Danny tilldelas därmed priset som Årets Eldsjäl.

ÅRETS KOMET: David Bagstevold
Årets Komet delas ut till en person som utmärkt sig genom att ta sitt spelande till en ny nivå och genom det lämnat ett avtryck i Magic-Sverige. Det kan vara en gammal
räv som genom idogt spelande äntligen börjat få lön för mödan eller en helt ny spelare som helt enkelt tagit spelet med storm.

Vinnaren av Årets Komet är ganska ny på den svenska Magicscenen, men det hindrade inte David “dbvold99” Bagstevold från att ta hem en tredjeplats i SM 2018
och även en plats i landslaget inför Magic World Cup 2018. Juryn anser att en sådan prestation är precis vad som åsyftas med priset Årets Komet, och juryn ser fram emot
vad Davids framtida prestationer resulterar i.

ÅRETS KREATÖR: Kalle Nord
Årets Magickreatör delas ut till en person som genom sitt kreativa skapande berikar den svenska Magic-communityn på ett eller annat sätt. Det viktiga för kategorin är att det är en person som har tagit sitt intresse för Magic, kanaliserat sin egen kreativitet, skapat något, och sen delat det i syfte att det ska kommit resten av Magic-communityn till nytta i någon form.

Kalle ”egget” Nord har de senaste åren förgyllt oldschool-scenen med sina innovativa och högkvalitativa kreationer, och tilldelas därför utmärkelsen till Årets Kreatör av juryn. Nord visar med stor skicklighet förmåga att arbeta i många olika medier och tillverka många olika typer av skapelser, vilket juryn anser understryker kraften i hans kreativitet. Genom sitt engagemang och sin kreativitet har Nord därmed hjälpt till att skapa mervärde för en del av både den svenska och den internationella Magicscenen och hans verk har under många år figurerat som bland annat logotyper, banners, tokens, t-shirttryck, och spelmattor. Juryn anser därför Nord vara en värdig vinnare av utmärkelsen.
4 kommentarer

Vi hade visst några domare på Magic SM!
06:04, 2/6 -19, av Discus
En del av de domare vi hade med oss på Lincon 2019 var mer sugna på att fastna på bild än andra!4 kommentarer

BuM standings efter runda 9
00:05, 2/6 -19, av Discus

0 kommentarer

Föranmälan är nu öppen med alla turneringar
21:05, 4/4 -19, av Discus
Nu är det möjligt att ägna sig åt förköp till Lincon och Magic SM. Vi vill att så många som möjligt registrerar så mycket som möjligt i förväg för att snabba på alla turneringsstarter. Det går att föranmäla till alla turneringar utom Team Sealed och Lagtävlingen. Vill ni delta som lag, så kontaktar ni lincon@svenskamagic.com, så löser vi med inträdet. För att ge er en extra morot att föranmäla, så kommer vi göra en utlottning av lite fina priser till er som föranmält er. Vinstchansen ökar, ju mer turneringar ni föranmäler er till.

Du måste börja med att registrera ett konto på Lincons hemsida. Om du vill spela Magic SM, så löser du lämpligen ett Magic SM inträde:

Magic SM Inträde, 450kr

Det ger dig inträdet till Lincon samt turneringsavgiften till Magic SM (Standard/Draft) till ett förmånligt pris (Köper du separat kostar det 550/600kr).

Om du inte tänkt spela Magic SM men vill spela lite av varje, börjar du med att välja ett Lincon Inträde och sedan kan du gå in på Magic turneringar och välja ut vilka turneringar du önskar vara med i.

Vill du enbart spela någon enstaka turnering och inte göra något annat på Lincon har du möjlighet att göra det genom att följa samma länk och då välja:

Turneringsinträde, Magic: The Gathering

Där får du registrera ditt DCI-nummer. När du valt det går du in på Magicturneringar och väljer den eller de turneringar du önskar spela. De kommer då kosta 50kr (Magic SM, 100kr) mer och då går 50kr till Lincon och resterande del går in i den vanliga turneringspotten.
1 kommentarer

Lincon 2019
14:03, 2/4 -19, av Discus
Det är dags att lämna lite information om Lincon 2019 och nu ska de flesta turneringarna vara upplagda i vårt Lincon 2019 center.

Inträde Lincon 2019
Helhelg: Vuxen (1993 eller tidigare), 300kr
Helhelg: Ungdom (1994 eller senare), 250kr
Inträde i dörren: +100kr extra mot ovan

Specialdeals för oss magicspelare:
Magicpass: Inträde till Lincon och Magic SM, 450kr
Lagpass: Inträde till Lincon och Magic SM (4 personer), 1600kr
Lincon Eventpass: 50kr/event (Magic SM 100kr)

Vi har alltså två saker som är nya för i år och det är att man kan spela som ett lag (Förutom BuM) och om tillräckligt många vill delta så kör vi en lagtävling på samma sätt som BuM. Förutom det så kommer vi testa att om man vill så kan man skippa Linconinträdet och enbart betala för varje turnering man spelar. Då blir kostnaden för varje turnering 50kr dyrare (Magic SM 100kr). Så det passar dem som enbart hinner med att spela någon enstaka turnering.

Vi kommer också skapa en möjlighet för alla att föranmäla sig till alla turneringar (testades första gången på BSK 2018), men det är inte riktigt klart än.

Så om du känner att du vill föranmäla dig redan nu går det bra att maila lincon@svenskamagic.com
8 kommentarer

 
TURNERINGAR
Lincon 2019: Vintage (söndag) [Vintage]
Linköping , 2/6
Lincon 2019: Magic SM (Standard/Draft, lördag/söndag) [Standard / Draft]
Linköping , 1/6
Lincon 2019: Premodern (lördag) [Premodern]
Linköping , 1/6
Lincon 2019: Legacy (lördag) [Legacy]
Linköping , 1/6
Lincon 2019: Team Sealed (fredag) [Team Sealed Deck]
Linköping , 31/5
Lincon 2019: Vintage (fredag) [Vintage]
Linköping , 31/5
Lincon 2019: FNM Draft (fredag) [Booster Draft]
Linköping , 31/5
Lincon 2019: 93/94 (fredag) [93/94]
Linköping , 31/5
Lincon 2019: Lagmästerskapet lagrundor [Standard]
Linköping , 31/5
Lincon 2019: Butiksmästerskapet lagrundor [Standard]
Linköping , 31/5
Lincon 2019: Legacy (fredag) [Legacy]
Linköping , 31/5
Lincon 2019: Team Constructed (fredag) [Team Constructed (Standard, Modern, Legacy)]
Linköping , 31/5
Lincon 2019: Modern SM (torsdag) [Modern]
Linköping , 30/5
8
Lincon 2019: Legacy (torsdag) [Legacy]
Linköping , 30/5
Lincon 2019: Premodern (torsdag) [Premodern]
Linköping , 30/5
Lincon 2019: Standard (torsdag) [Standard]
Linköping , 30/5
Lincon 2019: Modern (onsdag) [Modern]
Linköping , 29/5
1
Lincon 2019: Draft (onsdag) [Booster Draft]
Linköping , 29/5

Senaste foton
- inga -

Senaste standings
- inga -

Senaste pairings
- inga -

Senaste leklistor
- Modern SM : Red Deck Winsav Zargnar, Lincon 2019: Modern SM (torsdag)
- Modern SM : Slippery Booiiav Timecode, Lincon 2019: Modern SM (torsdag)
- Modern SM: UW Spiritsav DeStar, Lincon 2019: Modern SM (torsdag)
- Modern SM : UW kontrollav Kelvandil, Lincon 2019: Modern SM (torsdag)
- Modern SM : UW tramsav flixe5, Lincon 2019: Modern SM (torsdag)

Senast på anslagstavlan
- inga -

 
Byt center:
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!