Magic the Gathering
Magic the Gathering30442 medlemmar 1156 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Powerstone Shard Short Sword

Shield of the Realm
Dominaria, Uncommon

Manakostnad: CMC: 2
Korttyp: Artifact - Equipment
Nuvarande oracletext:
If a source would deal damage to equipped creature, prevent 2 of that damage.
Equip 1
Flavourtext:
Benalish glazeplate is stained with salts from the Rift Era and enchanted to deflect blows.
Illustration: Manuel Castañón
Kortspecifika regler
4/27/2018
If multiple sources would deal damage to the equipped creature at once (for example, several blocking creatures), 2 damage from each of those sources is prevented.

4/27/2018
If a creature is equipped with two Shields of the Realm, 4 damage will be prevented. Three Shields of the Realm will prevent 6 damage, and so on.

4/27/2018
If multiple replacement effects would modify how damage would be dealt, the controller of the permanent being dealt damage chooses the order in which to apply those effects.



Legalitet:
Standard: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
Brawl: Restricted
Premodern: Ej legal
93/94: Ej legal

Shield of the Realm är inte legal i något block.


Regelfrågor om Shield of the Realm
Lekar med Shield of the Realm

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix (26 Sep '18)
 

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: Infinite combo

Daqqer skrev 11:20, 13/4 -18
Denna på Forerunner of the Empire + Polyraptor, right? :)
bonken svarade 11:36, 13/4 -18
Det fungerar väl även utan Shield of the Realm?
danne1999 svarade 11:57, 13/4 -18
nej eftersom då skulle Forerunner of the Empire dö utan Shield of the Realm.
Daqqer svarade 12:13, 13/4 -18
Lite overkill, eftersom tvåkorts-combon oftast räcker för att vinna, men ändå. ^^
danne1999 svarade 12:42, 13/4 -18
du får ju vänta tills nästa tur för att kunna anfalla. då kan motståndaren kasta en Supreme Verdict på sin tur så att du inte hinner anfalla och tar bort hela din brädda.
Daqqer svarade 13:45, 13/4 -18
Man får stoppa in några Regisaur Alpha också. ;)
latsblaster svarade 16:12, 13/4 -18
Danne: det är faktiskt en standard-legal combo.
danne1999 svarade 15:27, 14/4 -18
ja men man får ju fortfarande spela den i modern när det sättet släpps eller?
latsblaster svarade 08:46, 15/4 -18
Jag tänkte mer på att Supreme Verdict i standard åtminstone inte kan castas för fyra mana just nu, eller hur?
danne1999 svarade 11:17, 15/4 -18
jag spelar inte standard så jag har ingen koll på vad som är meta och om du menar att den är för långsam och dyr att få ut så vet jag inte.
danne1999 svarade 13:24, 15/4 -18
jag tycker att fyra mana för en bord vipe som inte kan kontras är ett bra pris och skulle kunna bli spelas i standard om den nu var legal.
latsblaster svarade 14:53, 15/4 -18
Ha ha, det står att du varit medlem sedan 2013, Supreme Verdict var ett av formatets bästa kort 2013 även om devotion-korten tog över en del under hösten.

Mankunde spela jeskai eller esper eller bara blåvit azor med okontringsbar sweeper, så klart.

Varför man
maulle kunna prova denna combo nu 2018 är för att du inte har en sweeper för fyra mana i standard, eller hur?

Blåsvarta motståndet har inte spelat bontu sweepern i Main om jag inte har sett fel, därför kan man inte räkna bort den här kombinationen på förhand då formatets (=standard) vanligaste sweeper faktiskt kostar fem mana.

Ska jag förklara det här bättre får det nog bli vid en dator, nu är jag och telefonen inte bästa vänner med meningslös auto-korrekt och omöjlig korrektur av fel tryckningar!
latsblaster svarade 21:35, 15/4 -18
Däremot danne1999 har jag inte riktigt fattat hur man spelar Polyraptor för fyra mana runda 4 som jag fick för mig att man kunde, även om Llanowar Elves nu kan vara inblandad. :S
JonasHob svarade 00:06, 17/4 -18
Lats. Tur 1 manaalv. Tur 2 2 manaalver, tur 3 1 alv. Tur 4, med land varje runda får du in Polyraptor.......i standard Kaosdraft/kaossealed.
latsblaster svarade 07:35, 17/4 -18
Visst, men jag t änkte först att det skulle räcka med en ... :/
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
5:-/styck
10 st inne
Foil
11:-/styck
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg st Shield of the Realm till min
 

PÅ HAVE

Jluis50 (1), ryssen2 (2), Skrymmer89 (6), Discus (4), 666killer666 (4), Laggie (1), jujja (1), Viggi (2), Suzolid (1), Vanturk (3), salomonssonjohn (1), Neowulf (1), Novead (1), Novead (2), ScwesterN (1), Marcus80 (1), Konchjaz (1), Nexotic (4)

PÅ WANT

- inga -

TILL SALU

Vanturk 1 SEK (eng, NM) (3st)
Laggie 1 SEK (eng, NM) (1st)
jujja 1 SEK (eng, NM) (1st)
Neowulf 1 SEK (eng) (1st)
Suzolid 1 SEK (NM) (1st)
dojanovich 1 SEK (eng, NM) (1st)
Mullig 2 SEK (eng, NM) (6st)
samzen 2 SEK (3st)
Disturbed 2 SEK (1st)
Fritteman 2 SEK (1st)
Discus 2 SEK (NM) (4st)
ScwesterN 2 SEK (1st)
Viggi 2 SEK (eng, NM) (2st)
Lennert 3 SEK (eng, NM) (7st)
karhart 3 SEK (NM) KNOX WHITE (3st)
Jluis50 3 SEK (eng, NM) (1st)
ryssen2 3 SEK (eng, NM) (2st)
Morques 4 SEK (eng, NM) (1st)
Andper84 5 SEK (eng, NM) (1st)

VILL KÖPA

- inga -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (4)

- Dominaria o lite annat (av Fritteman) 1 SEK (BO: 2 SEK) (1st, 1 bud), 4 dagar kvar
- Mardrömsauktionen (3... (av samzen) 1 SEK (BO: 2 SEK) (3st, 0 bud), 7 dagar kvar
- Dominaria! Dom är fina! (av karhart) 1 SEK (BO: 3 SEK) (NM) (3st, 0 bud), 14 dagar kvar
- Battlebond och lite ... (av Lennert) 1 SEK (BO: 3 SEK) (eng, NM) (7st, 0 bud), 31 dagar kvar
 
  Guilds of Ravnica!