Magic the Gathering
Magic the Gathering32485 medlemmar 856 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1826 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

Krönika
SvM-awards 2020!

Snart är det dags för SvenskaMagics årliga hyllning av personer som positivt utmärkt sig i communityn! Som vanligt ska ett antal utmärkelser delas ut. Läs vidare i artikeln för att få veta hur du går till väga för att nominera den eller de som du tycker förtjänar något av priserna!

av SVMFörbundet
21:02, 16/6 -20
läst 1261 ggr.
Skriv ut artikel
8 kommentarer

Det är äntligen dags för årets kanske mest uppskattade händelse efter kanelbullens dag - Förbundet ska dela ut 2020 års SvM-awards, eller "Svemmys"!Vad är SvM-awards?
SvM-awards är en årlig utdelning av priser där vi uppmärksammar personer i den svenska Magic-communityn som gjort starka insatser på ett eller annat sätt. Vinnarna utses av en jury och beslutet baseras på nomineringar från medlemmar i communityn själva. Genom åren har det delats ut priser i lite olika kategorier. I år ska vi dela ut priser i följande ärofyllda kategorier:SvM-awards 2020!

Kategorierna är:

- Årets Eldsjäl delas ut till en person som genom sitt engagemang, intresse, och hårt arbete gjort mycket för sitt lokala Magic-community, eller för Magic i stort i Sverige.

- Årets Komet delas ut till en person som utmärkt sig genom att ta sitt spelande till en ny nivå och genom det lämnat ett avtryck i Magic-Sverige. Det kan vara en gammal räv som genom idogt spelande äntligen börjat få lön för mödan eller en helt ny spelare som helt enkelt tagit spelet med storm.

- Årets Magickreatör delas ut till en person som genom sitt kreativa skapande berikar den svenska Magic-communityn på ett eller annat sätt. Det kan vara någon som skriver informativa och underhållande artiklar, en person som streamar sinar erfarenheter från Magic Online eller Magic Arena, en person som ritar fanart, en person som designat ett eget Magic-set, eller nästan vad som helst. Det viktiga för kategorin är att det är en person som har tagit sitt intresse för Magic, kanaliserat sin egen kreativitet, skapat något, och sen delat det i syfte att det ska kommit resten av Magic-communityn till nytta i någon form.

- Life-Time Achivement delas ut till en person som genom sitt stora engagemang har varit drivande för den SvenskaMagic-scenen under en längre tid och med stor påverkan.

När händer allt detta?
Vi börjar att ta in nomineringar till varje kategori redan nu. Nomineringarna skall vara juryn till handa senast den 19:e juli!

Vad får vinnarna?
Priserna inom varje kategori är en pokal och givetvis den stora äran.

Nominera
Nu är det dags för er att komma med nomineringsförslag till varje kategori. Ni kan nominera genom att antingen fylla i det här formuläret, eller kommentera här i artikeln, eller genom att skicka ett e-post till kontakt@stefanbylin.se, eller genom att internposta ember här på SvM! Sista datumet för att göra så är alltså den 19:e juli!Vi i juryn hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt att hylla någon som gjort något särskilt för Magic i Sverige.

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

Sajkobeer

REDAX
MODERATOR
HEDERSMEDLEM
Lund
Jag nominerar Christoffer Persson aka Greenskull för sitt arbete med turneringar på Green Faction i Malmö.

17:58:05, 17/7 -20
Choper

JUDGE L2
REDAX
Skövde
Årets Magickreatör:
Olle partysmurphen Liljefeldt
Genom sitt gedigna arbete med Veckans Regelfråga har Olle berikat och upplyst den svenska Magiccommunityn. Arbetet har lett till ett ökat förstående för regler och policy, både för tävlingsinriktade likväl som för mer avslappnade spelare. Tack Olle för ditt oförtröttliga arbete, SvM är en fattigare plats utan dig.


Årets Eldsjäl/life time:
William Timecode Ljungberg
William har länge varit navet för Magic i Västsverige. William har under flera år arbetat för att tillgodose alla nivåer av spel, från casual till hög competetive, även när det inte varit affärsmässigt lönsamt för honom själv. Du kan hitta William lite var stans i Sverige, alltid med pushning och konstruktiv kritik, en guldåder av feedback för när han själv inte står som arrangör.
Tack för allt ditt slit genom åren William.


Årets Komet: Alara Games
Egentligen inte riktigt helt inom kategorin men men...
Alara Games har på kort tid lyckats etablera sig i våra hjärtan. Utvecklingen har gått från spelförening, genom lokal butik och slutligen tog de klivet till den nationella nivån med skönt häng och arrangemang som 10k-serien. Nu har de besök från Skåne i söder till Norrbotten i norr. Som grädde på moset har de även lyckats bli den första Premiumbutiken i Sverige.
Grymt bra jobbat, kul att se hur ni ligger i!

12:30:06, 17/7 -20
Choper

JUDGE L2
REDAX
Skövde
Samtliga SvM vinnare finns nu samlade här.

Life Time Achivements:
2013: Björn Beakid Andersson
2014: Rikard Hoogard Johansson
2015: Martin Juntu Jordö
2016: Olle willypold Sahlin
2018: Patrik Priceguy Linell
2019: Johan Disen Disenborg


Gavs ej ut 2017.

19:29:37, 16/7 -20
Uppdaterad: 12:31:39, 17/7 -20
pelle

FSVM - VALBEREDARE
REDAX
JUDGE L1
SVM TV STREAMER
Uppsala
Hoogard skrev 18:55, 24/6 -20 Tidigare lifetimevinnare, från top of my head:
*Björn Andreasson (beakid)
*Rikard Johansson
* Martin Jordö
* Olle Sahlin
* Patrik Linell (priceguy)
* Johan Disenborg

Det är 1 person till tror jag, men kommer inte på vem just nu :)

Mällroth kanske? Scale har inte fått det (än) va?

17:30:37, 14/7 -20
Hoogard

FSVM - LEDAMOT
REDAX
MODERATOR
Mölndal
Tidigare lifetimevinnare, från top of my head:
*Björn Andreasson (beakid)
*Rikard Johansson
* Martin Jordö
* Olle Sahlin
* Patrik Linell (priceguy)
* Johan Disenborg

Det är 1 person till tror jag, men kommer inte på vem just nu :)

18:55:31, 24/6 -20
Choper

JUDGE L2
REDAX
Skövde
Borde nog tas tag i snart.
Kan läsa sig till det här.
Scrolla ner tilll SvM awards-delen.

17:38:46, 17/6 -20
Frashannes

MEDLEM
Västerås
binnet skrev 11:25, 17/6 -20 FInns det någon lista på tidigare vinnare? Nominera någon till Life-Time Achivement om denna redan vunnit för något år sedan t.ex. känns kanske inte idealiskt. =) Också bara nyfiken.

Jag håller med.

14:54:10, 17/6 -20
binnet

MEDLEM
Stockholm
FInns det någon lista på tidigare vinnare? Nominera någon till Life-Time Achivement om denna redan vunnit för något år sedan t.ex. känns kanske inte idealiskt. =) Också bara nyfiken.

11:25:59, 17/6 -20
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!