Magic the Gathering
Magic the Gathering34096 medlemmar 728 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1878 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

Turnering [Vintage]
Turneringsrapport: Vintage Challenge *Top 4*

Jag bestämde mig för att damma av mina Mishras Workshop och se hur långt de tog mig i lördagens Vintage Challenge på Magic Online. Ganska långt visade det sig. Och vad är roligare än att få dela med sig av de brutna spel som förekom på vägen? Många bilder och lite tech utlovas i denna turneringsrapport.

av Snurvel_
12:49, 31/1 -19
läst 5021 ggr.
Skriv ut artikel
9 Kommentarer

Ah Vintage! Formatens format. Jag tror inte man levt som Magicspelare förrän man lagt ut en Black Lotus. Det är först när man knäcker lotusen tur ett som man förstår vad brutet innebär.

En trevlig sak med Magic Online är att de varje vecka håller så kallade Challenges i fyra format, Modern, Pauper, Legacy och Vintage. En lite större turnering med bra prissupport. Och då det är överkomligt ekonomiskt att spela Vintage på Magic Online så försöker jag ibland hinna med att spela utmaningen i Vintage. Så när jag snällt frågade min fru om hon kunde lägga barnen denna lördag och hon sade ja så tvekade jag inte, utan laddade snabbt upp gamla modo och betalade 250 Play Points.

Leken då? I och med att Lavinia trycktes nyligen och de flesta brukar gilla att testa nya leksaker, så ville jag spela en lek som inte föll ihop och dog mot henne. Och så tycker jag att Shops har de flesta brutna givarna. Visst kan både Paradoxial Outcome och DPS gå av runda ett och Dredge kan göra 20 zombies tur två, men Shops har fem(!) Lotusar och sex kort som gör att bara jag får spela Magic (Trinisphere, Thorn of Amethyst och fyra Sphere of Resistance). Det händer relativt ofta att man får spela 3-5 kort första turen. Dessutom känns det bra att bara ha en target för Mental Misstep i hela leken. Så jag valde Shops. För ett halvår sedan hade det varit ett dåligt val, Online-metat var extremt anti-Shops. Men den senaste tiden har Shops på grund av detta spelats mindre, och därför har hatkorten blivit färre. Dessutom hade det i de två senaste avsnitten av Vintage Super League förekom exakt noll Shops, så höll jag det för troligt att folk börjat minska ned artefakthatet en aning. Jag testade min tes i två ligor och gick 4-1 i båda, så lekvalet kändes klockrent.

Shops

Vintage / Turneringsspel

Av: Snurvel_
23:46, 27/1 -19

Snurvel_ kommenterar:
- inget :( -
Kategori: Turneringsspel
Format: VintageStorlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
77805:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska! [lek]234472[/lek]
Köp leken! Proxa leken!


De flesta valen i leken är ganska standard, så det jag kan nämna är de lite udda valen.
Fyra Phyrexian Metamorph. Den är alltid den bästa permanenten på bordet. Oftast din Steel Overseer eller Sphere of Resistance, men relativt ofta får den kopiera en Blightsteel Colossus eller en Griselbrand. Under dagens gång kopierade jag bland annat Tormod's Crypt, Insectile Aberration och Meteor Golem.

Crucible of Worlds och Karn, Scion of Urza. Två kort som låter Shops göra en sak leken annars har svårt med, grinda. Crucible är ibland game over i kombination med Strip Mine eller Wasteland. Att få upp den Workshop som blev Wastelandad eller bara kunna äta upp en Mishras Factory varje tur kan räcka ibland. Karn gör jättestora Karnstructs i den här leken, och ger några extra kort. Shops har ganska mycket manakällor, så att flooda ut är ganska vanligt. Då kan Karn hålla mig kvar i matchen.

Triskelion. Walking Ballista är lekens bästa creature. Den tar hand om jobbiga saker som Young Pyromancer, Dack Fayden och Steel Overseer. Dessutom slår den hårt och med hjälp av Arcbound Ravager blir alla dina artefakter till två i skada under en tur. Triskelion är den femte ballistan.

Noll Hangarback Walker. Jag har aldrig haft så stor nytta av walkern. De gånger man offrar den till Ravager gör den bra saker, men oftast är det en 1/1 för 2. För långsam helt enkelt.

Match 1: Flingg på Paradoxial Outcome.

Jag vinner tärningsslaget och börjar med Chalice of the Void på noll. Den får smaka Force of Will, så jag lägger Wasteland, Sol Ring och Sphere of Resistance. Flingg lägger Tundra, Mana Vault, två moxar och en Sensei's Divining Top i sin tur och har därmed bara ett kort kvar. Jag lägger Workshop, Foundry Inspector och Arcbound Ravager. Motståndarens sista kort är såklart Paradoxial Outcome, men då det landar en Tolarian Academy på andra sidan utan möjlighet att lägga ut moxarna tar turen slut. I min tur tar Wasteland hand om akademin innan jag droppar Crucible of Worlds och spelar mitt Wasteland igen. Flingg hittar inga fler länder och jag vinner strax efteråt.Duell två börjar bra. Jag har tur ett Phyrexian Revoker på (utlagd) Sol Ring och Wasteland till Tolarian Academy och en Steel Overseer tack vare en Black Lotus och Mox Jet. Tyvärr kommer en Hurkyl's Recall i slutet av tur tre och sedan kommer Demonic Tutor efter Yawgmoth's Will, en massa spells och Tendrils of Agony med tolv i storm.

I duell tre spelar motståndaren väldigt långsamt. Jag startar med Workshop, Mox, Mana Crypt, Sphere of Resistance som får smaka Mindbreak Trap. Slänger därefter ut Null Rod och Walking Ballista och ångrar att jag lade ut kryptan. Topdeckar en Arcbound Ravager till nästa tur och börjar gnaga för två medan jag torskar flippen på Mana Crypt tre gånger. Motståndaren låses ned av Null Rod och jag gnager för två en stund innan jag hittar en Foundry Inspector. Flingg har lagt ut sin Mana Crypt för att få mer mana ur Tolarian Academy, och vinner tre raka flippar innan den tas upp av PO. Jag hittar en Witchbane Orb vilket stänger av både Hurkyl's Recall och Tendrils of Agony. Istället lyckas motståndaren gräva fram sin Monastery Mentor och göra precis tillräckligt med tokens för att överleva. Men minns ni det där med långsamt spel? Jag vinner på tid istället. Med ett liv kvar för oss båda.

1-0.

Match 2: Option Paralysis med Dredge

Jag förlorar tärningsslaget och får se en Bazaar of Baghdad in i en gratis Hollow One. I min tur lägger jag Mox Jet, Black Lotus, Tolarian Academy och försöker lägga ut Karn, Scion of Urza. Min tredje spell som får smaka Mindbreak Trap. Jag lägger en Steel Overseer för manan som är kvar och tar sedan fyra av Hollow One efter en missad Bazaar. Jag toppar en Phyrexian Metamorph som kopierar Hollow One och blir en 5/5 som blockar ihjäl motståndarens Hollow One. Bazaaren missar igen (varken dredger eller Narcomoeba) och får sällskap av en till. Jag slår med min 7/7 Hollow One och lägger Chalice of the Void på fyra för att stänga av Dread Return. Sedan kommer träffarnas träff. Två Narcomoeba, som tar upp fyra Prized Amalgam, och till det tre Ichorid. Med mer än en Bridge from Below i graven.

Duell två mullar jag till en skakig hand med Strip Mine, Wasteland och några dorks. Börjar med att wasta en City of Brass. Sedan kommer Bazaaren och två gratis Hollow One. Jag får ned en Steel Overseer och strippar Bazaaren. En Hollow One flashbackar Cabal Therapy för att ta bort min Walking Ballista (motståndaren ville nog skydda sin Bridge from Below). Jag lägger en Arcbound Ravager och byter den mot en Zombietoken.
Min Overseer blir stor och bron försvinner. Utan möjlighet till Dredge får jag tillbaka turen och lägger en Phyrexian Metamorph som återigen blir till Hollow One och en 1/1 Walking Ballista jag drog. Sedan tar Steel Overseer snabbt hem duellen.

I tredje duellen börjar motståndaren återigen Bazaar in i Hollow One, denna gång med Ichorid och Bridge i graven. Jag börjar med Workshop, Mox Emerald och Lodestone Golem. Och en Tormod’s Crypt som jag var glad att se. Tar en smäll av Ichorid och toppar sedan Lotus så att jag kan lägga Karn och Arcbound Ravager. Jag slår med Lodestone Golem och får en byte med Hollow One och hej då till Bridge. Karn gör Karnstructs. Bazaaren hittar ingen dredger och jag toppar Wasteland. Kan därmed få bort Bazaaren, tömma graven med kryptan och tvinga fram chumpblocks från Zombietokens. Lämnar motståndaren utan vare sig permanenter eller Graveyard precis som man bör mot Dredge.2-0.

Match 3: Thiim med Colorless Eldrazi

Jag vinner tärningsslaget och börjar med Workshop och Foundry Inspector. Min Workshop får smaka Wasteland men jag har en till och en till Foundry Inspector. Och en Arcbound Ravager. Och en Sphere of Resistance. Med Wasteland som back-up. Anledningen till att man spelar Shops:


Duell två börjar motståndaren med Ancient Tomb, Sol Ring och Phyrexian Revoker på Ballista. Jag har Workshop plus Inspector igen och tänker droppa två Steel Overseer plus Walking Ballista i min tur. Thought-Knot Seer och Dismember tar dock hand om mina två Overseers. Jag försöker ta mig tillbaka in i matchen med Karn, Scion of Urza och en 4/4 token. Reality Smasher kommer in och jag byter av mina tre gubbar mot två och ett kort.
Hittar Crucible of Worlds och en Ravager, men den blir direkt avstängd av en till Revoker. Vilket känns kanon, för då får Karn fortsätta att göra sin grej och kan ta över matchen. Tänker jag. Karn ger mig en Ballista. Jag hugger med en 5/5 token den turen jag tvingas dra med Karn för att få ned motståndaren på 5 liv. En topdeckad Reality Smasher gör exakt fem i skada på mig (två Ancient Tomb gjorde tio i skada) eftersom jag inte kan äta artefakter med Ravager eller skjuta med Ballista pga Revokers.

Duell tre håller jag Ancient Tomb, två Overseer, Wasteland och Karn. Tur ett Overseer, tur två Overseer plus Wasteland. Motståndaren lägger tur ett Jitte, tur två Thought-Knot som tar min Karn. Jag hittar en Strip Mine, men lägger Mishra's Factory och testar en dubbelblock och dubbelpump för att bli av med Thought-Knot och därmed bäraren av Jitte. Dismember gör det till en ren trade. Jag strippar det sista landet och börjar gnaga med min kvarvarande Factory. Motståndaren har nu ett kort på hand och två moxar i spel. Motståndaren hittar Tolarian Academy. Jag hittar en Foundry Inspector. Den dör av Jitten och sedan kommer Ancient Tomb och Endless One som 6/6. Sedan drar jag länder och det är slut.

2-1.

Match 4: mksc med Lavinia Survival

Ett förlorat tärningslag medför att jag får se Survival of the Fittest i spel på andra sidan tur ett. Jag har hållit en hand med Mox Pearl, Sol Ring, Tolarian Academy, Wasteland, Crucible of Worlds och tre gubbar i förhoppningen att möta kontroll och gnida bort alla länder med kombon. Sol Ring får tyvärr möta Mental Misstep så jag använder mitt Wasteland och får gå en långsammare rutt med en 1/1 som två-drop runda två (inte vad man vill göra i Vintage).
Survival hämtar Squee, Goblin Nabob. Squee blir till en Vengevine, som blir en till Vengevine, som blir en gratis Basking Rootwalla som blir till en gratis Hollow One. Jag försöker få ut lite blockers men Wonder ger hela laget Flying.

Ryggen mot repen alltså så jag hittar en starthand med Ancient Tomb, två moxar, Foundry Inspector och Sphere of Resistance. Motståndaren spelar Savannah. Jag lägger lite dorks. Motståndaren spelar Karakas. Phyrexian Metamorph kopierar Sphere och så tar vi duell tre.

Duell tre börjar med en Noble Hierarch som skjuts ned av Walking Ballista. Sedan dyker Survival upp. Jag lägger Foundry Inspector, tar bort Tropical Island med Wasteland och lägger Tormod's Crypt. Motståndaren lägger ingenting. Jag exploderar tur tre med Foundry Inspector, Walking Ballista (Squee till Survival hämtar Lavinia som får vara mat till Force of Will för denna), Sphere of Resistance och Phyrexian Metamorph som kopierar Crypt och tar bort graven.Motståndaren försöker sig på en comeback med en Survivalkedja som slutar i Kataki, War’s Wage. Men jag har som tur är en Ancient Tomb som kan hålla mina Inspectors vid liv. De tar hem matchen.

3-1.

Match 5: Silverleaf Halfmoon med UR Xerox Pyromancer

Motståndaren börjar bra. Tur ett Young Pyromancer med Force of Will som back-up. Jag testar först med Black Lotus och Thorn of Amethyst (forcas). Följer upp med Workshop, Ballista på två och skjuter pyron. Tur två lägger SH sin andra Volcanic Island och Ponder. Jag testar en Wasteland i min tur som möts av Gush.
Jag lägger Sol Ring och Phyrexian Revoker efter combat för att stänga av en Mox Ruby. SH lägger ut en Volcanic och en Delver of Secrets. Jag lägger Ancient Tomb, pumpar min Ballista och skjuter Delver. Brainstorm hittar en Lightning Bolt till Ballistan, men jag toppar Trinisphere och med två länder och en avstängd Mox lägger motståndaren inga fler spells denna duell.

Duell två är intressant. SH börjar med Delver från en mox och Nature’s Claim i min Inspector. Delvern flippar och visar FoW. Jag drar ut FoW med en Sphere of Resitance och lägger Ravager. SH hittar inget andra land men har en till Delver. Jag wastar landet och lägger sedan Phyrexian Metamorph som kopierar Insectile Aberration. Den andra Delvern flippar också (Treasure Cruise) och båda slår. Jag aktiverar Mishras Factory, äter upp den och Sol Ring med Ravager innan Ravager äter sig själv för att ge min kopierade Aberration +3/+3 (motståndaren på 18 så jag ville ha en tre rundors klocka). Blockar ihjäl en av de attackerande och sedan är det ett race mellan min 6/5 och SH:s 3/2. Och det vinner den stora krittern lätt.4-1.

Match 6: Drewbiee med Storm

Utan att veta vad motståndaren spelar hittar jag handen för att slå Storm. Förlorar tärningsslaget och får bara se en Scalding Tarn. Lägger sedan Mox Pearl, Sol Ring och testar Trinisphere. Svaret blir fetch, Brainstorm och sedan Force of Will (som slänger Ancestral Recall!). Har nu kvar Crucible of Worlds, Wasteland och Thorn of Amethyst.
I sin tur lägger motståndaren Underground Sea och Demonic Tutor. Jag lägger Thorn och Wasteland. Inget landdrop kommer nästa tur så jag lägger Crucible och spelar mitt Wasteland igen. Gnager med en Mishras Factory tills Drewbiee lägger Black Lotus. Jag försöker stänga av den med Phyrexian Revoker men som svar på den saccas Lotus för att spela Abrade i min Thorn. Säger ändå Lotus för att göra en potentiell Yawghmot’s Will sämre. Det kommer inget andra land utan jag får slåss med Revoker och Factory samt lägga Triskelion för den sista skadan.

Duell två mullar jag två spelbara händer utan tax-effekter till en femma med Trinisphere och Workshop. Innan jag hinner lägga min Sphere så finns Mox Emerald, Sol Ring, Voltaic Key och en Scalding Tarn i spel. Topdeckar Chalice of the Void. Tänker en stund och bestämmer mig för att spela den på ett för att stänga av Chain of Vapor och alla cantrips. Alternativet var två för att stänga av Hurkyl's Recall och (förvisso en trolig one-off) den matchavgörande Time Vault. Två Tarn offras. Nyckeln tappar upp Sol Ring. Dig Through Time hittar Time Vault och jag ger upp direkt.

Avgörande duell om topp åtta och jag inleder med Mox Sapphire, Tolarian Academy och Null Rod. Den möter en Volcanic Island och en väldigt oanvändbar Mox Emerald. Jag hittar en Ancient Tomb och lägger ut Lodestone Golem tur två. Den möter FoW (pitchar Dack Fayden) men inget andra land syns till på andra sidan bordet. Jag wastar den Volcanic som är i spel och lägger Foundry Inspector. Inget land igen. Kopierar inspektören för att få mer tryck. Inget land. Dra en tredje inspektör. Vinner på dem. ”Some Shops draws are just too good” säger min motståndare. Jag håller med och säger att det är därför jag spelar leken. Och Null Rod matchvinnare i leken som bara spelar artefakter, vem trodde det när den trycktes i Weatherlight?

5-1.


Jag hamnar på femte plats. Nu spelar det ingen roll på Magic Online för man slår tärning om vem som ska börja i topp åtta. Det är dags för kvartsfinal!

Kvartsfinal: yamakiller med Colorless Eldrazi

Möter alltså leken som jag förlorade mot i swissen fast med en annan pilot. Förlorar tärningsslaget och mullar till fem. yamakiller börjar med Adarkar Wastes (Yes!, i Vintage!), en Sol Ring och Chalice på ett. Jag har nu bara ett kort i leken som kostar ett och det har jag inte dragit, så jag inleder med en Steel Overseer. Den får syna en Eldrazi Displacer, medan jag har Mishras Factory och Lodestone Golem. Vi chattar lite, tydligen har motståndaren varit topp fyra utan att vinna de senaste fyra turneringarna och är ganska sugen på en vinst. Jag är också sugen på en vinst säger jag, men håller med om att det borde vara yamakillers tur att vinna snart. En fem-mana Thought-Knot kommer ned, men jag har bara tre land på handen. Drar en Mox och passar turen efter landdrop och en attack med min Golem som hotar att bli 7/5. Sedan kommer, till min stora förvåning, en attack med Seer som jag blockar med Factory, som pumpas av sig själv och Steel Overseer. Displacern blinkar ut Mishran och sedan Overseer i mitt Upkeep, men jag har nu tagit noll i skada och har en 8/6 Golem och 3/3 Factory mot uttappad motståndare. För att riktigt driva hem det toppar jag Walking Ballista med 8 mana tillgängligt. Motståndaren är inte nöjd över sitt spel.

Duell två fattar jag ingenting. Ser Wasteland och inget mer tur ett. Jag droppar Workshop (som av någon anledning inte blir wastad), en mox och Steel Overseer plus Phyrexian RevokerEldrazi Displacer. Sedan kommer Cavern of Souls och ingenting. Jag lägger Ballista på två, Sphere of Resistance och Wasteland på grottan. Sen händer inget mer utan jag går beatdown. Tilt på andra sidan och höll en kass hand som följd? Motståndaren påstår mer eller mindre det, höll tydligen en hand med Stony Silence utan vit mana.

Parallellt med Challengen har jag lyckats trycka av en liga genom att spela i pauserna. Och gått 5-0. Så 11-1 under dagen. Tror inte jag förlorade vare sig ett tärningsslag eller tog någon mulligan i ligan. Det visar sig tyvärr att jag kanske skulle sparat någon av mina brutna givar till semifinalen.

Semifinal: shir khan på BUG Deathrite Shaman

Jag vinner tärningsslaget och börjar med Ancient Tomb, två moxar, Arcbound Ravager och Sphere of Resistance. Min tur två kommer Steel Overseer. Tur två dyker Deathrite Shaman upp. Men den stänger jag av med min tur tre Phyrexian Revoker och sedan pumpar Steel Overseer loss och det blir en snabb scoop från andra sidan bordet.

Duell två börjar med tur ett Tarmogoyf. Jag testar Sol Ring plus Steel Overseer. Möts av Deathrite Shaman och Infernal Reckoning. I min tur två har jag valet att spela Mox + Crucible of Worlds och använda Wasteland eller att lägga Lodestone Golem. Går på Golem då det bara finns en target för Wasteland. Får dock smaka FoW. Och Abrupt Decay i min Sol Ring. Hittar inget land och får passa turen (kunde lagt Sphere men kändes ganska dumt). Snapcaster Mage ger Decay Flashback och min Mox går sönder. Time Walk från toppen gör att jag kan packa ihop.

Duell tre är något av ett deja vû från förra halvåret och allt sideboardhat. Jag inleder med Factory, Mox Pearl, Chalice på noll och Revoker på Deathrite. Möts av land, Ghitaxan Probe och en Infernal Reckoning (Brädkort) i den Foundry Inspector jag drar från toppen. Sedan kommer Tarmogoyf. Jag testar Wasteland och Sphere of Resistance. Sedan har vi en stunds arga leken mellan Tarmogoyf å ena sidan och mina Mishra’s Factory å andra sidan. Jag hittar min Crucible. Men den möts av Steel Sabotage (brädkort). Jag hoppas på att hitta något av mina åtta länder som gör två eller mer mana så jag kan lägga Meteor Golem och följa upp med att kopiera den med Phyrexian Metamorph. Istället kommer Null Rod (brädkort) och stänger av min mox och Mishra-pump. Jag testar att kopiera Tarmogoyf istället, men den dör på Abrupt Decay. Så jag testar att byta Goyfen mot mina Mishra plus Revoker. Men en andra Decay gör det till en så kallad blow out. Drar inget vettigt och åker ut.Får i alla fall en herrans massa Play Points och Treasure Chests för min insats, och framför allt glädjen av att få vrida lite brutna bilder med gott resultat.
Ses i en Vintage Challenge i framtiden!

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

vigo

LEGACY-SM VINNARE 2014
Missat denna men läste nu underbart med vintage =)

14:08:53, 23/7 -19
Snurvel_

REDAX
Enskede
Herr_Glans skrev 12:59, 4/2 -19 Grattis! Sjukt gött med vintagerapport! Kul att se att Survival verkligen tagit plats i vintagemetat sista året. Älskar Null Rod-techet i egen monobrun lek.

Tackar. Hoppas få tid att spela igen och gå bra nog för att det ska vara värt skriva en uppföljare.

Och det är riktigt roligt att det fortfarande uppfinns nya lekar som är tier-kvalitet i Vintage!

15:40:19, 5/2 -19
Herr_Glans

MEDLEM
Örnsköldsvik
Grattis! Sjukt gött med vintagerapport! Kul att se att Survival verkligen tagit plats i vintagemetat sista året. Älskar Null Rod-techet i egen monobrun lek.

12:59:50, 4/2 -19
Snurvel_

REDAX
Enskede
elof_the_mighty skrev 08:48, 4/2 -19
Felix skrev 07:23, 4/2 -19 Tack för tipset men vill jag spela med Moxar et.al. spelar jag Shandalar; AI från 1996 > amerikanska edgelords som tiltar när de blir utspelade, blir salta och skriver homofoba/misogyna förolämpningar för att sedan disconnecta så en får vänta på att de timear ut. Jag spelade modo 10+ år = inte random okunnit gnäll. :)

Tror de flesta såna gått över till Arena men kan ha fel.

Du har rätt. Felix skriver okunnigt gnäll.
Aldrig upplevt otrevliga spelare när jag spelat Vintage eller Legacy på mtgo.
Några få när jag spelat Limited och Modern, men max en på 200.

10:18:39, 4/2 -19
elof_the_mighty

ETERNALKUNGEN 2014
ETERNALKUNGEN 2009
Varberg
Felix skrev 07:23, 4/2 -19 Tack för tipset men vill jag spela med Moxar et.al. spelar jag Shandalar; AI från 1996 > amerikanska edgelords som tiltar när de blir utspelade, blir salta och skriver homofoba/misogyna förolämpningar för att sedan disconnecta så en får vänta på att de timear ut. Jag spelade modo 10+ år = inte random okunnit gnäll. :)

Tror de flesta såna gått över till Arena men kan ha fel.

08:48:00, 4/2 -19
Felix

MEDLEM
Järfälla
Tack för tipset men vill jag spela med Moxar et.al. spelar jag Shandalar; AI från 1996 > amerikanska edgelords som tiltar när de blir utspelade, blir salta och skriver homofoba/misogyna förolämpningar för att sedan disconnecta så en får vänta på att de timear ut. Jag spelade modo 10+ år = inte random okunnit gnäll. :)

07:23:45, 4/2 -19
Uppdaterad: 07:26:26, 4/2 -19
Snurvel_

REDAX
Enskede
elof_the_mighty Tack så mycket.

Felix: Yes. När eventet är över kan man se alla matcher i repris. Kul att du uppskattade den och ett tips: Vintage är billigt på MTGO =)

21:54:44, 2/2 -19
Felix

MEDLEM
Järfälla
Nice med en gammal hederlig turneringsrapport! Har du kollat repriser när du skrivit? Antar att det blir betydligt enklare att få med detaljerna i så fall. Bra spelat utgår jag ifrån, som alltid. Fortsätt leverera och även om detta inte var det format jag har mest koll på hängde jag med så jag utgår från att den var ännu bättre för de insatta med (för) mycket pengar. :)

07:59:27, 1/2 -19
elof_the_mighty

ETERNALKUNGEN 2014
ETERNALKUNGEN 2009
Varberg
Gött med rapport, vintage och snurvel! Som ett redigt kinderägg :)

15:25:03, 31/1 -19
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!