Magic the Gathering
Magic the Gathering32359 medlemmar 808 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1820 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

BSK 2018! Krönika
BSK 2018 med Legacy-SM 2018

Borås Spelkonvent 2018 (BSK) kommer gå av stapeln under Allahelgonahelgen 2-4 november.

Vi har lite nyheter i förhållande till tidigare år. Först och främst så ser vi gärna att alla föranmäler sig innan konventet börjar, så att vi kan spara tid på plats. Sedan kommer Ultra Pro att sponsra våra event, så det blir lite prylar från dem utöver normal prissupport!

av Discus
21:07, 23/9 -18
läst 8165 ggr.
Skriv ut artikel
48 kommentarer.
.
.
.
.

Borås Spelkonvent 2018
Det har nu blivit dags för Föreningen SvenskaMagic att hitta på roliga saker att göra igen. Det börjar bli dags att planera för Borås Spelkonvent 2018 (BSK), som kommer gå av stapeln under Allahelgonahelgen 2-4 november.

Huvudnumret kommer att vara Legacy SM och vi hoppas givetvis på att det ska bli en rejäl uppslutning kring detta evenemang. Det har varit drygt 100 deltagare de två senaste åren och det gör att vi i år känner att vi kan ge en garanterad prissupport på SM som motsvarar produkter (kort/boosters) till ett värde av 20000kr.Var/När/Hur?
Borås Spelkonvent äger rum på Bäckängsgymnasiet i Borås den 2-4 november (karta). Det betyder för den erfarna konventsdeltagaren att vi fortsätter där vi var förra året.Inträden och Kostnad
Priset för inträden på BSK är klart och det är samma summor som tidigare år. Det är alltså något man måste betala för att få spela magic på plats. Som ni kan läsa är det kraftigt rabatterat för de under 20 år. Utöver detta tillkommer sedan avgifter för att delta i turneringar.
 • Deltagaravgift 21+år: 300kr (400kr vid betalning på plats) (50kr extra om man INTE vill bli medlem)
 • Deltagaravgift 11-20år: 50 kr
 • Endagspass (=deltagaravgift för en dag): 200kr
 • Sovplats: 50kr
NYHET - Föranmäl dig och betala allt i förväg!
För att spara tid på plats i Borås, så kommer vi i år testa något nytt. Vi önskar att så många som möjligt föranmäler sig och betalar i förväg! Detta är främst för att vi vill spara tid på plats och. Det som kommer krävas av dig är ett mail där du lämnar all info och sedan betalar du in totalsumman till vårt konto. Tryck på spoilern för mer detaljerad information.

Spoiler:


Ni kommer bli tvungna att lämna all info som vi behöver, men ni behöver bara göra det via ett mail (bsk@svenskamagic.com) och sedan betala in totalsumman till vårt bankgiro (164-8518). Insättningen märks med SvM-alias

Så vad är det för information som behövs frågar ni er? Vi börjar med det praktiska. Armageddon som arrangerar BSK önskar att ni blir medlemmar i deras förening. Om ni väljer att bli det så gäller priset ovan. Om ni väljer att inte bli det, så kostar det 50kr extra. De delar dessa uppgifter med Borås Kommun, Folkuniversitetet och Sverok för att de söker bidrag. Det gör att ni behöver ange era person- och kontaktuppgifter. Om ni har korrekta uppgifter på SvM räcker det med att ange SvM-alias, så kan vi hämta uppgifterna här på hemsidan.
 • Namn
 • Epost
 • Mobil
 • Personnummer (om ni önskar bli medlem)
 • Adress (om ni önskar bli medlem)


Sedan går vi över till det vi i föreningen behöver
 • SvM-alias
 • DCI-nummer


Utöver det så kommer givetvis vad ni önskar betala för:
 • Inträde BSK
 • Sovplats (om så önskas)
 • Medlemskap i en av våra föreningar (om ej klart innan)
 • Turneringsavgifter


För att vara övertydlig kommer jag nu att göra en ansökan nedan för en fiktiv medlem som känner att han vill åka till Borås och spela Magic.
Namn: Ander Andersson
SvM-alias: Ander
Epost: ander_andersson@gmail.se
Mobil: 073-9121212
Personnummer: 940101-0101
Adress, rad 1: Anders väg 12
Adress, rad 2: 12345 Stockholm
Inträde: 300kr
Sovplats: 50kr
93/94: 50kr
Legacy SM: 200kr
Team-Sealed: 170kr
Premodern: 100kr
Medlemskap SvM Senior: 50kr
Summa: 920kr

Ander betalar därmed in 920kr till Bankgiro 164-8518 och märker insättningen med SvMBot och mailar bsk@svenskamagic.com. (Han ansöker givetvis om medlemskap i SvM Senior också)!

Nu förutsätter givetvis detta att allt går enligt plan och vi vill ju givetvis inte stjäla pengar från er ifall ni av någon anledning inte spelar turneringarna som planerat. Om SvMBot ovan går långt i Legacy SM, så kommer han inte kunna delta i Team-Sealed. Då får han givetvis pengarna tillbaka för det eventet. Så bara för att ni betalat, så har ni inte låst er för deltagandet i turneringarna. Så om ni inte kan delta i turneringarna, får ni pengarna tillbaka för dem.

Har ni special som exempelvis arbetare, fritt inträde, trialvinnare osv så mailar ni om det så löser vi det innan ni betalar.

Så ett mail och en inbetalning, sedan är allt klart och du behöver bara dyka upp till starttiden på eventen! Vi kommer maila tillbaka och lägga upp info så att ni kan verifiera att ni är föranmälda också!


Ultra Pro är vår sponsor i år!

Ultra Pro vill att vi ska testa deras produkter och har därför gett oss en hel del saker att ge ut i extra prissupport! Det som är fastställt är att Top12 på Legacy SM kommer få priser utöver det som redan är fastställt. Sedan kommer vi få lite mer som vi sprider ut över de andra eventen. Om du trycker på spoilerknappen, så får du se vad det är!

Spoiler:

Top-12 Legacy SM
- 1x Ultra Pro Backpack (for the winner)
- 1x MTG Alcove Flip Box Red (for the winner)
- 1x MTG Mox Cube (second place)
- 2x Jace PRO Binder (3rd & 4th place)
- 4x Mtg Duel Flip boxes (5th to 8th place)
- 4x Mtg Mana Green FlipBox (9th to 12th place)
- 12x Eclipse Sleeves packs ( all top 12 players)

Utlottning
- 30x Mtg Manan Deckboxes

Extra priser till övriga turneringar!
- 3x Satin Towers
- 3x 9pkt PRO Binders
- 3x M2 Deckboxes
- 2x Mtg Abacuse Life Counters
- 2x Commander Teferi Playmat
- 2x Mtg Holiday 2016 playmatsBSK mästerskap
Vi kommer även detta år ha en turneringsfinal på söndagen, där vi kommer att bjuda in de 8 deltagarna som vunnit respektive turnering under helgen till en Iconic Masters draft. Det är alltså följande 8 vinnare:
 • FNM Modern
 • 93/94
 • SM Legacy
 • Standard
 • Team Sealed (hela laget)
 • Vintage

Kan inte vinnaren spela i finalen så är det passdown som gäller, tills vi funnit 8 personer som är sugna på att drafta. Vinnaren kommer förutom äran och en pokal att vinna något fint som vi ännu inte plockat fram!Schema Borås Spelkonvent 2018

Schemat för BSK finns att beskåda i grafisk form nedan. Observera att schemat är preliminärt och att små ändringar i schemat kan komma att ske.
Nu följer vi upp med schemat i text-format. Notera att tiderna och priser/avgifter kan komma att justeras lite smått.


Fredag Kväll
Vi hälsar alla välkomna till årets konvent och vi börjar med en FNM i Modern. För er som föredrar att vrida på gamla kort, så hänvisar vi till att ni ska spela 93/94. Om man känner att inget av detta passar så kan man istället träna Legacy. Vi kommer starta 8-manna turneringar så fort det finns 8 som vill spela. De kör sedan 3 rundor swiss och detta går att göra med sista start 22.00

Spoiler:


FNM MODERN
Format: Modern
Registrering: 17-18
Start: 18
Kostnad: 50 kr | 100 kr (medlem | ej medlem)

93/94
Format: 93/94
Registrering: 16.45-17.00
Start: 17.00
Kostnad: 50 kr
Prisstruktur 2017: En The Fallen som förstapris. Lite andra priser som lottas ut till top 8 och bland övriga deltagare.
Special: Inga intentional draws tillåtna.Lördag Morgon
Då var det dags för den stora happeningen på årets konvent. För nu är det Legacy SM som gäller. Vi kommer att 10 rundor rakt av oberoende av deltagarantal. Det bör medföra att det räcker med att gå 8-2 för att nå Top 8. Vi har en garanterad prissupport motsvarande 20000kr för denna turnering. Om du känner att Legacy inte fungerade eller känner att Standard är roligare så erbjuder vi just Standard efter två rundor av SM.


Spoiler:

LEGACY SM
Format: Legacy (competitive)
Registrering: 9-10
Start: 10
Kostnad: 200 kr | 250 kr (medlem | ej medlem)

STANDARD
Format: Standard (ingen top8 - extra runda istället)
Registrering: 11-12
Start: 12 (efter två rundor av Legacy-SM)
Kostnad: 50 kr | 100 kr (medlem | ej medlem)Lördag Kväll
Lördagskväll handlar givetvis om slutet av Legacy SM. För oss som inte hamnar i toppen av den turneringen erbjuder vi ett lagarbete genom Team-Sealed i det nya Guilds of Ravnica. Efter önskemål kommer vi köra Vintage på lördagkvällen. Dessa turneringar kommer att starta efter 9 rundor av Legacy SM. Därmed lite beroende på hur fort det går där, så startar vi kvällsturneringarna.

Spoiler:

TEAM-SEALED
Format: Team-Sealed
Registrering: 18-19
Start: 19
Kostnad: 170kr/person (500kr/lag)

VINTAGE
Format: Vintage (top8)
Registrering: 18-19
Start: 10
Kostnad: 200 kr | 250 kr (medlem | ej medlem)

Söndag Morgon
8 lyckliga vinnare från fredag och lördag kommer här att få möjlighet att drafta Iconic Masters alldeles gratis. För oss andra finns också en möjlighet att drafta Masters 25, även om vi får betala en slant. För er som hellre spelar constructed erbjuder vi en möjlighet att spela Vintage och Premodern.


Spoiler:

Iconic Masters Invitational
Format: Iconic Masters draft
Registrering: 09-10
Start: 10
Kostnad: gratis

MASTERS 25
Format: Masters 25 draft
Registrering: 09-10
Start: 10
Kostnad: 350 kr | 400 kr (medlem | ej medlem)

VINTAGE
Format: Vintage (ingen top8)
Registrering: 09-10
Start: 10
Kostnad: 100 kr | 150 kr (medlem | ej medlem)

PREMODERN
Format: Premodern (ingen top8)
Registrering: 09-10
Start: 10
Kostnad: 100 kr | 150 kr (medlem | ej medlem)
Priser
Prispoolen beror på antalet deltagare i turneringen. I princip går hela deltagaravgifterna tillbaka i priser efter att vi gjort avdrag för produktkostnader. Vinstsumman fördelas sedan i runda lag enligt följande modell (om det är Top 8).

1: 25% av vinstsumman
2: 15% av vinstsumman
3-4: 10% av vinstsumman
5-8: 5% av vinstsumman
9-X: 20% av vinstsumman

Om eventet inte har Top8 så kommer prisstrukturen följa ovanstående på ett ungefär men fördelningen av priser kommer att vara efter poäng (lika poäng = samma priser). Exakta summor/priser kommer annonseras på plats.

På Legacy SM har vi en garanterad prissupport på 20000kr. Så vinnaren kommer att få produkter eller motsvarande för minst 5000kr. Se spoler nedan!

Spoiler:

Ungefärlig Prisstruktur Legacy SM
1: 5000kr
2: 3000kr
3-4: 2000kr
5-8: 1000kr
9-16: 500kr


Vinster erhålls i form av motsvarande summa i boosters (25kr/booster, Guilds of Ravnica). Om du känner att du inte vill ha boosters, så kommer du få möjlighet att byta dessa mot kort i vår Pärm med kort. Det var något vi testat en tid nu och det verkar vara uppskattat. Målsättningen är att pärmen ska innehålla godsaker som passar alla (Eternalspelare, Standardspelare, Commanderspelare osv).Nocturnal events
Som ni kanske noterat så finns inga Nocturnal events uppsatta på schemat. Det betyder inte att de inte finns, det betyder bara att vi valt att låta efterfrågan styra vad vi spelar och när. Vi har förberett för att spela följande saker:

Dessa Nocturnal eventsmöjligheter har vi förberett:
 • Påsdraft, 20kr (+produktkostnad)
 • Guilds of Ravnica draft, 100kr
 • Iconic Masters draft, 300krFöreningsrabatt
Som medlem i någon av våra föreningar/avdelningar, Junior, Senior, Nyköping, Linköping eller Alingsås betalar du billigare deltagarpris i samtliga turneringar. Det är detta som avses med (medlem | ej medlem) i pris-specifikationen.
Funktionärer Sökes
Vi letar just nu efter funktionärer som vill hjälpa oss och beroende på vad du vill jobba med, och hur mycket du kan jobba utgår olika former av ersättning, såsom gratis inträde osv. Kontakta Discus om du är sugen på att hjälpa till.

Detta behöver vi hjälp med:
 • Domare
 • Demare
 • Coverage (stream/text/foto)FAQ
Räcker det alltså med ett enda mail och en inbetalning för att ha allt klart för BSK?
Ja, allt du föranmäler dig till behöver du bara dyka upp till starttiden. Inget köande eller väntande!

Måste man ha leklista med sig på turneringarna?
Ja, det är leklista på alla constructedturneringar. Det är för att många kort är i omlopp och dyker det upp en lek, vill vi finna dess ägare (händer i princip varje konvent).

Får trial-turneringarna vara prox?
Nej, då alla turneringar DCI-sanktioneras. Kontakta oss om ni behöver hjälp att få er turnering DCI-sanktionerad. Det är inte komplicerat!

Får man hålla mer än en trial?
Ja, men då får du kontakta Discus om varför du önskar hålla flera trials och sedan kommer vi kankse kunna göra en specialdeal för dig.

Vad är det alltså man får om man kvalar? Fattar inte riktigt... Alla som kvalar, vare sig det är via pass-down eller inte, får på BSK 500kr i resebidrag, deltagaravgiften på Legacy-SM betald och inträdet till BSK betalt!Trials inför Legacy SM 2018
Om du glömt bort hur det fungerade med trials inför Legacy SM kan du trycka på spoilern!

Spoiler:


Konceptet när det gäller trial inför Legacy SM 2018

Vad går då det hela ut på? Det hela är väldigt enkelt. Ni kan söka pengar av föreningen för att hålla en trial inför Legacy SM 2018. Det kan vara en ni arrangerar själva eller i samarbete med er lokala spelbutik. Dessa pengar kan ni tex lägga till priser, domare, lokalhyror mm.Vår målsättning är att så många orter som möjligt ska arrangera trials, men det finns givetvis en begränsad summa pengar att tillgå, så det är först till kvarn som gäller! Bidraget till den lokala turneringen är dock inte allt som ges. Vinnaren i varje turnering får följande:
 • 500kr i resebidrag till BSK 2018
 • Deltagaravgiften på Legacy SM betald (värde 200kr)
 • Inträdesavgiften till BSK för lördagen betald (BSK bjuder oss på detta i år)


Pass-down gäller så med andra ord om vinnaren inte vill/kan åka kan han lämna vidare sin plats till personen som kom tvåa osv. Denna person får då resebidraget, deltagaravgift och inträdesavgiften betald istället.

När det gäller formatet så är det Legacy som gäller och alla event måste DCI sanktioneras, så det är inte tillåtet att köra med proxy-turneringar.


Vad krävs?

En person som sköter kontakten med oss. Du skriver en ansökan om att du vill hålla en trial och i vilken stad/ort det handlar om. Med största sannolikhet kommer det inte ske två i samma stad, med undantag för eventuella konvent och liknande, så se till att ansöka så snabbt du kan. Du informerar oss om var och när turneringen är och hur många du tror kommer. På turneringen behöver vi sedan något som visar på hur många deltagare ni var. Be samtliga deltagare skriva på en närvarolista och lämna telefonnummer. Filer från Wizards Event Reporter (WER) duger också alldeles utmärkt.

DCI-sanktionering av era turneringar ett krav men frukta dock inte, ni kan få er turneringar sanktionerade av oss på distans. Meddela i så fall detta i er anmälan, så får ni reda på hur ni ska gå till väga.

När turneringen är över rapporterar ni tillbaka till oss och så får ni era pengar. Om ni vill spendera dem redan i anslutning till er turnering krävs det att någon lägger ut dem så länge. Såvida ni inte försöker fuska till er några pengar behöver ni dock inte vara oroliga för att ni ska bli utan. Som ansvariga gäller det att ni vet vem som kommer till BSK. Om vinnaren inte vill utnyttja sina förmåner gäller det att ni informerat oss om vem (om någon) det är som kommer!


Checklista för ansökan:
 • Vem? (Kontaktpersonen, dig själv är default)
 • Var? (Stad, lokal)
 • När? (Datum, tidpunkt om möjligt)
 • Hur många tror du ni blir?
 • DCI-sanktioning. Behöver ni hjälp att sanktionera turneringen?
 • Kalender (Behöver ni hjälp att lägga upp turneringen? Då ordnar jag det)Checklista för rapportering:
Hur många blev ni?
Deltagarlista/DCI-filer eller liknande.
Final standings i textformat.
Bankinformation (Bank, clearingnummer, kontonummer, kontoinnehavare etc.)
Vem kommer till BSK?

Om ni inte blev de 8 personer som krävdes för att turneringen ska vara godkänd kommer vi ta ett individuellt beslut om hurvida pengar ändå kan delas ut.


Deadlines
Ni har fram till två veckor innan BSK på er att ansöka om och att hålla er turnering (21 oktober). Sista möjligheten att hålla en trial inför eventet är söndagen innan, men då kräver vi inrapportering den dagen. Söndagen innan BSK är också sista möjligheten att justera vem det är som kommer på eventet.

Deadline för rapportering är generellt 1 vecka efter turneringen slutat (se special ovan). Har ni inte rapporterat då ogiltigförklaras ert kval. Ni kan då ansöka om att få hålla ett kval på nytt.

Listan med vilka som får resebidrag och deltagaravgift betalt låses den 28 oktober, så till den dagen går det att göra ändringar.

Ansökan sker via mail till (daniel@inteom.se). Döp ert mail till Ansökan om trial till Legacy SM 2018 i "MinMagicStad". Skicka sedan ett intermail på SvM till Discus om att ni gjort en ansökan (så vi inte missar något som råkar hamna i skräpposten).

Exempel:
Åke har noterat att det är en enormt stor bas för turneringar i Asarum, men av någon anledning är magicscenen så gott som död. Han bestämmer sig för att arrangera en Legacyturnering. Han skickar ett mail döpt Ansökan om trial till Legacy SM 2018 i Asarum till vår email och inkluderar ovan nämnda information. Sedan skickar han ett internmail till Discus för att vara säker på att ansökan inte trillat bort i något spamfilter. Sedan sköts resten av ansökan i vår mailkommunikation.


Måste jag göra allt själv?
Nej verkligen inte. Som tidigare nämnts är det fritt fram att knalla in på din egen spelbutik och låta den arrangera själva turneringen. Vi ser förstås med positiva ögon på de som verkligen drar igång något helt själv och fixar en lokal osv.

Har ni några funderingar? Vänd er till Discus internt eller kommentera den här artikeln.


Spelplatser för trials inför Legacy SM 2018
Här kommer en lista på turneringarna, alltefter anmälningarna trillar in. Sedan listas de som får en belöning om de dyker upp på Legacy SM.

Spelplatser
 • 10/5 Lincon 2018
 • 30/6 Wexio Spelkonvent
 • 11/8 Piteå, Café på Bit, Inställt
 • 28/8 Västerås, Röda Goblinens Spelbutik
 • 9/9 Helsingborg, SPIF - spela mera
 • 23/9 Skövde, Nyeport
 • 24/9, Uppsala, Prisfyndet
 • 13/10, Kalmar, Spelbutiken Tärningen
 • 13/10, Örnsköldsvik, NBV lokalen
 • 13/10, Trollhättan, Alara Games
 • 13/10, Karlstad, Coolcard
 • 20/10, Karlskrona, spelklubben Likström
 • 21/10, Göteborg, Mindstage
 • 21/10 Stockholm, Dragon's Lair
 • 27/10 Sundsvall, Orion Spel & Böcker


Dessa personer får 500kr i resebidrag och deltagaravgift till Legacy-SM. Även vinnaren från Legacy SM 2017 får resebidrag och deltagaravgift betalt!


Tokens och även en ny spelmatta
Föreningen har nu designat och skaffat fram lite nya tokens igen. Det handlar om en Angel, en Bird, en Elemental, en Goblin och en Zombie. Dessa kommer man kunna komma över på BSK, men om man känner att man vill ha några av dem med en gång så finns de att köpa för 5kr/st i Kortpärmen!
Dessa tokens finns också representerade på vår nya spelmatta som vi hoppas ska bli lika uppskattad som den förra. Den ska tryckas och kommer att finnas tillgänglig i god tid innan BSK.

Har ni några funderingar? Vänd er till Discus internt eller kommentera den här artikeln.

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

Choper

JUDGE L2
REDAX
Skövde
Kom förbi SC stationen innan turneringsstart.
Om det är för legacysm så är det Jesper Berntsson som är HJ.

15:31:10, 1/11 -18
Tycko_D

MEDLEM
Njurunda
Finns det en headjudge utnämnd headjudge? Har lite whitebordrade kort jag skulle vilja veta om de är godkända 😋

15:17:22, 1/11 -18
Choper

JUDGE L2
REDAX
Skövde
Sovsal, dvs klassrum man får placera valfritt tillbehör för sömn i. Typ madrass eller liknande.

Annars finns det hotell & liknande i närheten.

12:01:24, 14/10 -18
Tycko_D

MEDLEM
Njurunda
Vad är det för sovplatser vi eventuellt talar om?

11:38:37, 14/10 -18
Landgraf

3-KORTSKUNG
REDAX
ETERNALKUNGEN 2012
Linköping
Inga leklistor i 93/94 utan bild på leken förstås. :) Och även där bara krav för top 8.

13:55:38, 6/10 -18
Discus

HUVUDVäKTARE
REDAX
MODERATOR
JUDGE L1
HEDERSMEDLEM
FSVM - KASSöR
Norrköping
Om man vet sin lek när man föranmäler kan man ge mig leklistan också, så skriver jag ut. Extra service!

22:42:06, 4/10 -18
aginamist

MEDLEM
Då kan vi lägga upp massa leklistor sen.

21:56:01, 4/10 -18
Discus

HUVUDVäKTARE
REDAX
MODERATOR
JUDGE L1
HEDERSMEDLEM
FSVM - KASSöR
Norrköping
nargluj skrev 21:13, 4/10 -18 Discus Det hade underlättat om det stod skrivet om events var comp/regualar/casual samt eventuellt krav på leklista. Spelare i 'one-offs-format' á Vintage vill gärna ha sin goda tid att skriva leklista.

Så här dags borde alla ha lärt sig, vi kör leklista på allt (även regular), för att det finns mycket kort i omlopp och helt plötsligt ligger den en lek och skräpar. Då vill vi finna ägaren till den. Men givetvis borde jag nämnt att allt utom Legacy SM är Regular, Legacy SM är competetive!

Så ta god tid på er och skriv era leklistor!

21:33:06, 4/10 -18
nargluj

MEDLEM
Älvängen
Discus Det hade underlättat om det stod skrivet om events var comp/regualar/casual samt eventuellt krav på leklista. Spelare i 'one-offs-format' á Vintage vill gärna ha sin goda tid att skriva leklista.

21:13:47, 4/10 -18
Discus

HUVUDVäKTARE
REDAX
MODERATOR
JUDGE L1
HEDERSMEDLEM
FSVM - KASSöR
Norrköping
Om man är nyfiken på våra nya tokens och spelmatta, så kan man nu hitta dem i slutet av artikeln!

12:57:41, 25/9 -18
Uppdaterad: 15:56:12, 25/9 -18
aginamist

MEDLEM
Alltså det här med föranmälningen och slippa anmäla sig via BSKs sida + stå i kö för regg är riktigt grymt!

18:05:27, 24/9 -18
Choper

JUDGE L2
REDAX
Skövde
Dagspass: 200

14:45:33, 24/9 -18
Sanojd

MEDLEM
Partille
300 förhands betalning + 200 för legacy? Kanske kollar fel.

13:39:42, 24/9 -18
Choper

JUDGE L2
REDAX
Skövde
Först, varit samma summa i många år nu. SvM har lite svårt att sätta inträdespriser på andras konvent.

Sedan, din räkning stämmer inte. Om du endast vill spela LegacySM och inget annat så är det 400. Dagspass + turneringsavgift.
Spelar du hela helgen kan du knappast räkna det som att inträdesavgiften läggs på Legacyn.


Kan hålla med om att det blir lite saftigt ja. Dock så är det inte så ofta det går spela legacy i den skalan i Sverige. Lägg därtill att vi från förra året fått grymt härliga lokaler. Får hoppas att det ska göra mödan värd.

13:19:24, 24/9 -18
Sanojd

MEDLEM
Partille
Runt 500 för att lira legacy SM? Lul.

12:24:28, 24/9 -18
Choper

JUDGE L2
REDAX
Skövde
För domare, använd gärna Apps eventet :)

https://apps.magicjudges.org/events/10470/

23:52:20, 23/9 -18
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!