Magic the Gathering
Magic the Gathering32481 medlemmar 795 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1825 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

Intervju
SvM-Awards: Intervju med Eskil Myrenberg

Allas vår Eskil "Cartago" Myrenberg vann priset Årets Eldsjäl på SvM-Awards 2014. Här kommer den länge efterlängtade intervjun med Svemmy-vinnaren. Läs om Eskils fantastiska arbete med Dragon's Lair, som domare, jämställdhetsarbetare och eventansvarig. Så här en vecka innan Scandinavian Open 5, och 2 veckor innan SM och SvM-Awards 2015 kan det väl inte passa bättre i tiden?

av Hoogard
20:15, 18/4 -15
läst 5314 ggr.
Skriv ut artikel
5 kommentarer

.
.
.
SvM-Awards är Förbundet SvenskaMagics årligt återkommande prisceremoni där vi delar ut priser till de allra mest fantastiska individerna i vårt community som gjort något extraordinärt. En av kategorierna är Årets Eldsjäl och vinnaren förra året var Eskil Myrenberg.

Med följande motivering utsågs Eskil till Årets Eldsjäl på SvM-awards 2014:

Att förberedandet av SCV Open gick så pass väl har vi Eskil att tacka. Eskil lägger enorma tid på att planera events, men även utanför jobbet så anstränger han sig för ett bättre Magic-community. En av Eskils ledande frågor är hur vi behandlar våra jämlikar. Det är viktigt med individer som på andra fronter försöker stärka Magic, och därför har Eskil förtjänat att bli en slutkandidat.


Eskil var på plats på SM förra året och fick ta emot priset till applåder från spelarna. Tyvärr hanns det inte med en intervju förrän nu, men den som väntar på något gott!

Eftersom your truly är för dålig för att kasta sten skribent för att göra ett propert "hemma hos"-reportage får ni istället nöja er med en lång och utförlig djupintervju med Eskil. Eskil var vänlig nog att vika av flera timmar under en hektisk torsdag och fredag kväll för att svara på mina frågor. Eller med Eskils egna ord när jag bad om ursäkt för att förstört hans fredagkväll: "Mysfredag överlever "Intervju med Årets Eldsjäl 2013 Featuring:

Eskil "Cartago" Myrenberg Rikard "Hoogard" Johansson
Hej Eskil! Jag vill börja med att tacka för att du ställer upp på denna intervju!


Det gör jag så gärna och tack själv!


Bättre sent än aldrig brukar man ju säga. Ett grattis i efterskott är väl på sin plats?


Tack så mycket!
Ja, jag blev lite förvånad när du hörde av dig och ville göra en intervju om detta.


Det kan jag tänka mig. Det föll tyvärr mellan stolarna att följa upp förra årets SvM-Awards. Men nu försöker vi rätta till det!

Vi kan väl prata lite om vinsten. Du var ju nominerad redan året innan, men då tog Gunnar hem priset. Hur pass överraskad blev du av att vinna?Jag är lite kluven kring den frågan. Å ena sidan så har jag börjat vänja mig vid tanken på att vara en person som flera faktiskt har hört talas om i Magicsammanhang och som gjort något värt att nämna. Å andra sidan så är det fortfarande väldigt surrealistiskt att vara lite av en public figure som folk söker upp för att prata med om Magic. Eller när nya personer en träffar för första gången har hört talas om en på annat håll. Det är en underlig känsla! Så en del av mig blev väl mer överraskad än en annan. Men hela jag blev väldigt tacksam och det gjorde mig lite rörd för att vara ärlig.


Ja, lite Magic-stardom är väl aldrig fel?

Du har ju otroligt många bollar i luften, och folk har hör talas om dig i många olika sammanhang. En av de saker du är mest känd för är kanske ditt arbete på Dragon's Lair. Vill du berätta lite om det? Hur länge har du jobbat där och vad gör du på dagarna?Ja, det hela började faktiskt på Dragon's Lair så det verkar passande att börja där. Jag kom i kontakt med Dragon's Lair 2007. Jag hade gått ut gymnasiet och ville hitta ett jobb att syssla med som inte involverade telefonförsäljning eller att vända hamburgare. Jag letade runt lite och hittade Dragon's Lair av en slump.

Vid detta läge så läste jag fantasy och spelade lite datorspel ibland. Men jag hade aldrig hört talas om Magic och spelade inte brädspel. Sen dess så har jag kommit in mer och mer i de världar Dragon's Lair visade mig, framförallt Magic. Jag har även fått vara butiksansvarig på Dreamhack och Magicansvarig, en roll jag lämnade ifrån mig i höstas för att börja studera.

Så numera består mina arbetsuppgifter primärt av att stå i kassan och hjälpa kunder med frågor om passande brädspel eller vilken Magicprodukt som passar dem eller deras födelsedagsfirande vän bäst.


Låter som en intressant och rolig resa. De flesta är nog mer vana vid att se den omvända resan; den av en spelnörd som söker få jobb på en butik, eller startar eget för den delen, men du hamnade i magicträsket tack vare jobbet helt enkelt?


Precis! Jag blev introducerad till Magic, Yu-Gi-Oh, Pokémon och annat när jag började min praktikplats på Dragon's Lair. Magic var det som fastnade och Johan och Disen (cheferna på Dragon's Lair) märkte detta så när min praktikplats slutade så fick jag alla 5 Theme Decks från Lorwyn som brukades flitigt vid köksbordet. Good times!


Visst har ni en Dragon's Lair förening också?


Det stämmer bra. Det finns en butik som heter Dragon's Lair och en förening som heter Dragon's Lair. Butiken ligger på ovanvåningen i en lokal i Stockholm och nedervåningen hyrs av föreningen, där spelverksamheten i form av Magicturneringar, Warhammerbord, arkadmaskiner, brädspelande och annat förekommer.


Utifrån min egen erfarenhet med hur folk blandar ihop Föreningen/Förbundet SvenskaMagic med hemsidan och butiken, vågar jag gissa på att har lite av samma problem hos er?


Det har vi och det har varit värre förut. Det är ju fullt förståeligt varför det är svårt att hålla isär för någon som inte arbetar mitt i det symbiotiska konceptet. Men styrelsen, en jag har suttit med i fram till i år, har de senaste åren gjort ett bra jobb med att tydligare skilja mellan förening och butik så att det blir tydligare utåt.


Domare är du ju också. Var det en naturlig förlängning av ditt jobb att du halkade in på den banan?


Det är jag och halkade in är nog ett bra uttryck för hur det hela började. Vi kan spola fram några månader från att jag fått de där lekarna från Lorwyn i handen. 2008 och jag spelade fortfarande på köksbordet och kände mig evigt snäll om jag lät min dåvarande partner tappa upp sina länder om hon dragit ett kort. Disen undrade om jag kunde tänka mig att börja hålla en nybörjarkväll för Magic i föreningslokalen så att det fanns en inkörsport för de som bara kom in i butiken, handlade och gick hem och satte sig och spelade med samma personer utan chans att träffa nya spelvänner. Jag tyckte det lät roligt och så föddes Gateway.

I samma veva så föreslog Disen att jag kanske skulle fundera på att bli domare. Jag var absolut inte redo att bli det vid denna tidpunkt, men jag tyckte att det vore kul att undersöka hur en blev det. Så jag kontaktade Johanna Virtanen, Level 3 (L3) domare i Finland (vid denna tidpunkt var hon den enda personen i hela Norden som fick certifiera nya domare) och frågade om hur en gick tillväga för att bli domare. Hon svarade med att jag kunde döma SM och göra mitt test då.

SM var tre veckor bort och jag trodde fortfarande att det gick att missa att tappa upp sina länder! Jag blev jättestressad, läste igenom den 180 sidor långa regelboken (jag antirekommenderar detta... gör det inte! Det ger inget!), dömde en turnering med Olle och sen var det dags att döma SM. Jag var livrädd. Jag hade lärt mig Magic för ca 8-9 månader sen och nu skulle jag försöka veta när de som spelat i 8-9 år gjorde fel. Yikes! Jag dömde dag 1 på SM. Vaknade dag 2 utan röst och megasjuk och kunde inte döma då. Så Johanna testade mig lite senare över nätet och så tog vi en intervju över MSN Messenger och sen var jag L1-domare. Vet inte om det går att halka in mer än så faktiskt?


Numera är du ju Level 2 domare dock så jag antar att det var något som gav mersmak?


Det var det absolut. Att vara Magicdomare och att få en inblick i det globala Community som en blir medlem i kan vara det mest givande jag upplevt i mitt liv. Jag har lärt mig väldigt mycket om hur jag kan föra mig i professionella sammanhang, konflikthantering, eventsamordning, hur en erbjuder en bra upplevelse och mycket mer. Min självkänsla och mitt självförtroende har växt i och med domarprogrammet (den vi kallar domarorganisationen). De saker domarprogrammet gett mig kan nog fylla en egen artikel i sig självt!


Har du något speciellt domarminne du skulle vilja dela med dig av? Nåt roligt som hänt eller nån mäktig turnering?


Oj! Måste jag välja en?


Jag höll härom veckan mitt första seminarium i domarsammanhang. Jag valde ämnet Combat eftersom regler inte är min starkaste sida som domare i förhållande till andra saker och jag ville utmana mig själv. Jag fick alldeles för lite tid att förbereda mitt seminarium på grund av omständigheter (som slutade upp med en nyköpt lägenhet och ingen mer oro över bostadssituationen så yay!). Men det gick bra och jag fick mycket positiv feedback och konstruktiv kritik. Idag fick jag ett mail från en person i Italien som hört talas om detta seminarium, sett övningen jag genomförde på den och hade lite frågor. Det var väldigt oväntat och roligt .

Om jag ska ta något som kanske är lättare för spelare att relatera till så är nog den mäktigaste turneringsupplevelse jag haft varit när jag dömde i Italien förra året. Det var Grand Prix Milan.

På en GP så delar vi in oss domare i olika Teams som har ansvar för att olika aspekter av turneringen flyter på. Deck Check Team, Logistics Team, Paper Team osv. Varje Team har en Team Lead (ansvarig för att uppgifterna som laget har blir gjort och att kommunicera uppgifterna till sitt lag så att alla vet vad de ska göra) och ett antal domare som följer Team Lead (TL). I regel får bara L3 vara TL men om man arbetar mot att bli L3 så kan man få chansen att vara TL dag 2 på en GP för att visa att en klarar av det.

Jag hade hört av mig innan turneringen och sagt att om möjligt så var jag intresserad, men inte fått något gensvar på det. Det brukar innebära att det inte blir något denna gång. På lördag eftermiddag så kommer Riccardo Tessitori, huvuddomaren för turneringen och delar ut söndagens schema. Då står jag som TL för Deck Checks (ett Team jag inte har så mycket erfarenhet alls av).

Så jag spenderar lördag eftermiddag med att göra efterforskningar på vad jag behöver göra och förbereda. Tar reda på allt från mitt Teams ansvarsområden till vad domarna i mitt lag har för behov eller mål i domarprogrammet (vilket är en viktig aspekt av att vara en ledare - ha koll på de du ska bestämma övers behov och önskemål). Jag lyckades göra ett bra arbete och det var enormt lärorikt att arbeta på kort varsel på det viset!


Ska jag tolka det som att du eventuellt siktar på att bli level 3?


Det stämmer delvis. Jag vill fortsätta att utvecklas och lära mig nya saker och bli bättre på det jag gör, något som är återkommande för mig i alla aspekter av livet. Genom att titta på och försöka ta mig an den väldigt stora process som krävs för att bli L3 så utvecklas jag. Seriöst, det är imponerande - nästa gång ni träffar Patrick "Xior" Ericsson, gratulera honom en extra gång!

Det ska dock inte förväxlas med att jag har satt L3 som mål. Jag tycker att en domare som heter Anniek formulerade det väldigt bra när hon sa något i stil med: "Jag siktar inte på L3. Jag gör det jag gör och när det jag gör speglar vad som förväntas av en L3 så kan jag ta testet." Det är lite samma för mig. Jag vill inte rusa för snabbt fram utan när jag är redo och gör det som förväntas av en L3 så vill jag ta sista steget. Ett gott tecken på när jag är där är när andra domare börjar fråga mig när jag ska få tummen ur


Låter som en sund strategi. Grattis till bostaden får jag väl också säga. Vad jag förstått är det inte det lättaste att få en bostad i Stockholm i dagsläget.


Haha, tack så mycket! Det är det verkligen inte. Vi fick beskedet att vi var tvungna att flytta från lägenheten vi hyr i andra hand. Tolv dagar senare lyckades vi av en slump kontakta en mäklare vars klient hade flyttat och vars köpare inte hade lånelöfte. Så hon var tvungen att sälja till första köpare att skriva kontrakt på en väldigt bra summa. Vi var först! *börda lättar från axlar*


Kan du inte berätta lite om vilka "vi" är?


Absolut. "Vi" är jag och min kära partner Ardente. Vi lärde känna varandra på senaste GP Göteborg. Ardente skrev en artikel om GP:n och intervjuade bland annat mig och en hel del andra domare. Vad jag inte visste då utan fick veta senare var att hon hade hört talas om mig från de hon reste med och de hade tydligen talat sig varma om mig. Så jag var någon form av jättehäftig Magicdomare som alla tyckte var ascool och hon var jättenervös av att gå fram och prata med mig. Apropå surrealistisk känsla. Att väcka såna känslor hos någon innan en ens har träffat personen. Det känns lite som att massor känner till mig utan att det är så många som egentligen känner mig.


Fantastiskt. Då har du mer än en sak att tacka domarkarriären för.


Det är sant och om att träffa Ardente får räknas in med saker domarkarriären gett mig så vet jag vad domarkarriären gett mig som betyder mest (om ni tycker det var sötsliskigt så ska ni spendera en eftermiddag med oss).


Är du från Stockholm ursprungligen?


Det är jag. Bodde på Södermalm tills jag var 14, då jag flyttade ut till Huddinge. Sen har jag hoppar runt lite i Stockholmsområdet under mitt vuxna liv.


Och efter gymnasiet fick du jobb på DL. Men vad pluggade du på gymnasiet för något?


Jag började gymnasiet på International Baccalaureatte (avancerad utbildning på engelska) men bristande studieteknik (läs: icke existerande) gjorde att jag hoppade det och började på drama på S:t Eriks Gymnasium istället.Sen har jag inte studerat mer innan i höstas, då jag började på Retorikkonsultprogrammet på Södertörns Högskola.


I vilket syfte då?


Det är inriktning på utbildning och rådgivning och vi lär oss mycket om kommunikation, hur du kan anpassa dig efter en publik för att få fram ditt budskap, konflikthantering, förhandlingsteknik och dylikt.

Jag har alltid varit väldigt intresserad av mänsklig kommunikation. Hur förstår vi varandra? Hur missförstår vi varandra? Vad gör vi om missförstånd uppstår? Hur kan jag nå dig och verkligen förstå hur du tänker? Hur kan jag få dig att förstå hur jag tänker?3

Jag har alltid haft ett ideal att om vi kommunicerar utifrån intresset att förstå varandra och om vi ser på det vi diskuterar som mindre än kamp mellan viljor och mer ett problem att utforskas tillsammans så kan vi komma långt. Och jag vill att vi ska komma långt för jag är någon form av pragmaidealist som vill förändra världen ^^


Men du, förklara var namnet Cartago kommer ifrån!


Haha, då får vi färdas åter till min ungdom och mörka period. Jag hade tidigare långt svart hår med röd utväxt, skinnrock och lyssnade på HIM. Jag och min första flickvän satt och fantiserade ihop vampyrer vid något tillfälle i högstadiet. När det kom till att ge dessa vampyrer namn så ploppade Cartago upp i mitt huvud. Vet inte varför, jag tror jag knappt visste att det var en historiskt viktig stad i Nordafrika. Men det blev mitt nick på Helgon.net och sen har det följt mig genom olika inkarnationer till idag.


Låt oss gå till nåt helt annat. Jag vet att du brinner väldigt mycket för jämställdhetsarbete. Berätta!


Det stämmer. Det finns väldigt mycket jag skulle kunna säga om det och om någon verkligen vill veta mer om mina tankar kring olika ämnen så lämpar det nog sig bättre att de slänger iväg ett meddelande till mig på något vis .

Men i grund och botten så handlar det om inkludering. Jag har en grundläggande värdering att alla är lika värda, har samma rätt att spela vårat spel och bli behandlade på ett bra vis när de gör det.

I början ledde denna tanke till att jag insåg att det turneringsklimat vi hade på Dragon's Lair inte var så inkluderande gentemot nyare spelare, vilket bland annat ledde till en förändring i hur vi höll FNM, nya turneringar som riktade sig till nykomlingar till turneringsscenen samt ett medvetliggörande hos den växande domarkåren om hur de kunde erbjuda ett bra bemötande.

Längre fram så insåg jag att vi inte är tillräckligt inkluderande mot andra grupper. Om jag som vit man börjar spela Magic så bemöts jag drastiskt annorlunda än om jag är, exempelvis, en kvinna. Jag har vänner som började spela turneringar och som var duktiga men som tyckte att det blev för jobbigt på grund av sättet de blev bemötta på grund av sitt kön.

Det är lätt att tänka sig kvinnohatande antagonister som spottar galla. Problemet ligger i att det var inte frågan om det. Oftast är det frågan om välmenande eller omedvetna personer som är minst lika schyssta som genomsnittlig kortvridare men som lärt sig en viss jargong. Problemen blir som allvarligast när dessa personer hellre går in i försvarsläge än hör att andra far illa av deras beteende.


Jag tror många uppskattar det arbetet ni påbörjat och fortsätter att utöva på den fronten. Låt oss dock gå vidare till ditt kanske mest aktuella projekt. Scandinavian Open 4 var nyligen och om lite drygt en vecka är det dags för Scandinavian Open 5. Hur pass awesome kommer det bli?

Ja, absolut! För dem som inte vet det så är Scandinavian Open ett projekt som drivs ideellt och involverar flera av Magics eldsjälar, bland annat Beakid, Scale, mig, Samuel Korsell och Bernhard Zander samt evigt med andra personer som hjälper oss med exempelvis ett alltmer professionellt coverage, grafik, dömande m.m.

Vi har haft svårt i Nordiska communityt att ha turneringar som är ens nationella händelser, än mindre internationella (utanför de som Wizards själva tar till oss). Vi vill ändra på det. Vi försöker att lägga grunden för något vi hoppas ska kunna bli en nordisk variant av StarCityGames Open eller Bazaar of Moxen.

Så min förhoppning är att varje nytt Scandinavian Open blir bättre än det föregående! Vi lanserade en stor nyhet för detta år i form av Scandinavian Invitational. En mysturnering för de åtta bästa detta år och förmåner för de som spelar flera av våra event så jag hoppas verkligen att det är något communityt vill ha. För det är varför jag och så många andra lägger ner massor med timmar och möten på detta. För att vi vill ge communityt något de vill ha.


När föddes idén till Scv-Open?


Idéen med Scandinavian Open föddes faktiskt på flera ställen samtidigt. Det var nog i samma veva som vi hade enorma prereleaser i både Stockholm och Göteborg, i kombination med att vi såg hur Grand Prix-deltagandet slog nya rekord på flera ställen i världen som både jag och Samuel Korsell fick tanken. Beakid hade även han såna tankar och vi började prata om detta.

Målet var, och är fortfarande, att vi ska kunna köra turneringar med minst 100 deltagare, bra priser, bra coverage och bra stämning! Något som känns lite mer professionellt än lokala turneringar. Något som vårt Community skulle kunna skriva upp i kalendern


En mycket hedervärd ambition tycker jag. Men det har inte varit helt lätt för er heller vad jag förstått. Det är många saker man konkurerar med just nu när man arrar turneringar. Det är ju i sig även något positivt, åtminstone för spelarna.


Ja, det stämmer bra. Det har inte varit helt lätt. Jag gillar att säga som det är för jag ser det vi gör som något för spelarna och jag ser spelarna som bundsförvanter i ett gemensamt projekt.

Vi hade ett riktigt starkt första evenemang i Stockholm. Rich Hagon deltog och trots strul så dök det upp 193 spelare på Sealed och 104 på Standard (kan minnas siffrorna fel på någon enstaka). Det kändes fantastiskt.

De senaste gångerna har dock haft lite problem med deltagarantalet. Vilket ger problem med ekonomin. Det känns givetvis inget kul, men vi backar när det bara dyker upp 60-ish personer på en turnering med 15000 kr i prispotten.

Jag tror att det som hänt (och här får gärna ni spelare berätta er syn på frågan i kommentarerna eller i privata meddelanden) är att det finns så många event för spelare att välja på att det är svårt att nå fram med budskapet om varför de borde lägga tid och pengar på just Scandinavian Open (vilket de såklart bara ska göra om de delar vår vision och vill vara delaktiga i att bygga det här projektet).

Så det är givetvis positivt. Jag tror att det som är relativt nytt för både spelare och oss som arrangerar turneringar är att det är lite mer Survival of the Fittest. Som spelare så väljer en vilka turneringar en stöttar och de som får för få som stöttar kommer stappla eller försvinna. Det låter nog mer dramatiskt än jag känner kring det, men jag tror det är en bra sak att ha i åtanke. Så jag kan passa på att uppmana alla som tycker Scandinavian Open är en bra idé. Kom och spela! Ta med er vänner! Dela våra poster. Prata med andra. Även när ni inte kan delta själva så kan ni göra mycket för att hjälpa detta projekt att bli det vi hoppas på <3


Hear hear! Så vad kan vi förvänta oss från eventet som kommer nu i Göteborg?


Eftersom det är i Göteborg så är det faktiskt Samuel som bossar detta event. Det kommer åter att bli en Legacyturnering, då den var populär i Stockholm. Denna gång testar vi att köra Sealed och Legacy simultant och Standard på söndagen.

Det kommer även att delas ut fler poäng till vårt nya system som kommer ge fler gratisvinster och gratisturneringar resten av året, samt påverka vår top8 för Invitationalen.


Vill du säga något nästa event, efter Göteborg?


Jag tänker inte avslöja för mycket men jag kan säga att det involverar ett spännande nytt samarbete och en stad vi inte varit i förut


Spännande! Mitt i alla detta, hinner du spela nån Magic själv?


Haha, nästan inget alls.Jag försöker att träffa en vän till mig varje måndag och äta lunch och spela bubbla, en variant på Sealed Deck. Men den mesta av min Magictid går åt att se till att andra får spela (döma, Scandinavian Open etc).

Jag har även ett nytt projekt i görningen som ska erbjuda min skola Södertörn regelbundna Magicdrafter som jag och Dragon's Lair subventionerar. Planen är en nybörjarvänlig och inkluderande grupp som kan ses och spela Magic och ha kul.

Där hoppas jag på att kunna delta då och då. Om någon studerar där eller är sugna ändå så får ni gärna gå med i gruppen på Facebook eller här på SvenskaMagic. Rädda mig, detta kan vara min enda chans att få spela drafter!!!

För egen del så är draft och sealed mina favoriter! Jag älskar limited. Har två stycken kuber hemma och planerar att bygga fler).Det var faktiskt alla mina frågor. Du har varit ett fantastiskt intervjuoffer. Några shoutouts, hälsningar eller saker att tillägga?

Tack själv, det är varit väldigt roligt att ta den här resan genom alla minnen.


Om det är något det påmint mig om så är det hur mycket resan betytt för mig. Jag kan inte ge en shoutout till alla som betytt stort och smått. Det finns för många.

Jag hoppas att jag haft en positiv inverkan på en bråkdel av de som haft en positiv inverkan på mig och jag hoppas på att detta bara är början!


Jag är nog inte ensam när jag tackar dig för din insats för communityt. Eller ja, jag vet att jag inte är ensam, beviset har du ju i form av en trofé hemma hos dig

Må du fortsätta så långe som du orkar och får nåt tillbaka från det, men inte en sekund längre!Tack så mycket


Med de orden skyndade Eskil iväg för att göra sen fredagsmiddag. Min tidsoptimism hade i sedvanlig ordning fått mig att tro att det skulle gå snabbare att avsluta intervjun än vad som blev fallet. Men som de säger, "It takes two too tango".

Om två veckor är det redan dags för nästa upplaga av SvM-Awards. Inom en snar framtid presenteras de nominerade i en artikel på SvM. Håll utkik efter det.


Adjöss och tack för fisken!

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

prinsallan

HEDERSMEDLEM
Jönköping
Gratz Carthago!
En värdig vinnare. Vet inte hur mpnga gånger han hjälpt mig med formuleringar på verkstadskort.

06:42:41, 23/4 -15
elof_the_mighty

ETERNALKUNGEN 2014
REDAX
ETERNALKUNGEN 2009
Varberg
Yeskil!

16:02:13, 20/4 -15
Yoggoth

MEDLEM
Norrköping
Helt klart en värdig vinnare :-)

10:26:40, 20/4 -15
useL

MEDLEM
Västerås
Nvm: trodde det gällde 2015

17:22:43, 19/4 -15
Uppdaterad: 17:23:23, 19/4 -15
mabe

MEDLEM
Västerås
Härligt när människor engagerar sig i bra saker!

00:06:06, 19/4 -15
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!