SM & Lincon 2014! SvM
SvM-Awards 2014 - Nomineringar!

Det är snart dags att dela ut lite priser för bra insatser! SvM-Awards är här igen!

Inför Lincon & SM i helgen har SvM-Awardsjuryn tagit fram ett gäng sköna kandidater som alla gjort sig välförtjänta av att ta hem ett pris inom sin kategori för sin verksamhet inom Magic under fjolårets gång. Det kan dock bara finnas en vinnare, och svaret kommer att presenteras på Lincon 2014, efter förmiddagspasset på torsdagen!

I år kommer vi alltså dela ut priser för Årets Eldsjäl 2013 och Årets Komet 2013.

Här kommer en kort text om varje kandidat:

av Glazastik
02:01, 26/5 -14
läst 3598 ggr.

Årets Eldsjäl 2013
De nomierade i kategorin Årets Eldsjäl 2013 är:


Kandidat #1

funfviertel
Namn: Jesper Boo
Ålder: 33
Ort: Helsingborg
Juryns motivering: Med en samling på hela 11 artiklar har Jesper bidragit en stor del till SvM genom att erbjuda intressant material främst i form av videor, särskilt för den som gillar Legacy! Flera av medlemmarna i hans trakter har gett honom mycket credit för sitt arbete. Han håller också igång en del av Magic:en i Helsingborg. Juryn har lagt till märke Jespers brinnande intresse för Magic och anser därför att Jesper är en lämplig kandidat.


Kandidat #2

duddelutten
Namn: David Calås
Ålder: 22
Ort: Kalmar
Juryns motivering: Vi är många skyldiga David ett stort tack för uppstartandet och genomförandet av SvM TV. En plattform som tagit Sverige ett steg längre i Magicvärlden. För er som inte känner till SvM TV så är det en kanal för att erbjuda högkvalitativ Magic genom streaming av Magic Online. Det krävs mycket vilja för att genomföra ett projekt av denna magnituden och därför anser vi att David är passande kandidat.


Kandidat #3

Cartago
Namn: Eskil Myrenberg
Ålder: 27
Ort: Stockholm
Juryns motivering: Att förberedandet av SCV Open gick så pass väl har vi Eskil att tacka. Eskil lägger enorma tid på att planera events, men även utanför jobbet så anstränger han sig för ett bättre Magic-community. En av Eskils ledande frågor är hur vi behandlar våra jämlikar. Det är viktigt med individer som på andra fronter försöker stärka Magic, och därför har Eskil förtjänat att bli en slutkandidat.



Årets Komet 2013
Information om Årets Komet 2013 kommer i en framtida artikel



Vi ses på SM!
//SvM -Awardsjuryn

 

Artikel-feedback