Magic the Gathering
Magic the Gathering33597 medlemmar 694 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1863 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

Intervju
Veckans profil: Joel ”heffaklumpen” Larsson

"Det var strul med ljudet" säger Joel. Han är på Dragon's Lair för att fixa de sista korten inför helgens GP i Strasbourg. "Disen skickade nån praoelev för att handla ett headset". Det är inte många butiksägare som är så måna om sina kunder, tänker jag. Men Dragon's Lair är ingen vanlig butik, och veckans profil Joel Larsson är inte vilken kund som helst.

av Rosholm
11:12, 12/4 -13
läst 6317 ggr.
Skriv ut artikel
44 kommentarer

Du har ju blivit ett namn ganska nyligen så min första fråga handlar om dig som Magicspelare. När och hur började du spela? Hur mycket tid lägger du på Magic idag?

Ja, det var väl för sju-åtta år sedan, ungefär när Saviors of Kamigawa kom. Jag gick i åttan på grundskolan, och en vän - Erik, heter han - berättade att han hade börjat spela och att det var jättekul. Jag visste vad Magic var eftersom min bror hade spelat när jag var yngre. Det lät som nåt för mig så jag bestämde mig att hoppa på.

Hur mycket tid jag lägger är en svår fråga, jag jobbar ju fem dagar i veckan. Resten av tiden går åt till Magic på ett eller annat sätt. Även om jag inte spelar faktiska partier så jobbar ju hjärnan hela tiden. Jag kan sitta på bussen och tänka på EDH-lekar. Det låter kanske som att jag är besatt men jag tycker ju Magic är väldigt roligt, det är såklart därför jag gör det.

Spelar din bror fortfarande?

Nä, han slutade ganska snabbt. Det var bara någon fluga för honom.

När förstod du att du var bra nog att spela på Pro Tour-nivå? Hur kom den insikten till? Visste du det innan du top8ade din första GP?

Jag spelade min första PT 2010 i San Diego, den PT'n Luis Scott-Vargas fick sitt perfect record på. Jag spelade Time Sieve, det var ingen vidare turnering och jag gick inte vidare till dag 2, däremot gick jag 3-0 i draften. Då kände jag nog att jag inte var redo ännu, men att jag var bra på att drafta.

Sen hade jag någon ledig sommar eller hur det nu var, där jag lade väldigt mycket tid på att spela Magic Online innan den här superhelgen i Paris där de både hade en PT och en GP på samma helg. Det växte jag väldigt mycket som Limitedspelare i allmänhet av, och så kunde jag verkligen formatet. Det gick ju väldigt bra i den turneringen, och jag fick chans att spela mot de bästa spelarna i världen. Mötte Kibler, Nassif och Budde och kände att jag spelade på ungefär samma nivå eller i alla fall att jag kan slå sådana spelare.

Jag slutade i top16 den turneringen, och hade faktiskt gått till top8 ifall deras system hade kunnat hantera 2000 deltagare.

Jaså, vadå?

Jo men de fick resetta tiebreakers efter dag ett, så dag två blev som en ny turnering. Det är ju rätt trist om man går 9-0-1 dag ett, som jag gjorde. Det var faktiskt samma i Utrecht. Vi gick 12-0 men sen förlorade vi en match så var det helt plötsligt tight för att de resettat tiebreakers igen.

Jag chattade faktiskt med Kai, tror det var efter du kvalade till WMC eller om det var din första GP top8. Han sade att han var imponerad av dig.

Ja, sånt är ju kul att höra. Han är trevlig, brukar hälsa på honom på events och sådär.

Men sen efter Paris, så har du väl fyra GP-t8or och en PT t8 på ett år eller sådär, va? Ett och ett halvt kanske? Och så kvalade du till WMC på den tiden också- vad var det som lossnade?

Jo, 2011 hade jag ju ett riktigt flow. GP Pittsburgh, till exempel, spelade jag ju bara för att den var i anknytning till PTn. Hade inte spelat formatet direkt, och fick någon lek av en grek kvällen innan. Anders Melin och jag ändrade ett par kort och spelade kanske tio dueller mirrormatch. Det var all testning jag gjorde inför den turneringen.

Sen var jag i Nagoya och spelade block, då hade jag testat väldigt mycket med Samuel Korsell och hade en riktigt brewig lek med både Koth och Tezzeret men gick ändå 14-0 i dueller på dag 2 av PTn. På planet hem, mellan Kina och Japan, började jag skriva en leklista till SM på en pappersnäsduk, leken jag spelade på SM sen skillde sig kanske på tre kort från första utkastet och gick 16-0 i dueller.

Man läser ju mycket artiklar om att vara "i zonen", men ibland hamnar man liksom i ett sånt tillstånd där allt bara funkar, det är väl det som är zonen.

Vad behövs för att gå bra så konsistent som du gjort det senaste året i Magic nuförtiden? Finns det någon hemlighet där?

Får väl svara zonen igen. När man väl börjat vinna är det lätt att fortsätta. Då tänker jag inte på vad jag behöver gå, vad jag möter för matchups eller hur standings ser ut. Det är bara att köra på och låta vinnarskallen gå i bakgrunden.

Om jag gillar leken och känner att den är rätt för turneringen så är det lätt att jag hamnar där, att leken bara funkar och jag liksom låter det flyta på. Någon direkt hemlighet är det väl inte, men jag börjar bygga lekar så fort ett set kommer ut och försöker spela så tidigt jag kan. Det hjälper mig få en bild av vilka hot som finns, och vad som är viktigt i ett format. Även när jag spelar helt nya format har jag oftast en bra bild av vad min motståndare spelar bara efter ett par landdrop.

Sen ser jag ofta metagames i Limited också, det vet jag inte om andra gör på samma sätt. Till exempel i Gatecrash Limited, där vet ju alla att Orzhov och Boros är jättebra och jag hör ofta folk säga att de aldrig kan tänka sig att spela Dimir till exempel, men mina fyra senaste drafter på modo har jag varit blågrönsvart och vunnit tre av dem. Det är mycket magkänsla för vad som är bra, och vad andra uppfattar som bra.

Vi kommer till Limited sen, men om dina framgångar handlar mycket om en förståelse för spelet finns det nåt du känner att du missat?

Nä, nästan inte faktiskt. Haha, nä jag vill inte låta självgod. I bredare format händer det såklart, men inte i allmänhet. Harvest Pyre, kanske? Jag hade inte tänkt på den, på det sättet i alla fall, men jag hade nog inte spelat den i min lek som den såg ut ändå eftersom jag inte hade Thought Scour i leken heller.

Inför Barcelona, alltså Innistrad Block Constructed, så missade vi väl Wolfir Silverheart lite. Jag och Patrik Thor spelade en kontrollek som var bra mot den agressiva delen av fältet men inte mot midrange som visade sig vara mycket mer populärt än vi trodde. Men det var faktiskt jag som fick in Druid's Familiar i vår grönvita lek som Denniz top8ade med. Det kom också av den här förståelsen för formatet. Vi fattade att fyra toughness var jättebra, typ Fettergeist och Restoration Angel var väldigt svåra att döda, och nästan alla gubbar tålde tre eller mindre så då letade jag efter agressiva gubbar som tålde fyra att lägga in i aggroleken. Där borde jag kanske ha hittat Wolfir Silverheart, kanske.

Efter en så fantastisk start på din PT-karriär måste det vara svårt att inte var optimistisk? Hur ser du på framtiden, har du några mål sådär "vinna en PT" eller "Hall of Fame" eller tar du det mer som det kommer? Är du klar med Magic sen eller är det mer något du gör för att det är kul?

I början av säsongen var jag lite osäker på vad jag skulle göra faktiskt. De pratade om att höja gränsen för guld och jag hade precis spelat en PT som inte gick så bra. Innan hade jag ju spelat på level sex-meriter, alltså att man fick resan betald, och jag missade cutten till platinum ganska tight sådär. Jag är ju ganska ung och har ju inte råd att lägga hur mycket pengar som helst på att resa runt och spela GPs och då var jag inte så hungrig, kan man väl säga. Så då spelade jag bara GP Malmö och GP London som inte heller gick så bra; jag var sjuk och byggde leken fel. Det var första gången jag missat dag två på en GP.

Första ever?

Ja.

Wow.

Ja, men inför PTn kände jag liksom att det var "Nu ska jag spela PT, i alla fall. Nu kör vi bara" så gick det som det gick. Då ångrade jag såklart att jag inte spelat fler GPs, så nu får jag kämpa sista biten för att komma till platinum. PT-erfarenheten är ju det roligaste jag vet, tillsammans med Sniddens hemmaturneringar.

Sen är väl målet att bli "bäst". Kanske inte rakt upp och ner, men jag är ju en gamer och spelar för att tävla. Målet just nu är väl att vinna en PT och spela Player's Championship. Hall of Fame hade varit fett, men det ligger för långt in i framtiden just nu.

En fråga som återknyter till förra veckans intervju. Mattias sade att det var viktigt att omge sig med folk som också var bra på Magic - Stockholm är kanske inte en stad man som svensk Magicspelare associerar till PT-framgångar. Var det något som du saknade, att ha några stycken med mycket PT-erfarenhet att spela mot och bolla idéer med? Var det svårt att växa som spelare i det klimatet?

Det där är intressant. Jag har ju umgåtts mycket med Patrik Thor, såklart, och vi umgås fortfarande. Han har absolut hjälpt mig att komma till den nivån jag är på nu, men han spelar ju på sin höjd nån GP om året och PTQer i Stockholm. Ofta är det ju ingen annan än jag från Stockholm som är kvalad till PT's, och det är ju tråkigt. Där är ju Patrik fortfarande väldigt bra att bolla idéer med även när han inte är kvalad. Växer som Magicspelare gör jag mest när jag är på PTs och GPs, då stänger jag lite ute allt annat man annars tänker på - jobb och damer och sånt - och tillåter mig att inte tänka på annat än Magic ett par dagar; det känner jag att jag utvecklas väldigt mycket av. Ibland om man kommer in på Magic Online-betan så kan man testa där, annars äger jag inga Constructedkort på modo.

Jag har ju funderat på att vara med i något lag och har fått lite förfrågningar och pratat med folk sådär. LSV addade mig på Facebook en gång när de inte var så många i Channel-Fireball, men det blev inget av det. Nu inför den här PT'n är det ju många svenskar som är kvalade, så då behövs det ju inget team.

Så du tar det lite från PT till PT?

Ja, det kan man väl säga. Samtidigt finns ju Magictänket där hela tiden på någon nivå. Jorstedt pratade ju mycket om att nöta i förra veckans profil, men det känner jag inte igen mig i. Jag speltestar inte riktigt på det sättet, jag går mer på magkänsla. Jag bodde tillsammans med Gerry Thompson i Verona och pratade med honom mycket om Magic, vid nåt tillfälle minns jag att jag frågade något i stil med "Har du testat detta?" och han sade att det behövde han inte. Han hade spelat så pass mycket Magic att han fattade hur kort skulle funka i olika situationer. Den relationen till Magic känner jag att jag har också.

Tror du inte ens det finns en fördel i nötandet?

Jo, det finns det såklart men jag gör det inte så mycket. Inför PTn spelade jag mot Saito aggro och Denniz midrange Jund, annars inte. Däremot så spelar jag mycket i allmänhet, och det hjälper mig att få en bättre förståelse för formatet i allmänhet. Det gör att jag inte känner att jag behöver nöta specifika matchups lika mycket.

Det var ju ett tag sedan Jorstedt och Österberg vann sina Pro Tours och Umeå samlade på sig alla sina top8or och sedan dess har det varit lite tyst från Sverige bortsett från några enstaka top8or här och där men det känns som att det händer mycket nu. Vad tror du det beror på?

Magic som helhet har väl blivit större i Sverige, fast vi som går bra nu började ju egentligen spela mycket tidigare.

Men det tar ju ett par år att bli bra på Magic. Tror du det betyder att vi får se ett svenskt superteam om ett par år?

Det finns ju absolut potential för det, men vi får se. Det är en annan stämning nu, det är väldigt gosigt och lätt att komma in och vara ny på spelet. Innan var det hårdare, men det var nog inte bara dåligt heller om man ser till framgångar i tävlingsmagic. Det var hårdare stämning, men man ville pusha sig själv mer. För min del har det nog hjälpt mig mer än det sårat mig.

En grej jag alltid tänkt om Magic sådär i allmänhet är att det finns en viss grundnivå av förståelse för spelet som man liksom "har" eller "inte har", alltså man märker liksom på vissa människor att de kommer att slå igenom at some point och så en annan nivå av förståelse som man får kanske mer för specifika format genom att grinda mycket. Håller du med om det?

Ja, visst.

Det har ju gått bra för dig, Watsfeldt och Denniz det senaste året men vem tror du är Sveriges nästa PT-genombrott?

Hmm, vi har ett kid här på DL som är typ tolv, han är liksom... Han är inne i spelet och man ser att han tänker rätt. Alla på DL älskar honom så vi ska väl försöka göra honom bättre men det ligger ju ett tag in i framtiden. Någon som försöker mycket och har potential men behöver komma över ett par trösklar är Jon Westberg, skulle jag säga. Han saknar lite självförtroende och sådär men har defintivt potential. Han har ju gått bra i multipla modo-PTQer och det säger mycket, det är galet bra motstånd där.

Jag läste på Facebook att de har ungefär samma EV som att trampa på en bit lego.

Jo, haha, så är det väl.

Några allmänna frågor om dig som spelare, du är väl mest känd som Limitedspelare men nu när PT's är mixed format är det ju viktigt med Constructed också. Vad har du för relation till det?

Jag har ingen speciell preferens för format, men gillar generellt format där man kan tänka igenom alla kort typ Block Constructed och Standard. Större format som Modern är svårare att greppa. Inför Pro Tours där det är stora format kan man ju mest fundera på hur de nya korten kommer att påverka formatet men det är ju omöjligt att gå igenom och bygga alla tänkbara lekar.

Vilka lekar drar du mot i ett öppet metagame?

Jag kan spela aggro, och tycker inte jag är dålig på det. Är det bästa leken, så spelar jag det, men normalt dras jag mycket mot blåa lekar. Nu finns det så mycket proaktiva kort, dock - senaste PTn till exempel var man tvungen att kunna svara på Geist of Saint Traft, planeswalkers, flashcreatures, stora och små djur. Sen utöver det måste du kunna svara på andra kontrollelement typ Sphinx's Revelation.

Samtidigt finns det inga starka catch-all kort som Mana Leak eller Counterspell längre, så jag har väl gått mer åt midrange på sistone.

Du ska spela Legacy i helgen, spelar du mycket Legacy eller är det mest för att samla PT-poäng?

Nä, jag spelar inte mycket Legacy men jag tycker det är roligt när jag gör det, däremot spelar jag mycket EDH. Alla mina vänner är tävlingsmänniskor och vi har väldigt roligt med det.

Hur tror du det kommer gå i helgen?

Det går nog bra, jag har pratat med Gerry, Erik Ferm, Rikard Samuelsson och elof_the_mighty och fått en bra leklista som passar mig bra. Har kärlek till leken innan jag dragit min första starthand. Det är ju alltid ett bra tecken.

Som Limitedspelare då, vad tycker du gör ett draftformat bra?

Jag tycker det är bra om Limitedformat inte är för aggressiva, så man får utforska de djupare interaktionerna i formatet. Men det har ju lite att göra med hur Magic har utvecklats, creatures är ju bättre nu så det är lättare att vara aggressiv. Guild-grejen nu är egentligen lite för aggressiv för mig också, och så vill jag ha många olika arketyper att drafta.

Vad pickar du högre än andra som spelar på PT-nivå?

Stabila kort i allmänhet. Jag gillar att drafta proaktiva lekar med mycket bra gubbar, och jag kanske har lättare att ta bra creatures högre än de flesta. Alltså att ta bra creatures över dålig removal, det är inte så att jag tar typ ett hyfsat tredrop över bästa removalet i formatet. Sen tycker jag att folk låser sig mycket i var kort är som bäst. Knight of Obligation, till exempel, är ju jättebra i Orzhov och det vet alla men jag tycker den är jättebra i Boros med, och tar den högt där också. Det är ett pick jag inte ser folk göra så mycket.

Sen gillar jag splashkort också, haha, så dem tar jag väl högre än andra.

Jag gillar inte tempokort själv, typ bounce.

Jag förstår vad du menar men vi är ganska olika på den punkten. Ett annat exempel från Gatecrash limited är Shielded Passage. Formatet är ju ganska aggressivt, och det var ännu mer aggressivt i början. Då ville jag alltid ha en i mina Boroslekar, även om det var typ ett sistapick. Men sen har formatet gått mot att bli mer passivt och då har kortet blivit sämre också. Sånt går mycket i perioder för mig.

Lite esoterisk fråga kanske, men jag brukar ju fråga folk om vad deras styrkor som Magicspelare är, så vad skulle du själv säga att du gör bättre än andra spelare på PT-nivå?

Limitedmetagame-känslan, självsäkerhet i vissa fall. Fokus.

Och finns det nåt du känner att du behöver jobba på?

Innan var det i alla fall att vara förberedd. Jag hade problem med att äta ordentligt innan events och drack alkohol kvällen innan och sådär. Det har jag blivit bättre på. Annars kan jag ibland bli lite för kär i vissa idéer jag har fast jag borde kasta bort dem och gå vidare.

Jag känner igen det där.

Ironiskt nog var första leken jag byggde inför PT Gatecrash ungefär en Aristocrats-lek, alltså ungefär den leken jag förlorade mot i finalen. Men det var innan jag förstod hur bra Boros Reckoner var och leken höll inte i den versionen jag hade då. Hade jag gått tillbaka till den leken - eller något annat av mina tidiga byggen - med förståelsen för formatet som jag hade när PTn började närma sig kunde det sett helt annorlunda ut.

Det finns ju många spel som konkurrerar om ungdomars tid nu, jag har sett dig streama Dota2 t.ex, hur kom det sig att just Magic fick ett sånt fokus för din del? Har du tid med andra hobbies nu när du spelar så mycket Magic?

Ja, delvis för att jag vill bli bäst på det. Jag blev ganska bra på Dota för att jag hade en idé om hur det var att vara bra, men Magic verkade ha ett lägre tak. Jag har ju spelat Starcraft också men det slutade jag spela för att jag liksom fattade att jag inte skulle kunna bli bäst. Men jag visste ju inget om Pro Touren då, så jag tänkte bara att det var nationella turneringar och om jag vann dem var jag bäst. Det var ett mål jag kände att jag kunde nå upp till.

Så det var typ mer överkomliga delmål?

I efterhand inser jag att taket egentligen är väldigt högt, och att det nog var tur att jag inte visste det då, så att jag inte blev avskräckt från att satsa på att bli bättre.

Tror du det är svårare att bli bra på Starcraft än att bli bra på Magic i allmänhet eller är det svårare för dig eftersom du har mer fallenhet för Magic?

Det är väl en kombination. Det är ju fler som spelar Starcraft, så det är väl svårare på det sättet. Jag vet inte om det är svårare att bli absolut bäst, det är nog lika svårt ungefär.

Om vi ska vara lite pessimistiska, då. Låt säga att du bombar alla PT's du är kvalad till och trillar av tåget. Vad är nästa steg då, kommer du försöka komma tillbaka så snabbt som möjligt eller kommer du lägga tid på annat?

Just nu spelar jag inte så mycket PTQer även om jag får. Spelare på Gold-nivå får ju bara invites, så jag borde väl egentligen spela för att få resebidrag men jag är ofta för lat. Jag hade faktiskt tyckt det var kul att spela mot det svenska motståndet igen, så jag hade definitivt börjat grinda PTQer igen. Kanske hade jag svarat annorlunda om jag kommit upp i Platinum och varit det ett tag, men så länge mina nära vänner fortsätter spela Magic kommer jag också att fortsätta spela på någon nivå och de är inte nära att sluta.

En sista fråga då, ditt hår...

Haha, jag anade att det skulle komma en fråga om det.

Ja, vad kan jag säga, jag måste ju fråga. Ditt hår har ju väckt en del uppmärksamhet - hur mycket tid lägger du på ditt hår egentligen och hur ser du på uppmärksamheten runt det? Är det en kul grej eller känner du att det blir jobbigt ibland?

Jag lägger faktiskt max fem minuter om dagen på det. Jag har ju gjort det så länge nu. Sen är det mest en kul grej, alltså man vill ju ha fokus i coverage och så på ens skills. Det är ju mycket värre för till exempel Melissa DeTora, när jag såg coveraget när jag kom hem så pratar de ju nästan hela tiden om att hon är första tjejen som top8at en PT och så på slutet nåt i stil med "fast hon spelade faktiskt riktigt bra också".

Håller såklart med om hur de diskuterade Melissa, men känner du att det är så illa med ditt hår?

Nej, inte alls. Håret är en kul grej, bara.

Då får jag tacka för pratstunden och önska lycka till i helgen, har du några "shout-outs" du vill avsluta med?

Ludde Londos, bästa railbirden i världshistorien.
Elias som kommer på god andraplats.
Och så Dragon's Lair som köpte ett headset så den här intervjun kunde bli av.

Ja, det får jag hålla med om. Shoutout till DL!

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

Sajkobeer

REDAX
MODERATOR
HEDERSMEDLEM
UnkenFisk skrev 15:15, 18/4 -13
Sajkobeer skrev 14:50, 17/4 -13
UnkenFisk skrev 11:30, 16/4 -13 Hade inte varit fel med en djuplodande intervju med Ludde Londos, gärna på ett mer filosofiskt plan.

Brukar inte vanligen men: +1 på denna.

Vänligen förtydliga, jag förstår inte om jag ska känna mig förorättad eller inte.

Menar du att du vanligen inte brukar skriva "+1 på denna", eller menar du att du vanligen brukar tycka att jag skriver strunt?

Jag brukar vanligen inte skriva +1 i kommentarer.

22:02:25, 25/6 -13
moogie

MEDLEM
Malmö
Kunde inte önskat bättre läsning till kaffet. Tack!

10:11:05, 25/6 -13
UnkenFisk

TOMTE
Göteborg
Sajkobeer skrev 14:50, 17/4 -13
UnkenFisk skrev 11:30, 16/4 -13 Hade inte varit fel med en djuplodande intervju med Ludde Londos, gärna på ett mer filosofiskt plan.

Brukar inte vanligen men: +1 på denna.

Vänligen förtydliga, jag förstår inte om jag ska känna mig förorättad eller inte.

Menar du att du vanligen inte brukar skriva "+1 på denna", eller menar du att du vanligen brukar tycka att jag skriver strunt?

15:15:26, 18/4 -13
Sajkobeer

REDAX
MODERATOR
HEDERSMEDLEM
UnkenFisk skrev 11:30, 16/4 -13 Hade inte varit fel med en djuplodande intervju med Ludde Londos, gärna på ett mer filosofiskt plan.

Brukar inte vanligen men: +1 på denna.

14:50:42, 17/4 -13
nesid

MEDLEM
Åkersberga

#16 PT Points Yearly
#7 PWP Seasonal
Armen skrev 19:20, 13/4 -13 Bra skit!

Men Rosholm har fått nått om bakfoten, Joel har ännu inte spelat någon WMC. Dock ser det bra ut denna säsongen för honom :v

lycka till i frasseland nu SwedishBieber

Näthat. Taskigt. Ta tillbaka det där!

13:24:23, 17/4 -13
UnkenFisk

TOMTE
Göteborg
Beakid skrev 09:24, 17/4 -13 SwedishBieber lol

hahaha

12:30:23, 17/4 -13
Beakid

ADMIN
REDAX
MODERATOR
GULDMEDLEM
Lyckeby
SwedishBieber lol

09:24:35, 17/4 -13
nesid

MEDLEM
Åkersberga

#16 PT Points Yearly
#7 PWP Seasonal
Fizkas skrev 13:15, 16/4 -13
Hoben skrev 11:46, 16/4 -13 Bra artikel!

Leon Lindbäck och hur han knäckte Necron vore cool läsning!

Det var Melvin Falk som vann tre börsen turneringar på raken som knäckte den. Lindbäck bara kopierade listan rakt av.

Mel´s lista var ju evigt kall. Han bytte bara Greed mot Necro..

18:57:09, 16/4 -13
Hoben

JUDGE L1
Lund
Fizkas: coolt! Mer än jag visste. Gick bara på vad jag läst mig till på internationella sidor och magic artiklar där det skrevs att Lindbäck var den förste. Men det är väl för att det var han som gjorde den känd.

13:21:52, 16/4 -13
Fizkas

MEDLEM
Stockholm
Hoben skrev 11:46, 16/4 -13 Bra artikel!

Leon Lindbäck och hur han knäckte Necron vore cool läsning!

Det var Melvin Falk som vann tre börsen turneringar på raken som knäckte den. Lindbäck bara kopierade listan rakt av.

13:15:43, 16/4 -13
mabe

MEDLEM
Västerås
Rosholm skrev 01:14, 16/4 -13
heffaklumpen skrev 14:52, 15/4 -13 Grym snubbe som gjorde intervjun har jag hört!

:)

Väldigt kul med all positiv feedback, om folk har några förslag på nästa veckans profil så framför dem gärna här. Tänker inte garantera att det kommer något nästa vecka(den här intervjun tog 1,5h + ett par timmar att skriva rent) men det kommer åtminstone en eller två till innan jag tröttnar!

Superbra initiativ - tack! / Mats

11:59:40, 16/4 -13
Hoben

JUDGE L1
Lund
Bra artikel!

Leon Lindbäck och hur han knäckte Necron vore cool läsning!

11:46:32, 16/4 -13
UnkenFisk

TOMTE
Göteborg
Hade inte varit fel med en djuplodande intervju med Ludde Londos, gärna på ett mer filosofiskt plan.

11:30:22, 16/4 -13
TheCrow

MEDLEM
Kumla
Armen skrev 10:46, 16/4 -13 Ja, typ Anton Jonsson. Fråga varför han inte spelar iaf någon PT här o där när han ändå är i HoF.

Fast Anton har ju redan varit med i veckans profil. För typ 2,5 år sedan.

10:59:21, 16/4 -13
Armen

MEDLEM
Kungsbacka

#10 PWP Lifetime
Ja, typ Anton Jonsson. Fråga varför han inte spelar iaf någon PT här o där när han ändå är i HoF.

10:46:45, 16/4 -13
Laddy

MEDLEM
Lund
Mycket trevligt att läsa! Välskrivet och intressant nutida magichistoria. Jag skulle önska en riktigt "Old schooler" som intrevjuas nästa gång :)

09:42:37, 16/4 -13
Truck

STANDARDKUNGEN 2008
REDAX
HEDERSMEDLEM
Viken
Väldigt bra:)

08:52:59, 16/4 -13
Cthulhu

MEDLEM
Tullinge
Rosholm skrev 01:14, 16/4 -13
heffaklumpen skrev 14:52, 15/4 -13 Grym snubbe som gjorde intervjun har jag hört!

:)

Väldigt kul med all positiv feedback, om folk har några förslag på nästa veckans profil så framför dem gärna här. Tänker inte garantera att det kommer något nästa vecka(den här intervjun tog 1,5h + ett par timmar att skriva rent) men det kommer åtminstone en eller två till innan jag tröttnar!

Det ultimata vore Dan Hörning och/eller Leon Lindbäck.

07:20:54, 16/4 -13
Rosholm

FORUMPLAYAH
Malmö
heffaklumpen skrev 14:52, 15/4 -13 Grym snubbe som gjorde intervjun har jag hört!

:)

Väldigt kul med all positiv feedback, om folk har några förslag på nästa veckans profil så framför dem gärna här. Tänker inte garantera att det kommer något nästa vecka(den här intervjun tog 1,5h + ett par timmar att skriva rent) men det kommer åtminstone en eller två till innan jag tröttnar!

01:14:03, 16/4 -13
Uppdaterad: 01:31:52, 16/4 -13
mabe

MEDLEM
Västerås
Toppen!

21:47:45, 15/4 -13
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!