Magic the Gathering
Magic the Gathering34881 medlemmar 654 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1895 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

Lekdoktor
Lekdoktorn är tillbaka

Nu är det äntligen dags. Efter en paus på närmare två år kommer lekdoktorn tillbaka i ny kropp, med nytt ansikte, nytt namn, ny hjärna, nya arbetsmetoder, nya skills och nya politiska åsikter, men med samma välsignade uppdrag som alltid: att ta hand om sjuka lekar enligt Hippokrates ed, som förbinder oss läkare att "alltid trösta, ofta lindra, och någon gång bota".

av Priceguy
18:53, 8/3 -04
läst 4090 ggr.
Skriv ut artikel
0 kommentarer

Konceptet är enkelt. Ni trogna SvenskaMagic-medlemmar skickar in era smådåligt fungerande lekar. Jag plockar fram min skalpell, skär leken i små stycken och syr sedan ihop delarna till en perfekt helhet. Efter suturering presenteras resultatet, omgärdat av strålande exempel på mitt väloljade munläder. Ni tar leken, vinner VM med den och ger 25% av vinstpengarna till mig. Simpelt.

Nu har det blivit dags för en FAQ:

Hur gör man lekdoktorn glad?
Man gör lekdoktorn glad genom att skicka in leklistor som ser ut ungefär så här:
4 Wild Mongrel
4 Basking Rootwalla
4 Arrogant Wurm etc.
Man gör lekdoktorn glad genom att berätta lite om lekens strategi och hur den är tänkt att fungera. Detta gäller särskilt kombolekar, men även andra.
Man gör lekdoktorn glad genom att klargöra om leken har några särskilda problem som lekdoktorn bör titta extra noga på, t.ex. om den alltid förlorar mot Goblins eller så.
Man gör lekdoktorn glad genom att skriva om leken måste hålla sig till något särskilt format.
Man gör lekdoktorn glad genom att berätta om leken ska användas i turneringar eller hemma på köksbordet.
Man gör lekdoktorn glad genom att berätta hur mycket pengar man kan lägga på leken, dvs om man har råd att skaffa fyra Chrome Mox och en massa andra käcka rares om lekdoktorn tycker att det behövs eller om lekdoktorn måste hålla sig inom en stram budget.

Hur gör man lekdoktorn ledsen?
Du vill inte göra lekdoktorn ledsen. När lekdoktorn blir ledsen blir lekdoktorn aggressiv. När lekdoktorn blir aggressiv så brukar folk dö. Men om du tvunget vill göra lekdoktorn ledsen så skicka in en leklista som ser ut så här:
4 mongrel, basking, wurm etc.
Skriv ingen annan information om leken över huvud taget. Vänta två dagar. Skriv sedan till lekdoktorn och skäll ut honom för att han inte har skrivit om din lek än. Så gör du lekdoktorn ledsen. SvM HB svarar inte för följderna.

Vilka lekar gillar lekdoktorn?
Lekdoktorn gillar alla lekar. Lekdoktorn gillar röda lekar, svarta lekar, blåa lekar, gröna lekar och vita lekar. Lekdoktorn gillar roliga lekar, intressanta lekar, unika lekar, roguelekar och kombolekar. Lekdoktorn är inte så förtjust i lekar som redan vunnit en massa turneringar. Det tycker inte lekdoktorn är intressant.

Hur skickar jag in min lek?
Genom att fylla i ett formulär som finns här.

Får jag vara anonym?
Jajamensan. Lekdoktorn kommer att låta alla vara anonyma så ni inte skäms alltför mycket när lekdoktorn sliter er lek i stycken.

Hur snygg är lekdoktorn egentligen?
Otroligt snygg. Sorry ladies, he's taken.

/ Priceguy

EDIT: Kliniken-artiklarna kommer hamna på Kliniken-sidan, men ska gå att kommentera och fungera som en vanlig artikel. / Beakid

 

Artikel-feedback

Ingen har kommenterat "Lekdoktorn är tillbaka" än.


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!