Magic the Gathering
Magic the Gathering34892 medlemmar 654 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1895 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

SM 2008!
Runda 14: Semifinal
shipshoter vs Fabian

Fabian spelar Kithkins och Patrik merfolks. Lorwyn har boostat det där med triballekar en aning. Patrik väljer att börja på jämnt resultat (första på dagen) och får börja efter att Fabian rullar en sexa. Patrik väljer att blanda riktigt länge och de båda önskar varandra lycka till utan att mena det.


Patrik väljer att kasta tillbaka sin starthand efter att ha sett ett stort antal land, och Fabian ler något inombords. han håller sex kort och Fabian kör på sina sju.

Efter island från Patrik spelar Fabian en Windbrisk Heights. Lord of Atlantis kommer ut i par medan Fabian spelar Knight of Meadowgrain. På runda tre spelar Fabian Goldmeadow Stalwart visar och spelar sedan Wizened Cenn. När han hugger med knight blir den unsummonad. Patrik hugger med båda fisklordarna och Fabian vill blocka med stalwart. Patrik studsar cenn med ytterliggare en Unsummon för att inte byta bort en lord, och avslutar rundan med en Stonybrook Banneret.

Fabian spelar ut sina studsade gubbar och passar turen. Patrik tappar upp och drar kort för att passa tillbaka. Fabian spelar en till Goldmeadow Stalwart och visar en Burrenton Forge-Tender som också kommer ut. Patrik bjuder på en land-go. Fabian tappar upp innan han tar sig en riktig funderare inför den stundande attacken. Stalwart, Burrenton och Knight får till slut lov att hugga. Det blir en block med Banneret på Forge-Tender och Patrik går ner på 14. Under Heights ligger en Cloudgoat Ranger och myser. En Banneret blir kontrad av Sage's Dousing. Patrik tappar upp och spelar en egen Burrenton samt en till Banneret. Fabian spelar en till Ranger, denna gång från handen, som är ok - eller i alla fall inte kontrad. Fabian hugger med allt utom Wizened Cenn, och Rangern pumpas av de nya kithkin-soldaterna. Banneret i plural och Lord of Atlantis blockar tokens, och Burrenton Forge-Tender blockar Knight. När Patrik försöker offra den till en icke existerande röd källa blir det nej från Scale.

"Är du säker?" - Patrik
"Jag är säker!" - Scale

Patrik rycker på axlarna och skopar rundan efter. Lite publik ställde sig aningen undrande och efter att ha läst på korten igen ändrar sig scale och från och med nu är det ok att sacka burrenton utan nåt rött i närheten.

Patrik - Fabian: 0-1


Patrik tar en mulligan medan Fabian återigen håller. En Stonybrook Banneret runda två kontras av Mana Tithe, och Fabian spelar ut Knight of Meadowgrain. Patrik tappar upp och spelar Silvergill Adept och Cursecatcher. Rundan efter spelar Fabian Wizened Cenn och hugger med Knight för tre med lifelink innan han spelar ut Windbrisk Heights. Adepten hugger tillbaka innan Sygg, River Guide äntrar scenen. Fabian spelar en andra lord och hugger med Cenn och Knight. Sygg och Cursecathcer blockar Cenn och en unsummon räddar Sygg. Patrik drar kort i drawstep och spelar ut Sygg igen, denna gång följd av en Stonybrook Banneret och passar turen. Fabian aktiverar och hugger med mutavault, knight och cenn. Cenn blockas av Silvergill Adept, och Patrik tar 6. Återigen kommer en Cloudgoat Ranger från Heights och Fabian passar turen. Patrik drar ett kort innan han skopar och sträcker fram handen.

Patrik - Fabian: 0-2

Tobias påpekar efter matchen att (som du som uppmärksam läsareredan sett) Patrik spelade bort duell ett genom att studsa Knight istället för Cenn. Sånt som händer, men kanske inte borde hända i semifinalen på SM.




av Ozzy
18:45, 7/9 -08
läst 1524 ggr.
Skriv ut artikel
1 kommentarer

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

sparksmith

MEDLEM
Borås
gogo Fabian!

19:18:19, 7/9 -08
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!