Magic the Gathering
Magic the Gathering34895 medlemmar 659 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1895 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

SM 2008!
Runda 1: Gamla gardet mot nya gardet
Mufflon vs jthoren

Jens hittade till featurematchbordet omgående, Mattias anlände med andan aningens i halsen efter ett tag. Är detta ett tecken på rutin? Lekarna blandades under koncentration och total tystnad, möjligen med undantag för det klickande och kasande ljudet av plastfickor som organiseras på ett slumpmässigt sätt.


Duell 1
Jens vinner tärningsslaget 4 mot 3 och önskar Mattias lycka till. Båda håller sin starthand och Jens börjar hårt med en figur. Mattias kontrar med en dylik, fast asiatisk. Jens hugger med sin 2/2 och spelar Magus of the scroll. Mattias spelar incinerate i figuren på sin runda, hugger för 1 och spelar en egen magus för att passa turen. Jens tappar upp och skickar Magus till röda zonen för att följa upp med en Gouger. När Jens i sin följande runda spelar ett vanligt mountain och en ram-gang och vill hugga för 7 blir mattias lite konfunderad. Ramgan får incinerate och mufflon går ner på 13. Mattias spelar ytterliggare en magus men har fortfarande ett par kort på hand. Han passar turen och Thoren spelar ett land och en blood knight, han hugger med gounger och passar turen utan kort på hand, något som passar hans magus. Mattias tappar upp och försöker sig på att bränna Jens magus med sin egen och lyckas med ett Snow-Covered Mountain. Jens hugger meed en gouger och mattias chumpar för att sedan spela ut magus of the moon förljt av figur och demigod.
Mattias ligger dock på för lågt och Jens kan toppa en incinerate för vinsten.
Mattias – Jens: 0 -1


Mattias väljer att starta nästa duell. Mattias håller sin starthand, men Thoren drar om till 6. Mattias spelar land och passar, medan Jens spelar en figur runda ett. Mattias passar igen och skredar figuren när den vill bli 2/2. Mattias spelar en gouger som får smaka flame javelin av Jens. Mattias försöker igen men den blir återigen spjutkastad med eld. Jens spelar en ram-gang men denna gång är det Mattias tur att ha flame javelin. Mattias spelar en Demigod och hugger, Jens kan bara förlja upp med en ny ram-gang och efter mattias Siege-Gang Commander skoopar Jens ihop korten.
Mattias – Jens: 1 -1

Jens börjar sista och avgörande duellen och inleder med en mulligan. Mattias erbjuder att ta en sympatimulligan samtidigt för att inte dra ut på tiden, något som annars är ett stort problem i RDW-mirror. Jens beslutar sig för att köra, det gör Mattias med. Återigen startar de med var sin figur. Jens svingar med sin och slår för ett och följer upp med yttarliggare en figur men missar sitt andra landdrop. Mattias hugger för ett och spelar blood knight. Jens spelar en Magus ocf the Scroll men missar återigen landdrop. Mattias hugger med figur och spelar gouger. Jens tappar upp och spelar snow-covered mountain för att passa med två länder, två figurer och en magus. Mattiasd skickar in gouger och figur, fortfarande 1/1, i röda och spelar en till gouger. Jens gör sina till 2/2 i slutet av rundan. Han tappar upp och spelar sitt tredje land för att passa turen. Mattias hugger med laget, dubbel figur (1/1:or), dubbel gouger och en knight mot två 2/2 figurer och en scroll med ben. Jens blockar figurerna och chumpar en gouger med sin magus. Innan skada blir Mattias figurer 2/2 och en gouger blir javelinad. Mattias en figur blir 4/4 och Jens tar två. I sin följande runda spelar Jens en javelin i figuren innan den blir 8/8 och Mattias kan svinga in med knekt och gouger för 6 utan försvar och följer upp med en till knekt. Jens spelar ett valigt mountain som fjärde land och när Mattias hugger med laget fick Jens spela skred i en knekt istället för en gouger. En incinerate från Mattias sida avgör sen saken. Matias analys är att ett snow-covered mountain hade varit bättre...

Mattias – Jens: 2 -1




av Ozzy
11:03, 6/9 -08
läst 2133 ggr.
Skriv ut artikel
2 kommentarer

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

Beakid

ADMIN
REDAX
MODERATOR
GULDMEDLEM
Lyckeby
Fan vad snygg Jens är!

14:23:13, 6/9 -08
jockegill

MEDLEM
Stockholm
YAY!! Go mufflon!

11:46:19, 6/9 -08
  Outlaws of Thunder Junction Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!