Magic the Gathering
Magic the Gathering29761 MEDLEMMAR 995 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1755 ARTIKLAR
Sortera efter: datum - namn - artikeltyp - författare

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

TobiasKullberg

MEDLEM
Växjö
Ålrajt, inväntar artikeln med spänning!

19:30:07, 11/4 -17
Discus

HUVUDVäKTARE
REDAX
MODERATOR
JUDGE L1
HEDERSMEDLEM
FSVM - LEDAMOT
Norrköping
TobiasKullberg skrev 08:00, 10/4 -17 Hur stor "Magicnärvaro" kommer det vara på Lincon i år med tanke på att SM hålls på Gothcon? Kan man ändå räkna med ett lika späckat schema som förra året?

Det kommer självklart inte vara lika mycket som de senaste åren men jag räknar med att posta en fullspäckad artikel på annandag påsk med vad som kommer på Lincon i år!

22:19:14, 10/4 -17
Dwarf88

FSVM - LEDAMOT
Marbäck
aginamist skrev 13:05, 10/4 -17 På min android-mobil med webbläsaren "Internet" så var det ännu värre, där går texten i de olika spalterna över varandra.

Tack för informationen. Ska se vad vi kan göra för att lösa det. Tills vidare går det ladda ner en PDF här, om texten ser konstig ut.

21:50:42, 10/4 -17
aginamist

MEDLEM
På min android-mobil med webbläsaren "Internet" så var det ännu värre, där går texten i de olika spalterna över varandra.

13:05:46, 10/4 -17
aginamist

MEDLEM
Jag vill inleda med att säga att jag verkligen gillar nyhetsbrev! Men något har gått riktigt snett med spalterna då texten från de olika spalterna i princip sitter ihop (åtminstone i Chrome). Under SM-nyheten finns det inte någon marginal mellan spalten och SM-loggan. Det ser lite bättre ut i Internet Explorer.

TobiasKullberg, jag tror många (jag själv inkluderad) motvilligt får hoppa över Lincon i år till förmån för GP Köpenhamn.

12:58:21, 10/4 -17
TobiasKullberg

MEDLEM
Växjö
Hur stor "Magicnärvaro" kommer det vara på Lincon i år med tanke på att SM hålls på Gothcon? Kan man ändå räkna med ett lika späckat schema som förra året?

08:00:19, 10/4 -17
  Rivals of Ixalan! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!