Magic the Gathering
Magic the Gathering34881 medlemmar 655 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Turneringar Alla turneringar | FNM | PT, GP, PTQ & GPT | SM! | Ranking  

SLS Säsong 4


SLS SäSONG 4

Format: Legacy
Datum: Ons 30/11
Plats: Spelens Hus, Malmö (Skåne län)
Registrering: 17:45-18:00
DCI-sanktionerad: Nej
Kontakt: PsssT eller 214

MER INFO Vill du spela legacy men har inte råd med alla dyra kort? Eller är du kanske en standardspelare som vill se hur det är att spela eternal? Då är detta något för dig som vill komma in i formatet! Nu kan du spela legacy utan att köpa dubbelländer och dessutom vinna standardkort!

Varje onsdag spelas det legacyturnering på spelens hus i Malmö, det kostar 50:- att vara med och vi kör 4 rundor swiss. Priserna består av boosters från den senaste serien (för närvarande Kaladesh) och betalas ut efter poäng, 3-1 brukar ge 4-5 boosters beroende på deltagarantal. Det börjar kl 18.00 och brukar kräva runt tre timmars intensivt bildvridande för att kora en segrare!

När man deltar är man även med i en liga som går under namnet "Scania Legacy Series" (SLS), varje säsongs ligavinnare spelar gratis nästa säsong och får dessutom en invite till en superturnering i slutet av året för att kora den ultimata segraren! Evig ära och priser utlovas!

Vi spelar inte sanktionerat (men det brukar finnas domare på plats i lokalen), utan använder oss av ett program som heter "mageeks". Man kan registrera sig på hemsidan www.mageeks.nu för att vara med (vi kan även ordna det enkelt på plats). Eftersom vi inte är sanktionerade så tillåter vi proxies i turneringen, det enda kravet är att korten är "snygga" och enkelt ska gå att identifiera. Till exempel en färgutskrift i en sleeve.

Vad väntar du på? Ta de senaste eldrazikorten och ett gäng City of Traitors eller skriv ut fyra fowar och flippa en Delver! Kanske kan du få uppleva mystiken kring Chains of Mephistopheles? Möjligheterna är oändliga, Legacy tillåter nästan allt.
Inlagd: 22:43, 13/11 -16 av PsssT  
VI KOMMER! (0 st.) - ingen har skrivit upp sig än -

Foton (0 st.)

Nytt foto
STANDINGS (0 st.)

PAIRINGS (0 st.)

LEKLISTOR (0 st.)


ANSLAGSTAVLA (0 st.)
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!