Magic the Gathering
Magic the Gathering28814 medlemmar 1024 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
NYHETER Nyheter | Veckans kort | Veckans undersökning 

Veckans kort

Fetid Pools
av latsblaster, 09:39, 5/4

"Jag var inte ens övertygad om att cycling-duals skulle komma på riktigt. Det är intressant med de duals som kan göra något speciellt som inte alfa-duals kan göra, hur bra alfa-duals än är. Dessa typer av duals kan man inte på förhand skriva av, för de kan bidra med något annat. Det finns ju fullt rimliga anledningar till att Creeping Tar Pit inte alltid är sämre än Underground Sea.

Jag kunde inte heller tänka mig att cycling-duals hade någon som helst chans i världen att få basic land types. Plötsligt har vi inte bara shock-duals som har efterföljt alfa-duals med basic land types, nu finns det ytterligare två dual-cykler i och med denna och 5 duals från Battle of Zendikar (dessa cykler blir förhoppningsvis kompletta längre fram!).

De här kommer så klart kunna användas i standard och i andra format får vi se i vilken omfattning det blir, de känns för mig ganska givna i ett format som commander.

Det intressantaste för mig är om vi har sett startskottet för en ny trend. Har Wizards noterat att det är populärt med duals som har basic land types? Kommer trenden att fortsätta längre fram? Var det så att just duals från Shadows over Innistrad hade varit för bra med basic land types och därför var tvungna att vara utan men att andra cykler kommer få ha basic land types?"


 

KOMMENTARER 7 st


latsblaster
 
Evilemil: det är 90-tals magic. Maro har skrytit med att man har gått ifrån det tänket, men än så länge kan man resonera som du med tanke på tango-duals, schneak-duals och nu även cycling-duals bara för kompisar. Förhoppningsvis löser sig snusket de kommande åren. Hade hellre sett blandningar av olika kombinationer ala theros och rtr (seten, inte blocken) så vi hade sluppit oroa oss för att fiender inte skulle komma.
Skriven: 13:35, 23/4

EvilEmil
 
weird och weird, det finns väl en poäng med att en färg i huvudsak samarbetar med sina allierade färger? jag tyckte Khans trippel länderna va rätt coola, men jag tycker inte att det skall gå för långt.
Skriven: 11:11, 23/4

latsblaster
 
slipnogt: Hota inte så där!
Skriven: 18:08, 6/4

Slipnogt
 
Känns lite wierd att olika lekar har olika förutsättningar när det kommer till duals. Tog ett bra tag innan vi fick enemy man-lands. Så förväntas enemy cycle 2020?
Skriven: 15:56, 6/4

latsblaster
 
Jag höll tyst om det här men jag är rädd för att vi inte får enemytango eller enemycycle. :( vore hemskt!
Skriven: 20:40, 5/4

HerrLennebo
 
Jag älskar verkligen de här länderna, och inte bara för att dom är som gjorda för commander/EDH. Jag håller verkligen tummarna om att Wizards ska printa en fiendecykel också, det hade suttit som gjutet :)
Skriven: 19:48, 5/4

Advena
 
Alltid trevligt med tankar kring ett veckans-kort! Bra initiativ Lats :D
Skriven: 13:31, 5/4


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera kortet här.

 

VECKANS KORT 2017

- Fetid Pools / latsblaster [7 k..]

Byt år:

  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!