Magic the Gathering
Magic the Gathering29571 MEDLEMMAR 883 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Masterminds acquisition... Archangel Avacyn i Commander...
Marionette Master
Senast läst: 15:29:28, 20/1 -18. Läst 482 gånger.
Vilwe
MEDLEM
Årsta
@svm s. 6/12 -17

5 rubriker
6 svar

Marionette Master 14:48:17, 12/1 -18  
Jag har en fråga om Marionette Master.
Kommer artifact tokens att trigga effekten hon har, typ om man offrar en treasure. Jag vet ju att en token slutgiltigt inte hamnar i gravhögen men jag känner inte till mekanismen exakt vad som händer när tokens dör.

mape8510
MEDLEM
Vattholma
@svm s. 6/9 -15

15 rubriker
28 svar

1. Artifakt tokens exempelvis tri... 14:50:55, 12/1 -18  
Artifakt tokens exempelvis triggar. Det dör egentligen och hamnar i graven men kan inte existera där som ett kort och försvinner således.
 
Du har inte levt förrän du har tryckt i dig en hel plåt citronpaj!
Uppdaterad: 14:51:18, 12/1 -18
Vilwe
MEDLEM
Årsta
@svm s. 6/12 -17

5 rubriker
6 svar

2. Yes, det var det jag ville hör... 15:06:50, 12/1 -18  
Yes, det var det jag ville höra. Det är ju helt sinnessjukt bra att ha Marionette master i en pirat-treasure-lek då ju. Sacka 5 skatter för 20 i skada till motståndaren...
karhart
MEDLEM
Kåge
@svm s. 7/5 -10

225 rubriker
2921 svar

3. Jag spelar en blåsvart kontrol... 22:07:54, 12/1 -18  
Jag spelar en blåsvart kontrollek i standard med Marionette Master, Spell Swindle, Treasure Map och lite splash för Vraska, Relic Seeker. Kul lek!
 
If it ain't fixed, it isn't broken.
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!