Magic the Gathering
Magic the Gathering29465 MEDLEMMAR 992 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Regeneration... Subird's Invocation & approach...
Clout of the Dominus och Yasova - vad händer?
Senast läst: 05:12:51, 12/12 -17. Läst 725 gånger.
Viscus
MEDLEM
Karlskrona
@svm s. 12/7 -13

13 rubriker
43 svar

Clout of the Dominus och Yasova - vad händer? 18:11:44, 3/12 -17  
Hej!

Snabb fråga rörande color identity för commanders.

Vilka färger har Yasova Dragonclaw? Är hon endast grön eller är hon grön, röd och blå?

Kan jag lägga en Clout of the Dominus och få önskad effekt?

Tack för svar!

Bobbyfire
MEDLEM
Hägersten
@svm s. 26/9 -16

4 rubriker
14 svar

1. Yasova är Temur (blå+röd+grön)... 18:22:50, 3/12 -17  
Yasova är Temur (blå+röd+grön) när du kollar vilka färger du får ha i hennes lek alternativt vilka färger commandern måste ha för att du ska få spela henne.

Men det är bara så långt den färgidentiteten håller, när ni väl börjar spela är hon enbart grön.
Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

41 rubriker
1492 svar

2. Colour identity och a cards co... 18:38:01, 3/12 -17  
Colour identity och a cards colour är olika saker.

Yasova Dragonclaw är ett grönt kort. Det ser du på vilken mana som finns i dess CMC (eller i dess colourmarker om det inte finns någon manacost).

Yasova interagerar dock i andra färger, hennes förmåga. Colour identity handlar alltså inte om vilken färg kortet har utan alla samlade färger som kortet interagerar i.


Summa: Yasova får absolut ingenting av Clout of the Dominus.
Clout bryr sig bara om creaturens färg, inte vilka färger creaturen är involverad i.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
JonasHob
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

161 rubriker
1361 svar

3. När du bygger en EDH lek så rä... 18:38:42, 3/12 -17  
När du bygger en EDH lek så räknas alla manasymboler in i kortets färgidentitet, även länder/artifakter som tappar för specifik mana har en identitet. När spelet börjar börjar så slutar färgidentitet att gälla, och kort som Yasova, som har är röd/blå/grön i lekbygget blir bara grön.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
Viscus
MEDLEM
Karlskrona
@svm s. 12/7 -13

13 rubriker
43 svar

4. Tackar!... 19:09:48, 3/12 -17  
Tackar!
BYT BORD TILL


 
  Ixalan! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!