Magic the Gathering
Magic the Gathering29384 MEDLEMMAR 983 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Starfield of nyx + Humility?... Extirpate + Archive Trap...
Hostage Taker
Senast läst: 20:07:31, 22/11 -17. Läst 843 gånger.
persch
MEDLEM
Stockholm
@svm s. 13/9 -17

4 rubriker
2 svar

Hostage Taker 15:34:47, 21/10 -17  
Hostage Taker, har jag förstått det rätt, att man kan spela det exilade kortet FLERA gånger (så länge det är exilat)? Är det t.o.m. så brutet?

Uppdaterad: 16:00:33, 21/10 -17

Robostar
JUDGE L1
Gnosjö
@svm s. 30/3 -07

35 rubriker
1240 svar

1. Man kan spela kortet en gång. ... 15:45:02, 21/10 -17  
Man kan spela kortet en gång. Kortet förflyttas från exile till battlefield (om det resolvar såklart).
 
L1 Dude

Supersäl
Ärkesäl
Anthrosäl

Min kub finns på Cubetutor!
Uppdaterad: 20:40:17, 21/10 -17
Bjorn
MEDLEM
Linköping
@svm s. 24/8 -09

94 rubriker
4212 svar

2. När du spelar kortet kommer de... 17:25:57, 21/10 -17  
När du spelar kortet kommer det inte att stanna i exile. Det är precis som att spela det från handen, bara att det kommer från exile istället.
persch
MEDLEM
Stockholm
@svm s. 13/9 -17

4 rubriker
2 svar

3. Tack!... 17:32:30, 21/10 -17  
Tack!
BYT BORD TILL


 
  Ixalan! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!