Magic the Gathering
Magic the Gathering29288 MEDLEMMAR 1012 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Mirage mirror + Counters... Kopia med Tilonalli's Skinshif...
Harness + Thermo-Alchemist
Senast läst: 05:53:23, 24/10 -17. Läst 449 gånger.
Bubblesgum
MEDLEM
Uppsala
@svm s. 9/11 -16

12 rubriker
8 svar

Harness + Thermo-Alchemist 22:27:12, 22/9 -17  
Tjena forumet.

Jag och en polare blev fundersamma över hur Harness the Storm och Thermo-Alchemist fungerar tillsammans. Om jag har en Serum Visions i graven och rubrikkorten på bordet när jag spelar min andra Serum, hinner jag då pinga med Alkemisten mellan mina Serums? Hoppas att det går att förstå vad jag menar.

Tack på förhand! :)

Slanfan
HEDERSMEDLEM
Hägersten
@svm s. 1/7 -04

50 rubriker
373 svar

1. Thermo-Alchemist triggar varje... 22:35:54, 22/9 -17  
Thermo-Alchemist triggar varje gång du castar en spell och effekten kommer resolva innan spellen i fråga.

Om du stackar det rätt kan du således pinga och untappa för båda Serum Visions eftersom du kan välja att tappa upp innan du resolvar och spelar triggern från Harness the Storm varpå Thermo-Alchemist triggar igen.
 
Besök min CUBE-sida och kommentera.

Kolla in min WANT och om du har kort så SKRIK TILL!
Bubblesgum
MEDLEM
Uppsala
@svm s. 9/11 -16

12 rubriker
8 svar

2. Som jag trodde, härligt! Tack ... 02:16:14, 23/9 -17  
Som jag trodde, härligt! Tack för svaret. :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!