Magic the Gathering
Magic the Gathering29278 MEDLEMMAR 896 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Harness + Thermo-Alchemist... Mishra + Sacc...
Kopia med Tilonalli's Skinshifter
Senast läst: 22:19:23, 21/10 -17. Läst 571 gånger.
slugfest
MEDLEM
Solna
@svm s. 25/7 -02

45 rubriker
108 svar

Kopia med Tilonalli's Skinshifter 09:03:28, 22/9 -17  
Hej,

Min motståndare har i spel en Glorifier of Dusk, han betalar 2 liv och gör den flying och sedan 2 liv till för att göra den vigilance, sedan spelar han ut en Tilonalli's Skinshifter och attackerar med båda, Tilonalli's Skinshifter blir då en kopia av den attackerande Glorifier of Dusk, har kopian nu flying samt vigilance?

Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

40 rubriker
1477 svar

1. Nej. Den kopierar bara vad som... 09:13:28, 22/9 -17  
Nej. Den kopierar bara vad som är skrivet på kortet, inte vilka förmågor som är aktiva så att säga.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
slugfest
MEDLEM
Solna
@svm s. 25/7 -02

45 rubriker
108 svar

2. Som jag trodde, tackar! Han bo... 10:04:43, 22/9 -17  
Som jag trodde, tackar! Han borde ha aktiverat efteråt för att få flying + vigilance.

Uppdaterad: 16:20:28, 22/9 -17
The_Dark
MEDLEM
Storuman
@svm s. 30/1 -04

30 rubriker
756 svar

3. Följdfråga: när Tilonalli's Sk... 11:21:03, 22/9 -17  
slugfest skrev 10:04, 22/9 -17 Som jag trodde, tackar! Han borde han aktiverat efteråt för att få flying + vigilance.

Följdfråga: när Tilonalli's Skinshifter blir en kopia av Glorifier of Dusk så borde väl skinshiftern vara redan deklarerad som attacker, och därigenom fortsätta vara tappad oavsett om man aktiverar -2 life för att ge den vigilance?

Uppdaterad: 11:24:38, 22/9 -17
Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

40 rubriker
1477 svar

4. Ja. Samt att den inte får vigg... 11:44:49, 22/9 -17  
Ja. Samt att den inte får vigge.

men du tänker rätt.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Skopsen
MEDLEM
Uppsala
@svm s. 11/10 -05

60 rubriker
1280 svar

5. Varför får den inte vigilance?... 13:45:21, 22/9 -17  
Choper skrev 11:44, 22/9 -17 Ja. Samt att den inte får vigge.

men du tänker rätt.

Varför får den inte vigilance? Om man aktiverar 2 liv: vigilance är det väl en tappad gubbe med vigilance?
 
"Han har inte alla indianer i kanoten om man säger så." - Uppsalapolisen
Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

40 rubriker
1477 svar

6. Missförstod. Trodde du menade ... 15:05:52, 22/9 -17  
Missförstod. Trodde du menade att om orginalet betalar för vigge.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
Skopsen
MEDLEM
Uppsala
@svm s. 11/10 -05

60 rubriker
1280 svar

7. Haha jaa! Snälla säg att du tr... 15:11:21, 22/9 -17  
Haha jaa! Snälla säg att du trodde att jag och The_Dark var samma poster. Att Robert Plant 1973 och ofta ansedd som en av tidernas sexigaste och mest karismatiska artister ser likadan ut som Goblin Raider från Portal :D
 
"Han har inte alla indianer i kanoten om man säger så." - Uppsalapolisen
Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

40 rubriker
1477 svar

8. Så går det när man bara ser te... 15:56:54, 22/9 -17  
Så går det när man bara ser texten o inte skribent infon :)
#phonelife
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!