Magic the Gathering
Magic the Gathering29041 MEDLEMMAR 1009 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Sideboarding... Stänga av Culling Scales?...
med eller utan counter
Senast läst: 08:04:15, 21/8 -17. Läst 267 gånger.
robert89
MEDLEM
Göteborg
@svm s. 1/3 -11

5 rubriker
2 svar

med eller utan counter 13:30:21, 10/8 -17  
Om jag spelar in en varelse som kommer in med X counters så får den +1 tack vare Metallic Mimic men om det är en varelse av "Chosen type" säg human kommer den automatiskt få en +1 även om den inte kommer in med någon counter alls?

Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

39 rubriker
1447 svar

1. Den får alltid en extra counte... 13:38:00, 10/8 -17  
Den får alltid en extra counter. Skulle den ursprungligen fått 0 så får den 1 via mimic. SSåvidadu valt rätt ccreature typdvs :)
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
BYT BORD TILL


 
  Hour of Devastation! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!