Magic the Gathering
Magic the Gathering29384 MEDLEMMAR 988 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Hangarback Walker för 7?... Solemnity + infect?...
Sword of the Meek med flera triggers
Senast läst: 10:17:49, 19/11 -17. Läst 579 gånger.
rocktrollswe
HEDERSMEDLEM
Borås
@svm s. 6/5 -11

15 rubriker
49 svar

Sword of the Meek med flera triggers 19:27:34, 15/7 -17  
Sword of the Meek i graven och man saccar en tex en Hangarback Walker med 3 counters.

Det blir 3 st Sword of the Meek triggers?

Ifall jag saccar Sword of the meek till något som inte skapar fler 1/1( tex Krark-Clan Grunt) kan jag ta tillbaka sword med de två resterande triggrarna?

Försvinner dessa när det första resolvar? Eller räknas sword som nytt object i graven och kan därför inte returneras med de "gamla" triggerna?

Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

40 rubriker
1489 svar

1. Det blir 3 triggers. Efter att... 19:50:26, 15/7 -17  
Det blir 3 triggers. Efter att den första resolvat kommer resten att fizzla eftersom att kort blir ett nytt objekt när det byter zon.
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!