Magic the Gathering
Magic the Gathering28392 MEDLEMMAR 114 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Corpse Dance och graven... Brain in a jar casting och cou...
Vial Smasher the Fierce + x kostnad
Senast läst: 15:56:30, 20/2 -17. Läst 548 gånger.
yohaan81
MEDLEM
Örebro
@svm s. 10/4 -09

198 rubriker
453 svar

Vial Smasher the Fierce + x kostnad 13:45:41, 12/2 -17  
Vial Smasher the Fierce + x kostnad? exempelvis Animist's Awakening, är det 1 eller är det 1+x som blir manakostnaden och då skadan?

yohaan81
MEDLEM
Örebro
@svm s. 10/4 -09

198 rubriker
453 svar

1. Släng med frågan kring entwine... 13:48:19, 12/2 -17  
Släng med frågan kring entwine, = Rude Awakening, om man betalar båda räknas de som cmc 5 eller 8
JonasHob
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

149 rubriker
1099 svar

2. Animist's Awakening's cmc på s... 14:07:51, 12/2 -17  
Animist's Awakening's cmc på stacken är 1 + vad du betalar för x. Så betalar du x=5 är cmc'n 6.

Rude Awakenings cmc är det som är printat uppe i hörnet, allt som står på nedre delen är en alternativ eller extra kostnad.
 
Jag saccar LED för tre blå.....
yohaan81
MEDLEM
Örebro
@svm s. 10/4 -09

198 rubriker
453 svar

3. ah okey tack. hur är det med A... 14:30:26, 12/2 -17  
ah okey tack. hur är det med Avatar of Woe om man får spela den för 2 istället? cmc är väl egentligen fortfarande 8 bara att den kostar 2 att spela?
Lazarus
MEDLEM
@svm s. 25/11 -09

43 rubriker
376 svar

4. Korrekt.... 14:38:39, 12/2 -17  
Korrekt.
Choper
JUDGE L2
Skövde
@svm s. 26/5 -04

36 rubriker
1344 svar

5. CMC är alltså alltid vad som s... 14:42:35, 12/2 -17  
CMC är alltså alltid vad som står uppe i hörnet. Avatar of Woe och liknande har bara en effekt som påverkar vad du faktiskt får betala, CMCn är dock oföränderlig (undantaget om det är X i kostnaden).
 
Ingen regel utan undantag.
Även det är en regel.

Hitta Skövde Magicförening på facebook, där hittar ni allt vi gör :)
latsblaster
HEDERSMEDLEM
@svm s. 17/7 -09

415 rubriker
7118 svar

6. CMC är det som står uppe i hör... 16:32:30, 13/2 -17  
CMC är det som står uppe i hörnet. Värt att veta är att X alltid är 0 någon annanstans än på stacken.
 
Jag köper, byter och säljer kort. Jag har en del Return to Ravnica-block, Magic 2015, Khans of Tarkir och Morningtide men också en del annat!
BYT BORD TILL


 
 

Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!