Magic the Gathering
Magic the Gathering29565 medlemmar 936 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Kortpärmen Sök | Magic Quiz | Slumpvis kort | Butiken | Illustratörer | Identifiera kort  
Arch of Orazca Evolving Wilds

Cinder Barrens
Rivals of Ixalan

CMC: 0
Korttyp: Land
Nuvarande oracletext:
Cinder Barrens enters the battlefield tapped.
Tap: Add B or R to your mana pool.
Flavourtext:
"Burn their fleet to the waterline, and sink whatever's left."-Angrath
Illustration: Cliff Childs

Legalitet:
Standard: Legal
Modern: Legal
Legacy: Legal
Vintage: Legal
EDH / Commander: Restricted
Pauper: Ej legal
93/94: Ej legal

Cinder Barrens är Legal i dessa block: Battle for Zendikar, Amonkhet


Regelfrågor om Cinder Barrens
Lekar med Cinder Barrens

VÄRDE PÅ TORGET Logga in för att se värdet
VÄRDE PÅ MAGIC ONLINE ~0.01 tix (17 Jan '18)
 

Rivals of Ixalan!

Vill du slippa reklamen? Bli Guldmedlem!
 
tillbaka till Anslagstavlan

Anslagstavlan: Common?

214 skrev 23:06, 7/1 -18
varför är denna Common när de andra länderna i cyceln är Uncommon? behöver man verkligen BR manafix på commonslotten för limited?
Ichorid svarade 00:23, 8/1 -18
De andra länderna är fiendefärgade.
Varför de valde att ha med just den här som det enda vänfärgade dubbellandet i utgåvan är en bra fråga.
redmaster svarade 01:10, 8/1 -18
Introdeck ändast.
214 svarade 06:58, 8/1 -18
Ah, tack Linus
Beakid svarade 11:50, 10/1 -18
Därför den inte är markerad som Common här i Kortpärmen också FYI :)
214 svarade 15:25, 10/1 -18
Så den är inte pauperlegal?
214 svarade 15:27, 10/1 -18
Den står också som nr 194 på svm men 205 på kortet. Är det inte vettigt att sortera efter kortnummer istället för bokstavsordning?
Kombat_Burpo svarade 11:03, 12/1 -18
Tycker det är sunkigt att de trycker dåliga duals i nya set öht. Limited hit och dit men allt hamnar ju bara i en skräphög sen. Varför kan man inte trycka vettiga duals i uncommonsloten som man kan spela med utanför limited? Behövs alltid...
Om du hade varit inloggad hade du kunnat svara här
 

I BUTIKEN

Singlar
Ej i lager

Foil
Ej i lager!

LÄGG TILL MIN H/W

Lägg st Cinder Barrens (Rivals of Ixalan) till min
 

PÅ HAVE

- inga -

PÅ WANT

Skrymmer89 (1st)

TILL SALU

- inga -

VILL KÖPA

- inga -
Info om listorna
 

PÅ AUKTION (0)

- inga -
 
  Rivals of Ixalan!