Magic the Gathering
Magic the Gathering34892 medlemmar 652 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1895 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

Lincon 2009! Krönika
Lincon 2009, my way

Lincon 2009 har när jag skriver detta passerat och jag måste säga att det har varit ett riktigt kanon konvent (i alla fall i Magic väg). Kanske är jag lite bias för att det råkade gå rätt bra för mig, men men. Detta är i alla fall min berättelse om Team Strängnäs, diverse Top8:or, sova på tok för lite, Fidde prox, spela i SvenskaMagic Mästerskapets-Top8 samt att vinna närmre 3000kr på en helgs Magic. Detta är Lincon 2009, my way.

av Balthazar
#20 PT Points Yearly
#17 PWP Seasonal
#17 PWP Lifetime
09:30, 28/5 -09
läst 4325 ggr.
Skriv ut artikel
11 Kommentarer

Efter Gothcon i år bestämde jag mig för att jag åtminstone skulle ta mig ner till Lincon för att spela PTQ Austin, men när det visade sig att Team Strängnäs egna Rygar förtillfället har sin residens i krokarna verkade det mätt att bo där, vilket ledde till att det blev klart värt att spendera hela helgen på Lincon. Klippan Puderkeg fixade in oss in i en bil med goda människor och så var helgen bokad. Strax efter klockan 20:00 på onsdags kvällen blir jag hämtad i Upplands Väsby (proud host of GP Stockholm 2007) och efter en knapp 2 timmars bilfärd senare är vi framme i Linköping. Väl framme vid siten hittar vi våran värd för helgen, Rygar samt resten av de goa människorna som skulle bo hos Rygar, nämligen ingen mindre än Eladamari och The_Bear (jag kommer härifrån att referera dem som David, Tim, Sampa samt Tobbe för min egen lättnad). Resten av Strängnäs grabbarna sprang runt och letade kort medan jag och Tobbe spelade lite Standard i väntan på att sticka till Davids lya. Och då kommer vi raskt över till vad jag spelade i Standard under helgen, nämligen Kithkins.

Flamekins

Standard / Turneringsspel

Av: Balthazar
22:47, 26/5 -09

Balthazar kommenterar:
Leken jag kom Top8:a med på PTQ Austin på Lincon.
Kategori: Turneringsspel
Format: StandardStorlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
882:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska! [lek]37088[/lek]
Köp leken! Proxa leken!


Listan i sig är inte så mycket att prata över. De som har läst min blogg vet att jag kvalade till SM med en väldigt snarlik lista. Det jag ändrade i listan sedan jag kvalade till SM i Uppsala är att jag bytt en Burrenton Forge-Tender i brädan mot en Ranger of Eos. Skälet för det är att jag ville ha 4 kort mot kontroll att bräda in istället för 3 som jag hade innan, och på det här sättet kunde jag behålla 4 kort mot rött, så det löste sig på ett bra sätt i mitt tycke. Sedan har Rustic Clachan lämnat maindecken för 2 vanliga Plains. Jag respekterar Anathemancer väldigt mycket, och även om rött är en väldigt bra matchup för Kithkins kan rött random vinna, oftast på att man drog ett par non-basics för mycket så man matade deras Anathemancer helt i onödan. Rustic Clachan kändes som en lite onödig stretch numera, när Volcanic Fallout är inte alls lika populärt som innan Alara Reborn kom. Många frågade mig under PTQ varför jag spelar med rött istället för svart. Svaret på det är att den svart-vita versionen är bättre än den röd-vita...mot andra Spectral Procession-lekar. Annars är det röd-vita strikt bättre i mitt tycke. Visserligen trodde jag att det kunde bli en del Spectral Procession-lekar på PTQn, men inte så många att direkt skulle bli straffad för det. Varför spela Kithkins i huvudtaget? Spectral Procession är kung och jag gillar Kithkins just nu i metat jämfört med de andra alternativa procession-lekarna.

Tillbaka till Lincon, Tobias val att spela i standard var combo-alver, vilket är en ganska horribel matchup för RW Kithkin. 0-3 senare är Team Strängnäs klara med att sitt kortletande och vi kan bege oss till Davids lya. Det som David lovade vara en ”rask promenad” var lite längre än vad jag skulle beskriva en ”rask promenad”. Efter 20 minuters promenad senare med diverse tung packning är vi dock äntligen framme och vi törnar snart in, laddade på att spela den kommande dagens PTQ.

Torsdag

Vi vaknar efter en team effort mellan Tim och mig i god tid och kan i lugnan ro promenera till siten och äta en superb Lincon-frukost. Vi reggar oss och erfaren som man är är leklistan redan skriven. Scale är dagens domare och sköter turneringen som vanligt väldigt professionellt och turneringen går snabbt i gång. Jag vinner första rundan mot Fille som spelar Turbo Fog(!). Hur i h-vete gick det till kan ni undra? Ja, han mullade till 4 i första och i avgörande fick han på något vänster slut på fogar under en runda. Inte kändes det rättvist, men jag tar det. Jag vinner sedan runda 2 mot polarn från Stockholm, Per Rönnkvist, kör över Erikg i runda 3 när hans 5cc lek har svårigheter med sina landsdrops. Runda 4 vinner jag mot Christopher Neimi som spelar Faeries och vinner sedan runda 5 mot Gustaf Lindgren, trots en mull till 4 i game 2. Jag kan sedan mysdrawa mig till i Top8:an under de sista 2 rundorna. David, Tim och Tobbe har fizzlat, men Sampa har lyckats ta sig till Top8:an.

Wizened Cenn

I Top8:an blir jag pairad mot Benny_T som spelar en Doran-lista. Jag floodar lite game 1 och sedan stallar jag på 3 länder game 2 och Benny besegrar mig tämligen enkelt. Jag tycker inte att G/x-lekar är en dålig matchup för Kithkins, men det är en knappast bra heller. När det är dessutom en kapabel spelare som Benny som sitter bakom ratten så är det tufft. Är dock inte helt besviken, jag kunde inkassera 250kr för min finish och plocka på mig en hel drös med poäng till SvenskaMagic-Mästerskapet.

Kvällen avslutas med att jag spelar en draft, där jag får en riktigt porrig GW-aggro-lek med så pass låg kurva att 15 länder räckte gott. Tyvärr lyckas jag med konststycket att flooda båda partierna och är ute, lite snopet i mitt eget tycke. Vi mellar/buffrar lite resten av kvällen innan vi beger oss hem till David. Värt att notera att Sampa tyckte det var ovärt att gå hem ”redan” klockan 1 på natten, så han stannade kvar och spelade en ”Bottle of Suleiman”-draft istället och kom inte hem under hela natten. Nästa dag är ett Sealed GPT som gäller, men Tim och David tycker att det är ovärt att spela sealed, så det betyder att det är bara jag och Tobbe som ska upp tidigt följande dag.

Fredag

Jag vaknar i godan tid och gör mig i ordning. Att väcka Tobbe är dock ett större projekt. Tillslut får jag liv i Tobbe, men shit vilken blick han gav mig. Tänk dig en bulldog och verkligen ser ut att vilja döda en. Ungefär så såg Tobbe ut när han vaknade. Han kliver dock tillslut upp och vi kan bege oss till siten. Dock regnar det riktigt ordentligt och vi suckar högt över skitvädret. Men sen som en bön blivit hörd skiner Tobbe upp:

”Där kommer ju en buss! Och det är ju 3:an! Klonk!”

Japp, vi lyckades skilla in buss (och billigt var det också) så vi kan ta oss till siten relativt torra. När vi kliver in Magic-lokalerna väntar dock en oväntad syn. Det är helt mörkt och salen är helt tom... förutom en halvt medvetslös Sampa som ligger på en bänk mitt i rummet. Priceless. Vi reggar oss och käkar lite frukost. Sedan öppnar jag en riktigt götte pool, och blir passad en lite mindre exalterande pool (no pun intended). Jag har tyvärr inte någon leklista kvar, men det var en stabil esper-lek med lite trix och en killer-combo av Sovereigns of Lost Alara + Elder Mastery. Det kändes inte som någon Top8-lek, men där hade jag fel skulle det visa sig. Jag började 3-0, slog bland annat BishopHill som fick den kort pool jag öppnade. Cliffrunner Behemoth, mätta gröna män, uppbackad av Lavalanche. Dock lyckas jag med lite protection från green/red gubbar och flygare besegra Ullis. I nästa runda möter jag ingen mindre än JonteB. Jag kurvar rätt bra i första, spelar runda 6 min Sovereigns, får attackera med ett djur och Jonte låter trigger resolva. ”Vad kommer nu, Lightning Talons?” frågar Jonte med ett leende på läpparna. ”Nej, det är lite bättre än så.”säger jag och slammar ner Elder Mastery. Jontes ansiktsuttyck förändras från leende till som han bitit sönder en tand medan han åt en citron. Jonte dock har mysmannen Thraximundar följande runda och jag blir ägd. Thraximundar, uff. Jag förlorar sedan nästa duel, men vinner dock runda 5 och 6 för att gå Top8:a.

Sovereigns of Lost Alara

Min draftlek var inte så jätteimponerande, men knappast det värsta man slingat med. Jag hade en Jund-ish aggro-lek med mysiga män uppbackat med lite removal. Jag vinner kvarten tämligen enkelt och får återigen möta Jonte i semin. Jag har sett en del av Jontes lek innan vi börjar spela och den ser rätt sjuk ut. Leken innehåller bland annat 4x Faerie Mechanist och 2 olika sphinxar. Men jag lyckas slå honom efter 3 dueller, där Jontes lek inte riktigt presterade som väntat under game 2 och 3. Jag förlorar dock sedan finalen mot partysmurfen, men jag är ändå rätt nöjd, 3 byes till GP Brighton, 500kr samt i princip en plats i SvenskaMagic-Mästerskapets Top8 kunde jag inkassera med den andra platsen. Klonk!

Resten av dagen sitter jag och idlar, bestämmer mig att jag inte orkar spela mer seriös Magic under den dagen. Ungefär samtidigt som jag bestämmer mig för det ropar Scale ut att det går att skriva upp sig till en kinesisk Kamigawa dra... Han hann inte ens avsluta meningen innan jag var såld. Hur kan man passa på Kamigawa draft? Nej precis, det går inte. Jag är får en mysig grön-röd lek, vinner snabbt kvarten över Havgrim men jag ställs i semin åter mot Jonte. Jonte har en riktigt mysare, grön-vitt med multipla Waxmane Bakus och Patron of the Kitsune. Jonte vinner båda gamesen tämligen enkelt, då min lek saknar ”reach” mot Jontes klart större män.

Efter draften tar jag och kollar på standingens för SvenskaMagic-Mästerskapet och det ser klart lovande ut. Efter lite rundfrågning från ett par Lincon-veteraner låter det som att 110 är den magiska gränsen för att garantera Top8 spel. Jag i nuläget 101 komma någonting, vilket betyder att kan jag fixa en Top32 på Extendedkungen så bör jag vara helt säker. Så, jag fixar snabbt ihop kort till min TEPS och sedan sätter vi kosan mot Ryd för att sova. David har dock bestämt sig för att dricka öl någonstans i Linköping så det verkar som vi måste darra för att få tillgång till lägenheten, men efter ett par telefonsamtal verkar det lösa sig så vi kan dra och sova.

Lördag

Dagen börjar med att vi försöker med en team effort att väcka Sampa som har sovit på tok för lite under dagarna. Vi tror att vi har väckt honom först, men det var tydligen bara en illusion och vi fick fan inte upp honom från sängen. Det slutade med att vi lät honom sova och vi som var kvar (Tim, Tobbe och mig själv) drog till siten för att spela Extended. Urs vilken turnering det var. Den började bra med att jag slog Kelvandil väldigt rättvisa Loam-lek i runda 1, men sen gick det utför. Jag spelade mot Narling under runda 2. Han spelar Naya Burn, jag vinner lätt första men sen så förlorar jag game 2 p.g.a. av ett väldigt delikat spelfel från min sida. Detta är situationen:

Han har 2 kort på handen, 4 mana varav 2 röda källor, han har dödlig skada på bordet nästa runda samt en Gaddock Teeg i spel. Jag har Echoing Truth och Remand på handen samt mana för att studsa något EOT eller mana för att studsa + gå av på min runda för minst 6. Jag ligger på 4 liv. Han tappar en röd källa för Mogg Fanatic, vilket jag låter resolva. Jag tänker att jag inte kan Remanda för har han Ethersworn Canonist är jag buttfuckad. Jag låter Mogg Fanatic resolva och sedan passar han turen. Jag mellar och beslutar sedan att studsa Gaddock Teeg EOT. Han svarar med Lightning Helix och jag dör. Vad jag borde ha gjort är att Remanda Mogg Fanatic. Eftersom han bara har 1 röd källa kvar kan han inte döda mig denna runda och jag kan untappa och döda honom. Grejen är att jag missbedömde situationen. Skulle han ha haft Eathersworn Canonist skulle han spelat den obv. först för att vara säker att den träffar bordet. Nu gjorde han inte det och jag spelade bort det. Sen även om jag lät Mogg Fanatic resolva skulle jag inte försökt studsa Gaddock Teeg EOT (aka tappa ner mig), utan jag skulle tappa upp och hoppas att jag skulle dra en Rite of Flame eller en Seething Song som i sin tur skulle betyda att jag skulle kunna studsa Gaddock, Remanda bolten OCH ha mana kvar att gå loss med Mind's Desire. Men nej, så gick det inte till.

Nu torskade jag det gamet och han har stålet game 3. Tilt. Runda 3 är jag (ner)pairad mot Benny som spelar Tezzerator, vilket är en jätte dålig matchup om man är mild i munnen. Matchen tar lite längre tid än vad den borde då Benny missar spelet att sacca sin Tezzeret-animerade Chrome Mox till Miren, the Moaning Well för att fizzla Echoing Truth. Men Benny beskrev det ganska bra, det är inte varje dag det korekta spelet är att äta sin Chrome Mox med Miren. Fair enough. Nästa runda vinner jag över alver, förlorar runda 5 mot en kille som spelar en solution lek med canonister och Meddling Mage. Uff, jag torskade den. Jag spelar på bara för att se till att jag hamnar Top32 och får mina 9-10 poäng till SvM-Mästerskapet. Till min förvåning blir jag pairad på jumbo bordet mot ingen mindre än Skint. Tomas spelar alver, och är tydligen inte så van med leken. Jag vinner hyfsat enkelt matchen på 2 dueller.

Med mycket möda och stort besvär skrapade jag ihop mina poäng och är klar för att spela finalen kommande dag! I det här läget ville jag typ bara hem och sova och ladda för Top8:an. Fick jag göra det? Man skulle kunna tro det, men nej. Resten av tomtarna jag bor med ville spela Legacy. Och herregud vilket fizzleri det skulle bli. David får låna en alv-lek av göteborgarna, spenderar 45 min före turneringen börjar med att guldfiska leken samt kommenterar att leken suger osv. Så klart gick han och splittade finalen senare, även när han passade turen under ett game när han hade 2 mana i poolen. Yes, really. Och det var bara början av junglet. Tobbe spelar dredge som vanligt, spelar mot en Counterbalance-lek. Han har Putrid Imp och en Breakthrough på handen. Spelet är att spela Putrid Imp för att testa om det finns en cmc 1 kort på toppen, i fall inte, spela Breakthrough (och vinna i princip). Putrid Imp resolvar, men sen så passar Tobbe turen! Efter han har passat turen tittar han på sin hand och undrar varför det finns en Breakthrough kvar i hans hand. Så klart lyckas han resolva den under sin nästa tur, suck. David får vid ett läge en skarp varning av domarna för att han har ett Forest i leken som det står ”Fidde (prox)” på. Leken är inte hans, utan det är i princip samma lek som Tobbe har spelet hela Extended säsongen med, inkl. Extendedkungen tidigare under dagen. Men så klart är det David som får stabben. När jag sedan berättar denna historia för Tobbe och göteborgs-jocke börjar de skratta så de nästan trillar av stolen. Men detta är ändå inte det värsta som händer under Legacyn. Tim ”Kall” Käll spelar ANT och spelar för Top8:a i sista rundan. Det står 1-1 och Tim ska gå loss i game 3. Han kommer till en punkt då han ska spela Burning Wish och knäcka Lion's Eye Diamond som svar för att få mana till att spela en senare Ad Nausuem. Men Tim låter Burning Wish resolva innan han knäcker sina manastenar(!).



När Tim har förlorat kan vi äntligen röra oss hemåt (klockan är strax över 3 på morgonen). Jag och Sampa (som är också kvalad för SvenskaMagic-Mästerskapet) roffar ihop oss alla leklistor och spenderar resten av våran vakna natt/morgon med att diskutera lekarna. Vi kom fram till följande:

  • Highlander-leken går inte att spela. Sampa försökte verkligen, men nej manabasen var helt enkelt för dålig. Vi undrar också med vilken del av kroppen Spacelisk och Powerload tänkte med när de byggde sina lekar.
  • Boris Tradewind Rider-lek, Rector-leken samt Opalecence-leken ser klart bäst ut.
  • Den blå-vita kontroll-leken är klart bättre än en 8-25-lek, men vi trodde att den skulle gå för det ändå.


Med dessa tankar somnar vi tillslut (på tok för sent i mitt tycke), laddade för att vinna hela skiten kommande morgon.

Söndag

Jag vaknar i god tid, gör mig i ordning och ska sedan väcka Sampa, vilket för er som känner Sampa är inte lätt. Inte det minsta. Efter 15 minuter lyckas jag dock väcka liv i mumien, förlåt, Sampa och vi kan bege oss till siten. När hela Top8:an är samlade drar PG igång det hela. Jag tänker inte berätta så jätte mycket om auktionen, för det tänker PG göra. Men jag berättar gärna ett par detaljer från min sida.

Min plan var att hålla mig kall, ta det lungt och avvakta och se vad de andra valde att göra. Endast de tre top-lekarna (se ovan) var lekar jag kunde tänkta mig bjuda på för att verkligen få. Däremot var jag öppen för att bjuda lite för att trycka ner andra lekar, men det är ju som bekant inte helt risk fritt. Jag ville egentligen inte ha Awakening-leken, men Jontes bud på 7-25 tyckte jag var lite väl generöst för den leken. Jag bjöd lite försiktigt 7-23 med tanke på att jag skulle ge mig vid nästa bud från Jonte. Nu var grejen att det kom till min förvåning inget mer bud från hans sida och jag fick nu leken. Jag snackade med Jonte efter auktionen och tydligen hade han i princip samma plan som jag. Han ville dra ner leken till 7 kort och sedan skulle han ge sig. Dvs. jag blev ägd.

Awakening

I kvarten mötte jag Benny som fick Madness-leken för 8-25. Game 1 hade jag stålet och hade Awakening+Sprout Swarm igång redan runda 4. Game 2 är lite tightare då jag har mana acc och Awakening, men inget att abusa Awakning med. Tillslut drar jag in i en Tradewind Rider, börjar ta kontroll över bordet och när jag sedan droppar min andra sträcker Benny fram handen. Semifinal!

I semifinalen möter jag Jonte (för fjärde gången detta konvent). Han fick den blå-vita kontroll-leken för 8-25. Min gameplan var att försöka etablera Awakening+Sprout Swarm eller Capsize, då hans lek hade bara 4 kontringar. Game 1 är jag knappt ens i, han vinner den enkelt. Game 2 får jag in Awakening + Sprout Swarm och jag vinner då Jonte saknar en kontring för Sprout Swarm. Game 3 beskrev Jonte själv ganska bra i sin minirapport, jag är knappt med i gamet och jag sitter mest och tittar på om Jontes lek ska fizzla, vilket inte skedde. Det var bara att sträcka fram handen och önska honom lycka till.

Lite besviken är jag att det inte blev någon forumtitel, men så här ett par dagar efter hela spektaklet kan jag inte säga att jag är missnöjd. Jag vann nästan 3000 kr denna helg och hade jävligt roligt. Vad mer kan man önska?

Fortsätt att spela, läs min blogg så ses vi vid SM. Balthazar out.

Props:

  • Team Strängnäs, helgen hade inte varit så bra utan er!
  • Göteborgarna, skönare magic-spelare får man leta efter.
  • Jonte, en välförtjänt vinnare. Grattis!
  • Kamigawa draft, mums...
  • Scale och Hoogard, för ett lyckat Lincon. Tack!
  • Plus en massa människor jag glömt att nämna!


Slops:



 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

Priceguy

MEDLEM
Trist att du är för vuxen för konvent. Brighton?

18:34:21, 30/5 -09
Rubblarp

MEDLEM
Lund

#14 PWP Lifetime
Jag gillade också det här, Lincon verkar onekligen ha varit ett nötkonvent.

13:19:48, 30/5 -09
Rygar

MEDLEM
Solna
Nej. Ritual hade resolvat :P

Men ja, du borde han vunnit tre gånger men valde att scoopa. Tim Kall ^^.

00:30:02, 30/5 -09
PuderKeg

MEDLEM
Rättelse, jag spelar Burning Wish (ej resolvad ännu) , vid detta tillfälle ser jag mina 2 LED's som jag fortfarande har i handen. = Scoop in disgust för jag är så sjukt less på mitt spelande!

Men hade jag orkat tänka i 5 sekunder (note klockan var 03.00+) så hade jag kommit på att jag kunde hämtat en infernal tutor och sen lagt ut/knäckt LED's (var en dark ritual på stacken också), och hämtat nauseum = win, men men sova var väl mer värt :)


00:08:30, 30/5 -09
Rygar

MEDLEM
Solna
Balthazar skrev 10:12, 29/5 -09
Rygar skrev 07:37, 29/5 -09 Namedroppad, yay!

Dock borde du se över dina särskrivningar, Samuel-varning på detta :P

Är det så illa? Jag kanske lider av temporär dyslexi, men jag hittar bara 2-3 särskrivningar i texten som är inte svengelska eller magicterm relaterat. Och jag har redan tidigare sagt att jag inte bryr mig om det råkar bli en "svensk" särskrivning när jag använder engelska termer. Skulle jag skriva en uppsats i Svenska B eller whatever skulle jag inte använda engelska ord eller dyl. ändå så.

Tack dock för påpekningen.

Jag vet ju att du kan, det var det som störde mig.

För övrigt, skriver man på svenska så skriver man ihop även svengelska och magictermer. Så det så. Dock är jag sjukt rabiat på området, bäst är nog att ta mig med en nypa salt.

Bra i övrigt. Såklart :).

17:01:41, 29/5 -09
JonteB

JONTE MAGIC
BAJSMANNEN
Malmö

#9 PWP Lifetime
Här var det snålt med kommentarer. Bra rapport!

15:48:15, 29/5 -09
Balthazar

MEDLEM
Upplands väsby

#20 PT Points Yearly
#17 PWP Seasonal
#17 PWP Lifetime
Rygar skrev 07:37, 29/5 -09 Namedroppad, yay!

Dock borde du se över dina särskrivningar, Samuel-varning på detta :P

Är det så illa? Jag kanske lider av temporär dyslexi, men jag hittar bara 2-3 särskrivningar i texten som är inte svengelska eller magicterm relaterat. Och jag har redan tidigare sagt att jag inte bryr mig om det råkar bli en "svensk" särskrivning när jag använder engelska termer. Skulle jag skriva en uppsats i Svenska B eller whatever skulle jag inte använda engelska ord eller dyl. ändå så.

Tack dock för påpekningen.

10:12:03, 29/5 -09
Rygar

MEDLEM
Solna
Namedroppad, yay!

Dock borde du se över dina särskrivningar, Samuel-varning på detta :P

07:37:27, 29/5 -09
Powerload

MEDLEM
Stockholm
Är det någon av artiklarna som inte har trashat mig för min kissiga madness-lista? :P

Nice artikel iallafall, om jag ska anmärka på något så blir det att det var lite för mycket stav- och grammatikfel som kunde lösts genom lite mer korrläsning, men orka.

17:38:13, 28/5 -09
Hoogard

MEDLEM
Mölndal
Varsågod :)


Hur många lincon artiklar kan det komma upp på en vecka? Vi slog nog rekordet nu :)

16:16:56, 28/5 -09
Benny_T

MEDLEM
Malmö

#19 PWP Lifetime
Nice artikel, lagom mycket magic gentemot anekdoter. Storm verkar tråkigt att spela. Att inte äta Chrome Moxar med Miren är ju ett skitball misstag juh :)

Syns på sm.

10:19:00, 28/5 -09
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!