Magic the Gathering
Magic the Gathering34892 medlemmar 654 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1895 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

Norges Landslag 2015! Intervju
Norges Landslag 2015 - Endre Helgesen Skjetne
Via norskemagic.com

I helgen var det WMCQ-turnering i Trondheim, og vi har vært så heldige å få et intervju med vinneren av turneringen - Endre Helgesen Skjetne!

av verzutiko
#14 PWP Seasonal
13:00, 24/9 -15
läst 3987 ggr.
Skriv ut artikel
0 Kommentarer

Gratulerer med seieren på WMCQ i Trondheim!

Takk!

Hvordan føles det å ha vunnet en plass på landslaget og hvordan var det å spille i turneringen?

Det føles veldig bra! Jeg spilte Esper dragons, noe som viste seg å være et bra valg når dagen var omme ;)

Spoiler:





Jeg hadde rimelig god flyt de fire første kampene, og vant alle 2-0. Hvis jeg husker riktig var dette mot Abzan aggro, UB control, Jeskai combo og Abzan rally. Den første matchen var den tøffeste av de, da jeg vant et langt game 1 og lå litt svett an med fem minutter igjen på klokka i game 2. Karl Edgar valgte å scoope før runden var omme, noe jeg ikke var spesielt misfornøyd med.

Med kun 34 spillere, kunne jeg ta to ID'er for å komme inn i T8 som andre seed. I kvartfinalen møtte jeg Marius Kildal med Gruul dragons. Jeg klarte å vinne to dueller med mine drager, mens han slo meg i hjel med en Gaea's Revenge (!). Semifinalen vant jeg 2-1 mot Steinar Næss med Mardu dragons. Vi hadde to jevne dueller, og en mindre spennende duell hvor Steinar valgte å ikke legge land nummer fire før det egentlig var for sent.

I finalen møtte jeg Andreas Nordahl med Esper dragons. Jeg trodde jeg hadde rimelig god kontroll på den første duellen, da jeg var oppe tre Dig Through Time mot hans ene. Andreas klarte imidlertid å ta knekken på alle mine 11 win conditions, og vant et meget langt game på decking. Matchupen er hakket mer spennende etter sideboarding da vi begge har vesentlig mindre removal, og flere trusler/card draw/counters. Jeg vant game 2, og game 3 ble en relativt rask affære da vi tradet kort for kort til Andreas landet en Ojutai som siste kort. Jeg trakk Ashiok påfulgt av Downfall og mine påfølgende draws var bedre enn hans, noe som førte til at det hele var avklart ikke lenge etterpå.



Phew, hørtes ut som at det var stang inn enkelte matcher. For de av oss som ikke bor i Trondheim eller har møtt deg før, hvem er Endre Helgesen Skjetne?

Jeg er 38 år, fra Trondheim. I tiden jeg var mest aktiv som Magic-spiller bodde jeg i Oslo, og de siste ti årene har jeg bodd i Trondheim.

Hvorfor begynte du å spille og hva er din relasjon til Magic the Gathering i dag?

Jeg begynte å spille i 94, og spilte mitt første NM i 95. På slutten av 90-tallet spilte jeg mye i Trondheim, men jeg kvallet ikke til Pro Tour før jeg flyttet til Oslo, og min første PT var Chicago i 2000. Jeg sluttet å spille da jeg falt av toget i 2003, og begynte å spille igjen når Gatecrash kom ut. Jeg spiller stort sett online, i tillegg til en limited Grand Prix her og der.

Er det noen format du er spesielt glad i og hvorfor?

Jeg spiller stort sett limited, og favorittformatet mitt er team Rochester draft, selv om det er lenge siden jeg har fått mulighet til å spille det...

GrollubOi, Team Rochester Draft måtte jeg google og legge til i en link. Virker som et ok format hvor man må passe både på hva motstanderne tar, samt hvilke kort du bør sende til dine medspillere. Det formatet bør absolutt testes ja. Nå blir det neppe Team Rochester Draft på World Magic Cup 2015, men hvordan skal du ellers forberede deg til den turneringen

Planen er vel å drafte så mye BFZ som mulig, samt å se hvilke decks som kommer ut av neste PT.

Har du noen tips til andre som har lyst til å gjøre det bra i Magic the Gathering på et profesjonelt nivå?

Spill mye, både online og live. Finn noen du liker å spille med som er bedre enn deg. Unngå jobb, dame, kids og det meste annet ;)

Haha, den siste setningen er ganske treffende for min del i hvert fall. Hvilken Planeswalker kan representere deg, og hvorfor?

Har de laget Planeswalker av Grollub?

Grollub? Tja, ut i fra utseende ville jeg kanskje sagt Garruk Wildspeaker? Uansett, takk for at du stilte opp på et intervju for oss og lykke til på World Magic Cup 2015!


BELÖNAD! Denna artikel blev belönad med 75 krediter . Grattis verzutiko! Vill du också skriva för SvenskaMagic och ha chansen att vinna krediter? Skriv in din artikel här på siten, klicka länk längst upp! :)

 

Artikel-feedback

Ingen har kommenterat "Norges Landslag 2015 - Endre Helgesen Skjetne" än.


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!