Magic the Gathering
Magic the Gathering34881 medlemmar 652 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1895 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

Grand Prix Copenhagen 2015! Turnering [Modern]
Turneringsrapport - Grand Prix København, 19-21/06
Via norskemagic.com

Hva kan vell være bedre enn å starte sommerferien med en ordentlig magic-turnering? 19-21. juni var det tid for å ta svippturen ned til Købehavn, og bevise at nordmenn også kan spille magic.

av Craawe
09:30, 25/6 -15
läst 3698 ggr.
Skriv ut artikel
5 Kommentarer

Modern har lenge vært det formatet jeg har investert mest tid og penger i. Ikke at de andre formatene er dårligere, men miljøet rundt Hamar og omegn har støttet sterk oppunder turneringer i dette formatet, og når målet som ung, aspirerende magicspiller alltid var å bli god i dette formatet, så er det vanskelig å ikke bli oppildnet hver gang en ny turnering annonseres. Kanskje er det mer interaksjon på høyere plan i legacy, vil mange si. Kanskje er det mer krevende å forutse skiftet i standard-metagamet, og deretter velge riktig deck. Jeg skal ikke argumentere mot noe av dette, men for akkurat denne gutten, er det ingenting som slår eksplosiviteten rundt tur-1 Cranial Plating, og matten som automatisk følger med Arcbound Ravager. Derfor var det en no-brainer når jeg sleevet opp Ornithopter & co, og satte kursen for København. Dette var listen jeg endte opp med å spille i turneringen.

Affinity

Modern / Turneringsspel

Av: Craawe
12:44, 24/6 -15

Craawe kommenterar:
Decklist fra Grand Prix København
Kategori: Turneringsspel
Format: ModernStorlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
4503:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska! [lek]184339[/lek]
Köp leken! Proxa leken!


For andre som er interessert i å plukke opp decket vil jeg anbefale å lese artiklene til Frank Kartsen. Listen min er basert kraftig på hans analyser og matematiske tilnærming til decket. Likevel gjorde jeg selv noen små endringer. Jeg valgte å spille 2-2 split mellom Master of Etherium og Etched Champion main. Dette fordi jeg forventet en høy mengde decks som spilte Kolaghan's Command, og derfor ville ha èn ekstra Champion main, ettersom denne 3 drop'en ikke biter i støvet like lett som Master gjør. Jeg var også for lat til å prøve å oppdrive Master nr.3, da jeg selv bare har to kopier... Jeg valgte også å spille Spellskite main, i et desperat håp om å fikse Twin-mathup'en med noen prosent før sideboard. Dermed endte jeg opp med å kutte Thoughtcast nr.2, da jeg ønsket å beholde eksplosiviteten decket kan dumpe hånden sin på. Dette kan ha vært et valg som var noe "counterintuitive", da jeg forventet at Jund og Grixis ville være sterk representert, og jeg ikke har testet hvordan dette påvirker disse matchup'ene, da jeg heller valgte å bruke Etched Champion som våpen mot mer fair og grindy matchups.

I Sideboard ønsket jeg mange ulike "silver-bullets" som kunne fungerer som trumfkort i ulike matcher. Jeg valgte å kjøre fult sett med Champion mellom main og side, ettersom jeg ser på den som et av mine viktigste kort mot Jund og Abzan. Jeg har også hatt moderat suksess med Chalice of the Void, og tenkte den fortsatt kunne være smart å ha med, nå som Delverigjen var på veg oppover. Grafdigger's Cage er også tilbake igjen nå som Collected Company offisielt er en ting. Rest in Peace var noe helt nytt jeg ønsket å teste. Plassen har lenge vært Relic of Progenitus, men denne krever en mana klar til enhver tid, og for decks som opererer med delve er det egentlig ikke så vanskelig å "overpowere" en enslig Relic. RiP, derimot, er et helt annet dyr, og siden Affinity har tilgang på all verdens farger virket valget klart for meg. Slaughter Pact, fordi Twin er ordentlig kjipt, i tillegg til at det funker OK mot Bloom Titan. Ellers har jeg blitt mindre og mindre glad i Thoughtseize i side. Før virket det som en god idé å stjele stygge kort fra motstander, som Stony Silence og Shatterstorm, og derfor spilte jeg også flere kopier av kortet. Jeg har gått mindre og mindre bort fra den filosofien, og i stedet tatt en tilnærming som er mye enklere; Hvis de har Shatterstorm, så har de Shatterstorm. Such is life. Hvis ikke, bør de være forberedt på en haug med deng. Så hvis jeg plutselig kommer over et kort som virkelig passer perfekt inn i side, er jeg definitivt ikke imot å gå ned til kun én kopi av alles favoritt-interaktive spell.

DAG 1

Praktisk nok hadde jeg klart å karre til meg to byes i GPT'en som ble holdt i Oslo, og kunne dermed nyte en god frokost før jeg praiet en taxi, fikk utlevert matte + godsaker og signert litt legacy-kort, før jeg endelig satte meg ned for runde 3. Nervene var relativt rolige, fortalte jeg meg selv, men innerst inne visste jeg at det ville være utrolig godt å kunne starte dagen med en seier. Ready? Fight!

Runde 3: UR Twin

PestermiteDeceiver ExarchSplinter Twin

Game 1: Han åpner med Serum Visions, og jeg humrer over min ene Spellskite som jeg har trukket. Den gjør nytten, og beskytter min haug med små flyvere mot Bolt og Lyze. Etter en Plating "of the top", samt Overseer, får jeg slått ham i hjel før han trekker Twin.

Game 2: Treffer han nok burn til å forsinke meg lenge nok til at han finner combo.

Game 3. Jeg keeper en noe treg hånd med Torpor Orb, som jeg lander etter å ha speedet ut Overseer og Ravager takket være Mox Opal. Han spiller Exarch og Clique, og vi går ender opp med et race. Jeg trekker Pact for hans Clique, og racet går i min favør.

2 - 1

Runde 4: Abzan Company

Viscera SeerMelira, Sylvok OutcastKitchen Finks

Denne runden blir jeg pairet med Sveriges Joel Larsson. Kan tro jeg var begeistret da jeg satte meg ved bordet, da jeg er stor fan av Joel, og tenkte det ville bli en stor opplevelse å få spille mot ham. Vi slo av en prat før matchen begynte, deretter begynte kampen mot söta bror.

Game 1: Han åpner med Voice inn i Finks, og jeg høyner med å dumpe hele hånden min, for deretter å daske ham med to Ornithoptere, begge med hver sin Plating. Hvem sa Affinity var komplisert?

Game 2: Han åpner med Birds inn i Finks, og jeg har nok en gang Plating klar. Jeg gjør meg klar for kill på tur 4, men han har både Melira og Chord for Seer klar, og velger å gaine rundt en bijillion liv på sin 4. tur. Jeg forventer at han scryer Redcap til tops for å sette opp infinite damage neste runde, og stålsetter meg for tap. Topdeck Whipflare har derimot noe å si imot dette, og jeg wiper bordet hans, mer spesifikt Melira, og får one-shottet ham med Inkmoth.

Jeg står dermed igjen som seierherre, åpenbart på grunn på mine enorme ferdigheter, intensive valg når det gjaldt hvilke Thopter som skulle ha hvilke Plating, samt hvor kalkulert det var av meg å trekke akkurat Whipflare den runden jeg trengte det. Joel er likevel kul nok til å bli med på en selfie etter matchen. Kan dagen bli enda bedre nå?

2 - 0

Runde 5: Jund

Lightning BoltThoughtseizeTarmogoyf

Game 1: Husker ikke altfor mye av denne matchen, da jeg fortsatt smiler fra øre til øre etter forrige match. Mener likevel dobbel Ravager hadde en finger med i spillet. Han prøver traust å fjerne alt jeg har, men til slutt blir counterene for mange, og Ornithopter + Pest slår ham i hjel, godt hjulpet av flips fra Bob.

Game 2: Var mye av det samme, men denne gangen fant jeg Champion. Jeg får til slutt nok artifacts til å slå inn med ham, deretter sacce bordet med Ravager og bevege counters over til Champion etter blockers step.

2 - 0

Runde 6: Naya Company

TarmogoyfCollected CompanyKnight of the Reliquary

Game 1: Han mangler removal for Overseer. Next!

Game 2: Overrasker han meg med hvor effektivt decket kan være, med Wild Nacatl, Nacatl, mana, CoCo inn i Goyf + Knight. Bonfire hadde også invirkning på gamet, men hans kurve med creatures var i seg selv ganske imponerende.

Game 3: Ble en lang affære som endte med boardstall, mine 2 Etched Champion, Pest, Memnite, Thopter mot en haug av Goyfs og Knight. Selv hadde jeg lagt RiP runde 3, men han fjernet den enkelt med Pridemage ut i gamet. Sannsynligvis gjorde jeg en feil ved å gå altfor defensivt ut, da jeg ikke så noen mulighet for en 2 turn kill når Champion nr.2 landet. Hadde sett Kessig Wolf Run forrige match, og jeg var redd for Knight med trample, som delvis ville slått gjennom en chump av Etched. I ettertid skulle jeg sannsynligvis sent inn Etched + Pest akkurat den runden, for å prøve å fremkalle et motangrep, hvorpå jeg igjen kunne slått tilbake. Men til slutt ble jeg for pinglete, valgte å holde tilbake, og når Stony Silence tok ut 4 manasources, som strandet Etched nr.3 på hånda, var det bare et tidsspørsmål før han slo for lethal.

1 - 2

Runde 7: UR Twin

PestermiteDeceiver ExarchSplinter Twin

Game 1: Samme prosedyre som forrige twin-match. Jeg får satt opp en klokke med Plating, han stumbler på land. Han er død.

Game 2: Virker å gå i samme retning. Jeg lander Plating og Master gjennom hans countermagic, og slår ham ned til 1. Derimot topdecker han Twin på sin enslige Exarch denne gangen.

Game 3: Jeg muller til 5, og det blir heller aldri noe game etter Anger på runde 3. Jeg er rimelig deppa, og motstander beklager utfallet. Fattig trøst.

1 - 2

Runde 8: UR Twin

PestermiteDeceiver ExarchSplinter Twin

Game 1: Igjen disse trassige twin-matchene. Denne gangen miser jeg mine ene Spellskite igjen, og vinner første takket være den.

Game 2: Husker jeg lite av. Jeg blir tempoet ut etter en mull.

Game 3: Finner han ikke comboen, og Ravager & co fikser biffen.

2 - 1

Runde 9: Jund

Lightning BoltThoughtseizeTarmogoyf

Siste match for dagen, og min billett til dag 2.

Game 1: Det blir en ordentlig grindfest, gjennom Seize, Bolt, Decay og Kolaghan's Command. Til slutt får jeg landet en Master som får være i fred, og han blir nødt til å chumpe med Goyfs etter hvert. Master pluss manlands fikser jobben.

Game 2: Gjør jeg en gigantisk punt, da motstander spiller textless-promo
TerminateOverseer jeg får ut tur 1. Dum som jeg er prøver jeg å regenerere med Jar, idet jeg kommer på at Terminate faktisk har mer relevant tekst. Matchen blir ordentlig close, men tipper i hans favør til slutt, takket være min stygge bommert tidligere i matchen, da jeg kunne beskyttet Master fra Decay senere med Jar.

Game 3: Jeg keeper en kjapp hånd siste game, og får ut Overseer tur 1. Han Seizer bort Plating, og hånden min ser plutselig mye mindre skummel ut. Heldigvis kommer Etched Champion til redning fra toppen nok en gang, og jeg får buffet den og Thopter med noe countere før Overseer biter støvet. Sakte men sikkert slår jeg ham ned mot null, inntil jeg er én runde unna. Han fetcher rød mana, ber meg splitte og trekker for draw. Uten å se kortet annonserer han mana for Shatterstorm, dunker det skjulte kortet i bordet og vi stirrer begge på en Forest. Vi humrer og han rekker meg hånda.

2 - 1

7 - 2

DAG 2!

Dag 2 må jeg opp noe tidligere, og frokosten blir ikke nytt i like stor ro og mak som forrige dag. Cornflakes + loff med honning kickstarter hjernen, og jeg stjeler med meg noen brødskiver fra hotellet, med plan om å få i meg litt næring mellom rundene. Det er en god del roligere i lokalet dag 2, samt mye bedre plass og luft. 1400 personer er forståelig nok ganske krevende for lufteanlegget. Til tross for at dette er min første dag 2, og min andre GP noensinne, er nervene rimelig rolige. Det surrer selvfølgelig en del tanker rundt i hodet. "Om jeg klarer å vinne 5 strake kan jeg kanskje drawe inn i top 8", "Noen må jo trekke riktig i løpet av dagen, så hvorfor kan ikke det være meg?". Likevel slår jeg meg til ro med at jeg skal prøve å vinne dagens første match, og ta det derfra. Det blir litt info, litt prating, deretter er jeg klar for 6 nye runder. Ready, Set, Go!

Runde 10: Abzan Company

Viscera SeerMelira, Sylvok OutcastKitchen Finks

Game 1: Han muller til 6, men keeper en god hånd som comboer meg tur 4, med både Melira og Anafenza som hits fra Collected Company. Min hånd med Steel Overseer var ikke kjapp nok.

Game 2: Er det omtrent motsatt. Jeg dumper hånda tur 1, og Plating tar kjapt gamet.

Game 3: Blir igjen en lang affære, der en timely Whipflare rydder bordet hans tidlig. Mitt bord er dog heller ikke særlig imponerende, men jeg får etter litt bygd opp en stusselig hær av Ornithopter + Memnite som chumper hans saker, mens Etched Champion sakte men sikkert stjeler nok et game.

2 - 1

Runde 11: Abzan

ThoughtseizeTarmogoyfSiege Rhino

Game 1: Jeg keeper en ultra-sketchy hånd med to Thopter, Opal, Overseer, Plating, men null land. Motstander går tur 1 Heath, Shrine, Seize. Jeg scooper for å skjule info.

Game 2: Jeg overkjører ham med Plating, da han ikke hadde peiling på hva han spilte mot.

Game 3: Keeper jeg en hånd uten en stor trussel, men med 2 Pest, 2 Skirge og en Thopter i håp om at luftskvadronen skal gjøre jobben. Jeg får flere av dem ut før han lander Stony Silence, men fulgt opp av "a crash of rhinoes" ryker jeg kjapt ut.

1 - 2

Drømmen om top 8 ryker dermed, og jeg bestemmer meg for å nyte resten av turneringen. Nå som det ikke er like høye skuldre kan det hende at jeg klarer å slappe av, og spiller enda bedre!

Runde 12: UR Twin

PestermiteDeceiver ExarchSplinter Twin

Møter en noe stille japaner, som jeg prøver å starte en samtale med. Det ender med en håndfull smil, nikk, akward latter og ørten "yes, yes". Jeg blir fortalt at han hadde utrolig kjedelige games forrige runde, der han lå veldig bra an, men trakk 6 land på rad, for deretter å tape.

Game 1: Jeg finner igjen Spellskite mot Twin game 1 (all skills), men han gjør ikke stort annet enn å legge land. Med Ravager slår jeg ham til slutt i hjel, der han sitter på 6 land med 4 til på hånda.

Game 2: Åpner han på land, og der blir han. 3 runder senere sukker han oppgitt, viser meg hånda uten lands. Det blir en klein situasjon, da "handshake" etter matchen ikke er like vanlig i Japan, og han signerer slip'en, pakker sammen og går, mens jeg sitter igjen noe forfjamset. Synes egentlig ganske synd på fyren, da jeg får bekreftet at forrige match var akkurat slik han fortalte, med like store land-problemer. I det minste får jeg endelig tid til mat og toalettbesøk, så det kom da noe godt ut av den 8 minutter lange matchen vår.

2 - 0

Runde 13: Naya Company

TarmogoyfCollected CompanyKnight of the Reliquary

Game 1: Vi åpner begge eksplosivt, meg med Overseer og Ravager, han med ramp inn i CoCo. Vi trader ressurser i form av creatures, og til slutt tapper han seg ut, hvorpå jeg går all in med Ravager + Inkmoth Nexus.

Game 2: Lander jeg RiP mot ham tidlig, og min armé av Memnite og Pest slår enkelt gjennom hans stusselige 0/1 Goyfs. Han fjerner til slutt enchantmenten med Pridemage, men skaden er allerede gjort, og jeg kverker ham med landene mine.

2 - 0

Runde 14: Death & Taxes

PlainsAether VialThalia, Guardian of Thraben

Game 1: Motstander åpner på Flagstones, og jeg mistenker at jeg har en god matchup i vente. Etched Champion bekrefter mistanken.

Game 2: Svinger likevel i hans favør, da en haug med Serra Avenger enkelt banker opp mine 0/1 og 0/2's. Jeg finner ingen Plating, og vi går til game 3.

Game 3: Vi ender igjen opp med å trade ressurser, men jeg drar ifra med Ravager. Sakte men sikkert trekker jeg meg inn i Master, som krever en chump hver runde. Han går tom for blokkere, og Master finisher ham.

2 - 1

Runde 15: Burn

MountainGoblin GuideLightning Bolt

Game 1: Jeg keeper en ordentlig treg hånd, og sukker oppgitt når han åpner med Mountain, Goblin Guide. Guide viser ingen nåde når det gjelder land, men vi er begge stuck på ett hver. Heldigvis lar Mox Opal meg spille Spellskite(som igjen dukker opp til rett tid), og av en eller annen merkelig grunn klarer jeg til slutt å locke ned bakken, og på 6 liv fyrer jeg opp Ravager, fører counters over på Inkmoth, backet opp av Spellskite. 10 poison holder.

Game 2: Sniker jeg ut Plating før han legger Eidolon tur 2. Det blir et ordentlig race, men jeg drar ifra. Den avgjørende runden legger jeg Overseer som skal chumpe Eidolon, og slår ham med en 2-turn klokke. Det har dog vært en lang dag, og jeg punter horribelt da jeg slenger med Blinkmoth Nexus i angrepet, noe som ikke har noe å si på klokka. Jeg ser øyeblikkelig feilen, men det er dessverre ingen veg tilbake. Han har Searing Blood for Overseer, Blinkmoth som skulle vært backup-chumper er tapped, og han burner meg for eksakt skade etter å ha slått for 2 med Eidolon.

Game 3: Velger jeg å gå tregt ut for å beskytte Vault Skirge + Plating mot removal. Alt ser ut til å gå bra inntil Skirge treffer, og han spiller Deflecting Palm. Jeg sukker oppgitt over feilen som kostet meg forrige game når han slår tilbake for lethal.

1 - 2

4 - 2

11 - 4

Det holder til plass nr.40. Jeg surmuler litt for meg selv etter siste game, men blir minnet på av gutta i Missed Trigger (som også hadde tatt turen ned for å spille) at dette fortsatt er en veldig sterk plassering, og noe jeg bør være stolt over. Og etter litt innser jeg det samme. Jeg slår av en siste prat med Lars-Petter og Finn-Erik, som også avsluttet med gode resultater dag 2. Deretter setter jeg kursen for bussholdeplassen, med en ordentlig god middag i tankene. Føler jeg har fortjent det.

I ettertids analyse av turneringen er jeg storfornøyd, ikke bare med resultatene, men også med selve decket. Den ene Spellskite jeg valgte å ha main viste seg å være avgjørende en haug med ganger. Kanskje var jeg bare veldig heldig med å trekke den til rett tid, men kortene er jo i decket for å bli trukket. Ellers var de one-of's jeg hadde main akkurat slik jeg håpet de skulle være; effektive når jeg trakk dem (bortsett fra blunderen med Terminate, men det var min egen feil...), men ikke for stor del av decket at jeg savnet dem når de ikke dukket opp. Ellers er jeg fortsatt ikke helt sikker på 2-2 split'en mellom Master og Etched main, men jeg er storfornøyd med de 2 ekstra Etched jeg hadde i side. De var veldig effektive i B/G/x-matchene og mot de mer fair variantene av Collected Company. Rule of Law, Chalice of the Void, Blood Moon og Ancient Grudge tilbragte store deler av turneringen i deckboksen, men jeg føler fortsatt de er viktige å ha med seg i en så stor turnering. Selv om de ikke kommer inn mot de mest populære deckene (foruten Grudge mot Affinity) er det så mye forskjellig rart i en turnering av så stor størrelse, og jeg så flere ganger Storm og Ascendancy-spillere ved siden av meg i turneringen. Affinity er heller ikke et deck du ønsker å sideboarde voldsomt mye med, så du har råd til å ha noen veldig effektive sideboard-kort som ikke nødvendigvis blir brukt altfor mye i løpet av turneringen, så lenge du greit får dekket de andre matchup'ene. Jeg kan fort se at jeg kutter enda en Thoughtseize hvis jeg kommer over noe nytt jeg kan få bruk for i side, men foreløpig har jeg ingenting planlagt. Rest in Peace var effektiv mot Company-deckene, og jeg kommer trolig til å holde meg til denne over Relic en stund fremover. Ellers er jeg alltid åpen for diskusjon hvis noen har noen spennende sideboard-forslag, eller hvis de mener jeg har inkludert noe totalt unødvendig.

Alt i alt var det en veldig bra turnering, og personlig en veldig god opplevelse for meg. Å gjøre det bra i en internasjonal turnering er enhver magic-spillers drøm, og dette ga definitivt mersmak, i motsetning til min imponerende 0-3 drop fra Grand Prix Madrid i fjor. Kanskje var det fordi jeg spilte Cruise Burn den gangen. Kanskje var jeg dårligere forberedt. Samme kan det være. Når alt kommer til alt er vi alle bare mennesker, og mennesker gjør feil. Derfor er det mye bedre å overlate ting til Robotene.

Som avsluttende ord vil jeg oppfordre alle som vurderer å spille på en Grand Prix til å ta steget opp, og registrere seg til en slik turnering. Mange synes kanskje det kan virke skummelt, med så mange gode spillere, og en haug med dommere sirkulerende rundt. Men saken er at de aller fleste er koselige karer (og damer), som gjerne slår av en prat både før og etter matchen, uavhengig om de taper eller vinner. Og når det kommer til dommere, så er de en veldig god ressurs å ha tilgjengelig når det blir problemer underveis i spillet. Kanskje kan det virke skummelt å rope på dommer når det skjer noe du ikke helt forstår. Kanskje føler du det er kjipt av deg å kalle på en dommer når motstander trekker et kort for mye, og du ikke helt vet hvordan dere skal fortsette. Kanskje føler du deg angrepet når motstander ønsker en dommer som passer på at dere begge bruker akseptabelt med tid på rundene deres. Alt dette er forståelig, men så lenge man husker at dommere er der for å hjelpe spillerne, og forsikre at begge spillere kan nyte et ordentlig og korrekt game med magic, så blir det hele mye mindre skummelt. Slik tenker i alle fall jeg. Og når alt kommer til alt, så er ikke selve matchen du spiller på en GP noe annerledes enn den du spiller hjemme i stua hos en kompis, med coverage på TV'en og med pizzaen i ovnen. Og til slutt et siste råd, som jeg selv må bli flinkere til; Ta deg tid til å fokusere på en match av gangen. Uten å fokusere på hva som kan skje videre i turneringen. Slik blir det bra magic av. Nesten like bra som tur 2, slår deg for 8 med Ornithopter.

Takk for meg, og håper vi sees på en eller annen kommende turnering, enten det er på lokalt nivå eller på Grand Prix!


BELÖNAD! Denna artikel blev belönad med 75 krediter . Grattis Craawe! Vill du också skriva för SvenskaMagic och ha chansen att vinna krediter? Skriv in din artikel här på siten, klicka länk längst upp! :)

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

Makkaren

MEDLEM
GULDMEDLEM
Oslo

#2 PWP Seasonal
God jobb med både turnering og rapport! : )

11:03:37, 30/6 -15
Craawe

MEDLEM
GULDMEDLEM
Takk, takk! Det var planen, men skal ikke se bort ifra at jeg kanskje ender opp med å spille andre formater også. Så langt studiepengene strekker til, that is. ;)

13:07:24, 26/6 -15
Torgeir

JUDGE L1
Oslo
Martin: bra rapport, og en veldig god plassering!

Lars: blodet vil i så fall rekke å størkne ettersom dette var "årets" siste europeiske GP med Modern. Neste blir trolig i perioden desember-februar.

11:09:26, 25/6 -15
Uppdaterad: 11:10:12, 25/6 -15
verzutiko

JUDGE L2
JUDGE L2

#14 PWP Seasonal
Meget fornøyelig lesing og kult at du kom så langt i turneringen! Har du fått blod på tann og skal dra på samtlige europeiske GP med Modern fremover?

10:04:04, 25/6 -15
EvenDeejay

FANTASY KING
GULDMEDLEM
FANTASY KING
Gjøvik

#15 PWP Seasonal
Bra artikkel, Martin:)

09:56:35, 25/6 -15
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!