Magic the Gathering
Magic the Gathering34881 medlemmar 643 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
Artiklar Krönika | Lekanalys | Strategi | Casual | Lekdoktor | Turnering | Recension | Intervju | SvM | Judge

Välkommen till SvenskaMagics artiklar! Här finner du massvis av intressanta och roliga artiklar om allt från turneringstrippar till sätt att spela multiplayer på. Dyk in i vårt arkiv och låt dig omslukas!
Vill du själv skriva en artikel? Vi publicerar och belönar! Klicka på länken här nedan så ser vår Redax artikeln och kan avgöra om den duger för publicering eller ej.
Vill du kanske bidra med en hjälpsökande lek till vår artikelserie Lekdoktorn? Använd detta formulär!

Lägg till ny artikel

1895 Artiklar
ordna efter: Datum - namn - artikeltyp - SKAPARE

 

World Magic Cup 2014 - Norge! Intervju
Norges Landslag 2014 - Nicolai Herzog
Via norskemagic.com

Vi har intervjuet Nicolai Herzog, mannen som hadde flest Pro Points for sesongen 2013-2014 og som dermed er landslagskaptein for årets WMC-lag. Hva er Nicolai sine planer opp mot turneringen?

av verzutiko
#14 PWP Seasonal
08:59, 13/8 -14
läst 3547 ggr.
Skriv ut artikel
1 Kommentarer

Først og fremst, gratulerer med landslagsplassen!

Takker!

Du spilte nylig i Pro Tour Portland hvor du endte på en 215. plass. Kan du fortelle litt om dine opplevelser fra denne turneringen?

Jeg og en annen fra laget dristet oss til å spille Gb "suicide stompy". Vi prøvde den et utall matcher på modo og live i forkant. Den var ustabil som fy, og så stygg på papiret at ingen av de andre på laget ville ta i den med en ildtang. Men resultatene var meget bra, og det lot til at den kun slet ordentlig mot monoblå, typ 65/35. I praksis var den et helt ok valg, men den ekstra vonde følelsen man får når man spiller noe særs ustabilt i en viktig turnering og trekker elendig burde jeg husket fra sist gang. Fint med 5-minuttersmatcher, men ikke så stilig å være totalt maktesløs når man taper. På den annen side er jeg gammel blitt, så korte matcher er en bonus, men jeg burde spilt GW aggro isteden (andrevalget). Jeg droppa på 3-4 i Standard uten å ha fått en eneste Burning-Tree Emissary-start, den andre som spilte decken gikk 7-3.

GB Suicide Stompy

Standard / Turneringsspel

Av: verzutiko
13:09, 11/8 -14

verzutiko kommenterar:
Deck spilt av Nicolai Herzog på Pro Tour Portland 2014.

Et deck som kan ha eksplosive starthender.
Kategori: Turneringsspel
Format: StandardStorlek: 60 kort
Färger:
Exportera till Magic Online
Exportera till Apprentice
Exportera till Magic Workstation
Skriv ut
2112:-
Manakurva
Färgfördelning
Guldfiska! [lek]165270[/lek]
Köp leken! Proxa leken!

Draftene var litt pussige. Første var jeg GB med riktig bra graveyardsetup (dobbel digger tidlig, samt litt bonus reanimasjon og restock), men så totalt 1 av Satyr Wayfinder /Necromancer's Assistant gjennom draften. Det gikk 1-2, men tapte en match på marginalt feilspill.

Draft 2 hadde jeg en bombetung UW med 6 2-drops, men få 3- og 4- og noget topptung deretter. Tapte mot RG aggro som la Kird Chieftain runde 4 alle spill, men kunne kanskje vunnet spill 1 om jeg bare hadde prøvd å trade 3 for 1 i hans favør eller noe. Kunne hatt to Oppressive Rays om jeg draftet litt bedre, og de hadde gjort underverker her. Undervurderer at de tøyser med aktiverte abilities også. Så møtte jeg UR med lavere kurve, Forge Devils til mine 2-drops, Welkin Terns i fleng og Crowd's Favor når jeg satte mine 5-dropfliers i veien. Samt Frost Lynx, Krenko's Enforcer og bounce. Føltes som en elendig matchup og et greit tap.

Kort fortalt klarte jeg ikke stramme meg opp og spille mitt beste. Men laget var trivelig, så vi jobber nok sammen igjen. Savnet en del struktur, men nå har vi omsider en slags leder, og vi lærte mye.

Kjedelig at det var du som gikk 3-4 da, mens den andre som spilte samme deck gikk 7-3! Du nevner laget. Hvilke personer består laget av og hvordan ble det formet?

Laget består nå av Fabrizio Anteri, Oliver Polak-Rottmann, Thoralf Severin, Oliver Rausch, Tamas Glied, Tamas Nagy, Luis Luks, Heimir Palmason og Raoul Zimmerman.

Jeg var opprinnelig på lag med Thoralf og Fabrizio for Pro Tour Atlanta. Det ble store utskiftninger etterpå, og de to ovennevnte samlet nåværende lag. Olle fikk meg med på det forrige laget, og har mye av æren for at jeg stilte på turneringen i det hele tatt.

Hvis det er av interesse kan dere lese hvilke decks vi spilte ved å sjekke denne siden.


Som eneste nordmann på Hall of Fame har det vært stille lenge, men i år har det virkelig eksplodert med deltakelse på nesten samtlige Pro Tours. Hva har skjedd?

Jeg har savnet Magic lenge. Fikk omsider ut fingeren. Savner især alt rundt - men det gjenstår å se om jeg er "sulten nok" til å bli god igjen.

Hvordan skal du forberede deg til årets World Magic Cup?

Trene så mye vi får tid til, og da helst med laget. Det er lite som slår lagspill! Jeg skal også spille mye modo.

Apropros lag, er det noen personer du kjenner godt som du ville hatt med på landslaget vårt i år?

Jeg kjenner ikke så fryktelig mange lenger. Det vil si at jeg ikke har samarbeidet med så mange aktuelle kandidater. Men skulle Jo-Inge Sandell, Endre Skjetne, Øyvind Harding eller Tarjei Kvalø kvalifisere, har jeg trua. Jeg hadde ikke takket nei til Sveinung Bjørnerud heller, om han tar seg bryet med å stille.

Men det er sikkert mange andre bra lagemner der ute! :)

Er det noe vi som medlemmer på NorskeMagic kan bidra med?

Alle råd og erfaringer er velkomne. Jeg er lutter øre.

Takk for at du stilte opp på intervju! Lykke til på WMC!

 

Artikel-feedback


Hade du varit inloggad hade du kunnat kommentera nyheten här.

Madsk

MEDLEM
Flott intervju, men kjente etterpå at jeg ville ha mer.

10:48:50, 13/8 -14
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!